Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de management în Timișoara

Doriți să deveniți manager într-un mediu de afaceri modern? Cursurile de management de la BusinessAcademy oferă participanților din Timișoara o oportunitate excepțională de a obține o educație și de a obține una dintre cele mai bine plătite poziții de afaceri.

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional la finalizarea programului, ceea ce deschide ușa către realizarea obiectivelor și ambițiilor voastre profesionale, permițându-vă să realizați cariera la care ați visat mereu!

Profitați de oportunitatea unică de a obține certificate prestigioase acordate de Departamentul de Examene de la Universitatea din Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN) la finalizarea cu succes a programului nostru de un an de zile, printre care sunt și cursurile noastre de management. Această acreditare reprezintă un plus valoros la profilul vostru profesional și oferă o gamă largă de oportunități de avansare în carieră și succes.

BusinessAcademy este un partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, care ne permite să oferim cursuri care îndeplinesc cele mai înalte standarde de învățare, recunoscute de cinci dintre cele mai importante universități din lume. Ceea ce diferențiază cursurile noastre de management este abordarea personalizată a învățării. Programele noastre sunt realizate astfel încât să fie adaptate nevoilor individuale ale fiecărui participant, permițându-le să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la coordonatorii noștri cu experiență.

Cursuri de management în mod tradițional sau prin platforma DL?

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a urma în mod eficient cursurile, fără obligația prezenței fizice. Folosim platforma Distance Learning de învățare la distanță, care vă permite ca prin educație online să obțineți diplome profesionale și certificate recunoscute internațional. Acum vă puteți dedica timp studiului conform propriul orar, fie că vă aflați în confortul propriei case, fie că vă bucurați de atmosfera unei cafenele aproape de Piața Unirii sau vă relaxați după cumpărături la centrul comercial Shopping City Timișoara. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Platforma noastră Distance Learning garantează aceeași calitate a cunoștințelor și a diplomei, echivalentă cu prezența în sala de clasă.

Pe platforma noastră Distance Learning, aveți acces la înregistrări audio și video, cursuri interactive și materiale bogate, disponibile 24 de ore pe zi. Indiferent de provocările cu care vă veți confrunta în timpul procesului de învățare, echipa noastră de coordonatori este aici pentru a vă oferi suport și pentru a clarifica orice îndoieli pe care le puteți avea.

BusinessAcademy oferă opțiunea de instruire tradițională la clasă, care este disponibilă pentru participanții care preferă această abordare. Cursurile noastre se țin în săli de clasă și săli de curs moderne și bine echipate, care sunt dotate cu tehnologie și infrastructură avansate. În acest fel, dorim să vă oferim o experiență de învățare superioară și oportunitatea de a stabili noi contacte care pot fi de mare importanță pentru succesul vostru în carieră.

Cursurile de management sunt împărțite în 6 programe diferite

La BusinessAcademy, oferim participanților din Timișoara o oportunitate excepțională pentru un program educațional important și dezvoltare personală, care îi va echipa pentru toate provocările lumii afacerilor și îi va ajuta să-și atingă obiectivele pe drumul către rezultate deosebite!

Management

La BusinessAcademy, programul de Management vă permite să dobândiți competențele necesare pentru a lua decizii de afaceri profitabile, indiferent de dimensiunea, orientarea spre piață și nivelul de conducere al organizației voastre. Veți învăța cum să gestionați cu succes într-un mediu de afaceri dinamic, care este în continuă schimbare.

Cu aceste abilități cheie, veți avea posibilitatea să conduceți și să gestionați eficient o echipă, permițându-vă să vă atingeți ambițiile personale și să obțineți succesul în afaceri cu o eficiență mai mare.

Vă interesează acest tip de management? Vezi programul nostru Management.

Aici puteți vedea planul de predare complet al acestui program.

Sales and Sales Management

În cadrul programului Sales and Sales Management, veți avea ocazia de a dobândi cunoștințe tactice avansate, necesare pentru a obține rezultate deosebite în vânzarea de produse și servicii. Acest program include strategii eficiente pentru recrutarea și conducerea echipelor de vânzări, dezvoltarea proceselor de vânzări profitabile, adaptate specificului organizației voastre, precum și proiectarea planurilor de compensare și formarea continuă pentru vânzători.

Participarea la acest program vă va aduce rezultate remarcabile în vânzări și vă va permite să avansați cu succes în cariera din domeniul de vânzări și managementul vânzărilor.

Vă interesează managementul vânzărilor? Vezi programul nostru Sales and Sales Management.

Aici puteți viziona planul complet de predare al acestui program.

Project Management

Prin programul Project Management, participanții vor avea posibilitatea de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare în domeniul managementului de proiect. Programul vă va permite să obțineți o înțelegere mai profundă a conceptelor cheie și a terminologiei abordării proiectului, precum și să adoptați metodele și tehnicile de bază pentru un management eficient al proiectului. De asemenea, veți fi familiarizați cu metodologia avansată de execuție a proiectelor, care se bazează pe modele de rețea și pe aplicarea instrumentelor software relevante.

Acest program vă oferă cunoștințele și abilitățile fundamentale necesare pentru a gestiona cu succes proiecte în diverse organizații și sectoare industriale. Participarea la această formare profesională vă oferă oportunitatea de a deschide noi căi de dezvoltare profesională și progres în domeniul managementului de proiect.

Vă interesează managementul de proiect? Vezi programul nostru Project Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Financial Management

La departamentul de Financial Management, educația este organizată în două părți. Prima parte include dobândirea de cunoștințe despre metodele de finanțare a resurselor în companie, precum și dezvoltarea abilităților de management financiar. În a doua parte a programului, vi se vor oferi instrumentele și abilitățile necesare pentru a lua decizii financiare adecvate, inclusiv gestionarea eficientă a riscurilor.

Prin stăpânirea acestor abilități, veți dezvolta capacitatea de a gestiona eficient finanțele afacerii într-o varietate de medii de afaceri. Aceasta presupune gestionarea afacerilor financiare în companii tinere, mici și ambițioase, companii cu creștere dinamică, companii avansate din punct de vedere tehnologic, companii mature, precum și companii care se confruntă cu provocări financiare și care necesită retehnologizare.

Vă entuziasmează managementul financiar? Vezi programul nostru Financial Management.

Aici puteți vizualiza planul complet al acestui program.

Investment Management and Stock Exchange

În programul Investment Management and Stock Exchange, aveți ocazia de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare și abilități practice care sunt cruciale pentru succesul pe piețele financiare, fie că este vorba de investiții individuale sau instituționale.

Scopul acestui program este de a pregăti participanții pentru a atinge obiectivele financiare ale clienților lor, fie pe piețele financiare regionale sau internaționale.

Vă interesează managementul investiției și bursa? Vezi programul nostru Investment Management and Stock Exchange.

Aici puteți vizualiza planul complet al acestui program.

Business Administration

În departamentul de Business Administration, dezvoltați abilități cheie care vă vor permite să îmbunătățiți stabilitatea operațiunilor companiei în două moduri: prin gestionarea eficientă a proceselor interne de afaceri din birou și prin construirea de relații puternice cu clienții și partenerii externi.

Dacă doriți să vă asumați un rol de business care să ofere o contribuție semnificativă organizației, dar cu mai puțină responsabilitate, acest departament este alegerea ideală pentru voi.

Vă interesează administrarea afacerilor? Vezi programul nostru Business Administration.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum sa vă înscrieți la cursurile de management în Timișoara?

Pentru a vă înscrie pentru unul dintre programele noastre de un an de zile, puteți completa cererea de la acest link sau ne puteți contacta telefonic la următoarele numere: +40 (356) 408 877 sau +40 (77) 1430 723. Echipa noastră este disponibilă de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00. Vă va ajuta cu plăcere în timpul procesului de înscriere.

Puteți vizita și sediul nostru de la Timișoara la adresa Bulevardul Eroilor de la Tisa 20/A.

După depunerea cererii, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a realiza înregistrarea ulterioară. Pe parcursul acestei comunicări, pe lângă furnizarea de informații personale, veți avea ocazia să vă exprimați dorințele, interesele și obiectivele legate de formarea ulterioară. Acest lucru ne permite să vă oferim asistență adecvată și să vă direcționăm pe calea cea bună.

  

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscriere tocmai s-a deschis, dar avem un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate și să vă înscrieți cât mai curând posibil, astfel încât să vă puteți asigura cele mai accesibile taxe de școlarizare disponibile. În acest fel, îi recompensăm pe acei participanți care sunt pregătiți să dea dovadă de determinare și dăruire. Nu așteptați, înscrieți-vă imediat pentru a vă asigura locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»