Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursul Business Deutsch

La cursul Business Deutsch, veți aborda diferite domenii care vă vor ajuta să comunicați cu succes într-un mediu de afaceri. Veți învăța cum să începeți să lucrați într-o companie și cum să scrieți un CV și o scrisoare de intenție, cum să vă comportați în timpul unui interviu de angajare, apoi în timpul întâlnirilor de afaceri, la negocieri, cum să faceți prezentări și multe altele.

Accentul se pune pe conversație și pe îmbunătățirea abilităților de vorbire.

Ideea cursului este de a asimila termenii legați de afaceri din lumea modernă, de a vă pregăti pentru corespondența scrisă de afaceri și de a participa activ la întâlniri de afaceri și conferințe în care este necesară o bună cunoaștere a limbii germane.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Business Administration, Financial Management și Project Management.

Descrierea și scopul cursului

Cursul Business Deutsch vă introduce în mod sistematic în lumea afacerilor nemțești prin lecții care utilizează expresii moderne în mediul de afaceri. Este împărțit în module care vă conduc prin lecții către sarcini autentice pentru stăpânirea vocabularului, pentru progres în afaceri și profesie. Fiecare lecție conține dialoguri și texte foarte actuale pe teme legate de afacerile și munca de zi cu zi.

Pentru a înțelege mai bine textul, se oferă o traducere a celor mai importante cuvinte, precum și întrebări referitoare la text. Ținând cont de necesitatea „cuvintelor vii”, alături de unele texte, ca material suplimentar, sunt oferite videoclipuri și articole din ziare, pe lângă imagini și exerciții adecvate. Întregul curs este însoțit de înregistrări multimedia care facilitează asimilarea materialului citit.

Cu fiecare lecție și modul sunt oferite teste pentru materialul dobândit și teste de avansare. În fiecare modul există și sarcini suplimentare (Teme, Sarcini, Edu Wall) care dezvoltă în continuare competențele vizate de planul și programa de curs.

Acest curs își propune să încurajeze și să îndrume tinerii care își caută drumul în lumea afacerilor nemțești. Pentru a realiza acest lucru, textele și exercițiile însoțitoare urmăresc extinderea și îmbogățirea progresivă a vocabularului fiecărui cursant și ca domeniile să susțină și să ajute la învățarea expresiilor complexe și a regulilor de scriere, formulare și reacție la mesajele scrise și orale din lumea afacerilor de zi cu zi.

O atenție deosebită este acordată dezvoltării paralele a competențelor (citirea cu înțelegerea, înțelegerea auditivă și scrisul) care sunt necesare pentru cunoașterea vocabularului Business Deutsch. Înregistrările multimedia vizează dezvoltarea cât mai bună a competenței de înțelegere auditivă și ajutor și sprijin în rezolvarea testelor de progres, prin sublinierea celor mai importante informații din lecțiile individuale.

Indiferent de nivelul de experiență în domeniul limbajului de afaceri, același obiectiv i se aplică fiecărui participant la curs: să dobândească capacitatea și încrederea de a aplica materialul învățat într-un mediu de afaceri real.

Planul și programa cursului Business Deutsch

Modulul 1 Schriftliche Kommunikation

1. Einen CV schreiben

2. Einen Personalfragebogen ausfüllen

3. Der Text

4. Eine Bewerbung schreiben

5. Einen Motivationsbrief schreiben

6. Der Text

Modulul 2 Gespräche am Arbeitsplatz

7. Arbeitsverteilung im Team

8. Arbeitsaufträge verstehen

9. Der Text

10. Small Talk mit Kollegen

11. Absprachen mit Kollegen

12. Der Text

Modulul 3 Mündliche Kommunikation

13. Bewerbungsgespräche

14. Um Auskunft bitten

15. Der Text

16. Anfragen formulieren

17. Bestellungen machen

18. Der Text

Modulul 4 Mitteilungen am Arbeitsplatz

19. Termine bestätigen oder absagen

20. Eine Agenda schreiben

21. Der Text

22. Zuständigkeiten und Abteilungen

23. Urlaubsanträge stellen

24. Der Text

Modulul 5 Rechtliches und Präsentationen

25. Arbeitsvertrag

26. Der Text

27. Firmenpräsentationen machen

28. Beschwerdebriefe schreiben

29. Kündigung

30. Wichtige Wörter und Wendungen

Modulul 6 Business in Deutschland

31. Regeln im deutschen Berufsleben

32. Die deutsche Ordnung

33. Dresscode im Job

34. Typisch Deutsch im Beruf

35. Die Deutschen und das Geld

36. Geschäftskultur in Deutschland

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te