Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

Personal skills

Conștientizarea proceselor de gândire

https://www.business-academy.ro/constientizarea-proceselor-de-gandire Conștientizarea proceselor de gândire, gândirea rațională și gândirea pozitivă sunt instrumente simple care vă ajută să gândiți pozitiv.

Adaptabilitatea - de ce este importantă și cum se poate dezvolta

https://www.business-academy.ro/adaptabilitatea Aflați cum să dezvoltați adaptabilitatea pentru a gestiona cu succes evenimentele neplăcute și care sunt caracteristicile persoanelor adaptate.

Gestionarea timpului

https://www.business-academy.ro/gestionarea-timpului Aflați mai multe dacă vă interesează de ce este eficientă și rațională gestionarea timpului în afacere și în viață.

Inteligenţa emoţională

https://www.business-academy.ro/inteligenta-emotionala Aflați ce implică inteligența emoțională și cum să învățați să vă folosiți propriile sentimente pentru a lua decizii bune în viață.

Renunțați la obiceiurile de muncă proaste

https://www.business-academy.ro/renuntati-la-deprinderile-de-munca-proaste V-ați gândit vreodată că obiceiurile dvs. de lucru proaste sunt cauza progresului la serviciu? Aflați obiceiurile de lucru de care trebuie să scăpați.

25 de sfaturi pentru a comunica mai bine cu oamenii

https://www.business-academy.ro/25-de-sfaturi-pentru-a-comunica-mai-bine-cu-oamenii O bună comunicare cu oamenii este una dintre premisele succesului în afaceri. Aflați cum puteți comunica mai bine cu oamenii.

Comunicarea verbală și nonverbală în cadrul organizației

https://www.business-academy.ro/comunicarea-verbala-si-nonverbala-in-cadrul-organizatiei Aflați mai multe dacă vă interesează cum se folosește comunicarea verbală și nonverbală într-o afacere cotidiană.

Patru moduri în care să-ți eliberezi creativitatea

https://www.business-academy.ro/cum-se-porneste-creativitatea Aflați mai multe dacă vă interesează cum puteți să vă eliberați creativitatea și să începeți un job excelent.

Cum să vă schimbaţi viața și să depistaţi cauza nemulțumirilor

https://www.business-academy.ro/cum-sa-va-schimbati-viata Învățați să vă organizați viața. Aflați mai multe dacă vă interesează cum să vă schimbați viața și care poate fi cauza nemulțumirii dvs.

Sfaturi pentru o negociere de succes

https://www.business-academy.ro/sfaturi-pentru-o-negociere-de-succes Aflați 12 sfaturi bune care vă pot ajuta la o negociere de succes.

Aflați cum se gestionează stresul

https://www.business-academy.ro/gestionarea-stresului Aflați care sunt tehnicile și strategiile pentru gestionarea stresului care vă vor ajuta în situații expceționale zilnice.

7 strategii care vă vor ajuta să realizaţi o prezentare bună

https://www.business-academy.ro/cum-se-face-o-prezentare Vă interesează cum se face o prezentare bună? Aflați la ce trebuie să fiți atenți ca să se facă o prezentare bună.

Hoţii de timp

https://www.business-academy.ro/hotii-de-timp Aflați care sunt hoții mari de timp care vă împiedică în soluționarea activităților zilnice.

Comunicarea prin telefon

https://www.business-academy.ro/comunicarea-prin-telefon Aflați cum se desfășoară comunicarea prin telefon în lumea vitezei de astăzi și despre ce lucruri trebuie ținut cont în acest tip de comunicare.

Cele mai mari probleme de comunicare

https://www.business-academy.ro/probleme-de-comunicare Aflați mai multe dacă vă interesează care sunt cele mai mari probleme de comunicare la care se poate ajunge dacă mesajul nu este transmis corespunzător.

3 metode de dezvoltare a imaginației

https://www.business-academy.ro/3-metode-de-dezvoltare-a-imaginatiei Aflați mai multe dacă vă interesează cum să vă dezvoltați creativitatea și ce metode puteți folosi pentru a vă stimula imaginația.

6 mituri despre comunicare

https://www.business-academy.ro/6-mituri-despre-comunicare Există un șir de stereotipuri care interferează cu adoptarea adevărului despre comunicare. Aflați care sunt cele mai frecvente mituri despre comunicare.

Măsurarea stresului - stabiliți în ce măsură sunteţi stresaţi

https://www.business-academy.ro/masurarea-stresului-stabiliti-in-ce-masura-sunteti-stresati Măsurați-vă nivelul de stres și aflați cum puteți să vă protejați

Stiluri de comunicare

https://www.business-academy.ro/stiluri-de-comunicare Aflați mai multe dacă vă interesează câte stiluri de comunicare există și ce este caracteristic pentru fiecare dintre ele.

Când trebuie să spui NU

https://www.business-academy.ro/cand-trebuie-sa-spui-nu Aflați mai multe dacă vă interesează cum să spuneți nu în situațiile în care nu vreți să faceți ceva ce nu face parte din responsabilitățile voastre.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2020/21 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.