Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Entrepreneurship

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs veţi dobândi cunoştinţe referitoare la caracteristicile şi trăsăturile unui antreprenor de succes, veţi afla care sunt trăsăturile dominante ale acestui tip de personalitate şi cum gândesc antreprenorii. În cadrul cursului veţi descoperi dacă aveţi trăsăturile unui antreprenor şi dacă trăsăturile şi cunoştinţele dvs. conicid cu cele ale unui antreprenor de succes. Vă veţi familiariza cu întregul proces - de la ideea de afaceri până la înfiinţarea şi conducerea unei întreprinderi. De asemenea, veţi observa care este rolul antreprenorului în diferite faze ale dezvoltării business-ului, fapt ce are o importanţă esenţială pentru adaptarea cu succes a companiei la noile necesităţi.

Scopul cursului

Scopul cursului este înţelegerea trăsăturilor şi poziţiei unui antreprenor şi a unui antreprenor-manager, precum şi înţelegerea provocărilor întâlnite de aceştia în conducerea unei compani. Scopul cursului este acumularea de cunoştinţe necesare pentru un management de succes al întreprinderii în toate etapele ciclului ei de viaţă, de la înfiinţarea până la desfiinţarea companiei, indiferent de dimensiunea ei.

Cu alte cuvinte, scopul cursului este învăţarea a tot ceea ce este important pentru un întreg proiect de afaceri şi pregătirea pentru începerea propriului dvs. business.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, Management și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.