Testul dvs. a fost trimis pentru analiză

Scopul testului este să confirmaţi cât de utilă poate fi şcolarizarea în cadrul BusinessAcademy pentru cariera dvs., ce influenţă poate avea asupra câştigului pe care îl realizaţi şi cât de practic o puteţi finaliza pe perioada unui an de zile.

Mai mult, testul se foloseşte pentru a descoperi dacă există alte şcoli sau modalităţi de a realiza scopurile personale şi profesionale.

Testul dvs. este trimis pentru analiză, pe care o vom trimite în termen de cel mult 24 de ore.

Doriţi să aflaţi cum veţi ajunge la un salariu mare, la abilităţi de afaceri avansate?

Înscrieţi-vă la newsletter-ul nostru gratuit "Paşii succesului în afaceri".

Scopul newsletter-ului BusinessAcademy este simplu: de a împărţi cu dvs. moduri fiabile de conducere cu succes a carierei în domeniul afacerilor, realizarea unui câştig mare, aplicarea tehnicilor calitative şi a informaţiilor în legătură cu managementul, marketingul şi vânzarea, finanţe, managementul proiectelor şi Resursele Umane.

La fel, vă vom trimite noutăţi de la BusinessAcademy despre perioadele de înscriere, despre locurile rămase libere, despre condiţiile pentru înscriere şi alte informaţii care vă pot fi de folos dacă urmaţi cursuri pentru expert în domeniul afacerilor.

Iată cum să vă înscrieţi: în partea dreaptă aveţi două câmpuri pentru introducere. Introduceţi adresa dvs. de email şi numele şi daţi un clic pe butonul Trimite. Şi aceasta este tot!


Doriţi o expertiză în afaceri şi un titlu de afaceri oficial pe care le puteţi taxa bine?

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Vă prezentăm 8 departamente de afaceri.

Programul de afaceri Cambridge
Pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operaţionale în companii. Şcolarizându-vă în cadrul acestui departament veţi învăţa cum să creşteţi profitul companiei indiferent de domeniul ei de activitate. Veţi învăţa să conduceţi compania în fiecare dintre cele şapte sectoare cheie ale sale. Credem că acesta este un mod fiabil de a câştiga cât vă trebuie pentru a vă bucura în carieră. 

Departamentul Programul de afaceri Cambridge: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Managementul Resurselor Umane
Pentru conducerea celei mai importante părţi ale companiei: oamenii. Scopul şcolarizării pentru managerul Resurselor Umane este să vă învăţăm să conduceţi prin crearea celor mai buni angajaţi, de a aplica cea mai nouă metodologie în management. Atunci veţi putea ajunge cu uşurinţă în poziţia de influenţă, de autoritate, de un salariu bun pentru noile dvs. capabilităţi.

Departamentul Managementul Resurselor Umane: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Management
Pentru luarea deciziilor de afaceri fiabile şi organizarea oamenilor astfel încât propriile ambiţii şi succese în afaceri să le realizaţi mai uşor. Cu noua metodologie de management veţi învăţa cum să combinaţi metode cantitative analitice cu abilităţi soft" de comunicare şi psihologie. Şcolarizându-vă în cadrul acestui departament veţi fi pregătit să asiguraţi în mod constant companiilor o eficacitate mai mare. 

Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Marketing şi Management marketing
Pentru atragerea celui mai mare număr de clienţi de pe piaţă, şi apoi pentru menţinerea lor. Veţi învăţa cum să asiguraţi companiei prin practica actuală de marketing o influenţă puternică pe piaţă, o rambursare semnificativă de bani în urma investiţiei în atragerea clienţilor şi un câştig mai mare pentru dvs.

Departamentul Marketing: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Vânzarea şi managementul vânzării
Pentru câştigul direct al companiei în care lucraţi. Veţi obţine instrumente practice pentru ca singur sau împreună cu cineva să realizaţi un salt semnificativ în vânzare, în mod sistematic. Şcolarizarea în cadrul acestui departament este alcătuită din toate grupele de abilităţi şi cunoştinţe care vă vor asigura poziţia de manager foarte bine plătit. 

Departamentul Vânzare: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Business Administration
Pentru dublu impact asupra muncii stabile a companiei: buna funcţionare a biroului de afaceri pe plan intern, iar pe plan extern întărirea relaţiilor cu clienţii. Prin şcolarizare în cadrul acestui departament veţi dobândi abilităţi şi cunoştinţe de a deveni mâna dreaptă a persoanelor cu care lucraţi. Simultan, veţi deveni sursa venitului suplimentar al companiei în care lucraţi, iar aceasta este întotdeauna o poziţie bună dacă doriţi un loc de muncă sigur, un câştig mare. 

Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Antreprenoriatul
Pentru conducerea cu succes a propriei afaceri. Indiferent dacă porniţi întreprinderea de la zero, creaţi un sector nou pentru organizaţia de succes sau căutaţi un mod de a investi în asocieri, abilităţile antreprenoriale şi cunoştinţele sunt cele mai importante pentru realizarea ambiţiei dvs. şi pentru câştigul aşteptat.

Departamentul Antreprenoriatul: Ce aptitudini veţi dobândi, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Sales and Marketing
Prin studiul în cadrul acestui departament, veţi învăţa cum să folosiţi cele mai bune practici de marketing şi vânzări pentru a ocupa poziţia de lider pe piaţă. Acest program este menit persoanelor pregătite să accepte provocări şi să se bucure de rezultatele muncii lor.
Departamentul Sales and Marketing: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

 

Dobândirea titlurilor de afaceri oficiale pentru o carieră bine plătită

Programul BusinessAcademy este autorizat oficial de către Centrul de Examinare Cambridge University. La finalul şcolarizării obţineţi Cambridge International A/AS level Business Studies, una dintre cele mai apreciate certificări de afaceri anuală.

Acest titlu de expert garantează abilitatea pentru managementul proiectelor de afaceri, controlul sectoarelor cheie ale companiei, crearea noilor centre de profit, a bogăţiei personale. Singura condiţie este pregătirea dvs. de a "muşca provocarea".

Succesele cursanţilor precedenţi din întreaga lume au confirmat că aceste titluri oficiale dau o libertate mai mare în alegerea unui loc de muncă.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.