Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Munca în echipă

Descrierea programului

Munca în echipă, integrarea în echipă și formarea propriei poziții este o abilitate importantă în dezvoltarea noastră profesională. Nu formăm echipe, cel puțin așa se întâmplă de obicei, dar le găsim și ne potrivim sau nu, ne poziționăm sau nu, avem sau nu succes în cadrul lor. Motivul nemulțumirii noastre față de job poate fi mediul sau echipa în care lucrăm, de aceea este foarte important să dezvoltăm abilitatea care ne va oferi posibilitatea de a ne integra și de a lucra cu succes în diferite echipe.

Printr-o demonstrație practică a muncii în echipă, veți avea șansa de a aplica diferite tehnici și instrumente pe care le-ați dobândit nu doar prin educația formală, ci și prin dobândirea abilităților care sunt subiectul acestui program.

Scopul programului

Asimilarea diferitelor tehnici și modalități de a realiza o adaptare satisfăcătoare în cadrul echipei, formând o poziție în cadrul acesteia și creând o atmosferă de echipă care va contribui la obținerea unor rezultate excelente împreună.

Training 

Situații reale în care se aplică abilitățile de muncă în echipă, prin exemple practice despre cum să atingeți propriul obiectiv profesional și de echipă.

Atelier

Rezolvarea taskurilor care consolidează spiritul de echipă și creează valoare suplimentară pentru echipă și pentru voi.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, HR Management și Business Administration.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.