UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Contract and Documentation Management

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs se abordează noţiunea de contract şi tipurile de contracte, precum şi procesul de contractare în realizarea proiectelor. Tot aici se abordează şi procesul de realizare a proiectelor. Se va discuta în special despre participanţii în procesul de contractare şi realizare a proiectelor, cât şi despre legătura dintre participanţi în managementul realizării proiectelor. De asemenea, din tematica acestui curs face parte şi documentaţia necesară.

Obiectivul cursului

Procesul de contractare a proiectului este foarte important, fiindcă influenţează eficienţa realizării întregului proiect. Obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu tipurile de contracte şi cu documentaţia necesară pentru realizarea proiectelor.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te