Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Conştiinţa de sine şi încrederea în sine

Descrierea programului

Pentru a avea succes în muncă, este important să ne analizăm obiectiv abilitățile, dar și să le înțelegem și să le aplicăm adecvat. Conștientizarea de sine este prima etapă în acceptarea sinelui așa cum suntem, către recunoașterea și acceptarea părții bune, precum și către construirea unui anumit nivel de conștientizare de sine, care ne va ajuta ca aceasta să fie exprimată pe deplin.

Prin aplicarea diferitor instrumente și tehnici, veți învăța să vă acceptați pe sine și să vă ridicați peste nivelul mediu. Asta va influența pozitiv nu doar pe voi, ci și mediul înconjurător, iar vouă vă va oferi posibilitatea de a face primul pas în realizarea unei poziții superioare pe piața muncii. 

Scopul programului

Asimilarea diferitor tehnici și moduri pentru atingerea nivelului de obiectivitate în estimarea de sine și creșterea nivelului de încredere în sine, necesar pentru atingerea obiectivelor profesionale bune și a rezultatelor personale. 

Training 

Prezentarea și aplicarea diferitor metode pentru realizarea autoestimării obiective și creșterea încrederii în sine.

Atelier

Simulări ale circumstanțelor reale în cadrul cărora se atinge un nivel mai înalt de autoevaluare și încredere în sine și începe lucrul pe drumul succesului personal și profesional. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, HR Management și Business Administration.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te