Fă un plan și începe o carieră de succes în 4 pași!

System Management

Descrierea cursului

Cursul Managementul sistemului de proiect descrie noţiunea de system management şi cele mai importante aspecte ale sale, pe care le foloseşte în activitatea sa orice organizaţie orientată pe proiecte. Accentul este pus pe principiile de organizare în cadrul managementului de sistem, însă şi pe tipurile de structuri organizaţionale.

Cursul descrie de asemenea noţiunea şi structura organizaţiei virtuale, ca model modern al structurii organizaţionale, precum şi conceptul de program management, ca tendinţă recentă în managementul de sistem al proiectelor.

Obiectivul cursului

Obiectivul acestui curs este familiarizarea cursanţilor cu noţiunile şi activităţile legate de aplicarea cu succes a managementului de sistem al proiectelor într-o organizaţie, pentru ca în viitor să poată aborda singuri realizarea acestui proiect complex în activitatea lor.

După finalizarea acestui curs, cursanţii vor şti ce înseamnă o bună organizare, precum şi cum se creează şi cum se stabileşte o structură organizaţională corespunzătoare prin introducerea managementului de sistem în organizaţie.

Cunoştinţele dobândite vor fi utile în activitatea lor şi în crearea unei reţele virtuale a organizaţiei, care să cuprindă toţi membrii acesteia, totul cu scopul de a reduce costurile şi de a spori eficienţa în timpul realizării proiectelor planificate, precum şi pentru conducerea de succes a programelor de proiect.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.