Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cambridge First Certificate in English (FCE) / Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage nu sunt incluse în programa obișnuită. Cursanţii aleg pe care dintre certificatele menţionate vor să-l obţină şi pe baza aceasta parcurg unul din aceste două cursuri. Condiţia pentru ambele cursuri este absolvirea nivelului English Upper Intermediate Level.

Cambridge First Certificate in English (FCE)

Descrierea cursului

FCE reprezintă un nivel superior de cunoştinţe de limba engleză şi asigură dobândirea tuturor abilităţilor lingvistice. Cursul pregătitor pentru susţinerea examenului FCE este alcătuit din 11 module şi teste, iar fiecare dintre ele conţine cinci elemente cheie necesare cunoaşterii la un nivel avansat a limbii engleze: citire, scriere, înţelegere, conversaţie şi folosirea limbii engleze în vorbirea de zi cu zi. În plus, cursul conţine şi o serie de exerciţii în format electronic care vă va permite să asimilaţi acest nivel solicitat de limbă engleză.

Obiectivul cursului:

Obiectivul cursului FCE este să vă ajute să obțineți cât mai uşor şi mai rapid această diplomă foarte importantă.
FCE este cel mai des susţinut examen dintre toate examenele Cambridge English, deoarece se ştie că diplomele Cambridge sunt cele mai importante din lume când vine vorba de limba engleză. Ele oferă o sferă largă de competenţe de limbă engleză şi celor care le-au dobândit, o reputaţie excelentă în fața potenţialilor angajatori.

Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Descrierea cursului

BEC Vantage este un curs potrivit pentru toţi oamenii de afaceri care lucrează într-un domeniu în care este nevoie de cunoștințe solide de limbă engleză. Examenului FCE îi corespunde un anumit nivel de cunoștințe de limbă engleză, dar examenul BEC Vantage pune accent pe comunicare şi înţelegere, precum şi pe scrierea textelor de afaceri, precum faxuri, corespondenţă de afaceri, facturi, rapoarte etc. Certificatul BEC Vantage confirmă că puteţi să întrețineți o comunicare de afaceri în scris sau oral în limba engleză fără probleme, să participaţi activ la întâlnirile cu partenerii de afaceri străini şi să prezentaţi rezultatele în această limbă.

Obiectivul cursului:

Având în vedere că astăzi limba engleză a devenit un mijloc de comunicare major în lumea afacerilor, nevoia de a intra în posesia unui certificat care confirmă nivelul de cunoaştere a limbii engleze este în creștere. În acest scop, University of Cambridge ESOL Examinations a introdus şi examene de specialitate pentru verificarea cunoştinţelor de limbă engleză. Obiectivul cursului pregătitor pentru susţinerea examenului BEC Vantage constă în asimilarea cunoştinţelor necesare şi atingerea unui nivel de invidiat în comunicarea de afaceri de către cursanţii de la Business English.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Business Administration, Entrepreneurship și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te