Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de management în București

Vă doriți să aveți o carieră de succes în lumea afacerilor moderne? Cursurile de management de la BusinessAcademy din București sunt o opțiune de educație deosebită care poate deschide ușa către poziții de afaceri bine plătite!

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional după finalizarea programului, ceea ce vă va face mult mai ușor progresul spre realizarea obiectivelor și ambițiilor voastre profesionale și vă va permite să aveți cariera la care ați visat mereu!

Profitați de oportunitatea unică de a obține certificate prestigioase acordate de Departamentul de Examene al Universității Cambridge și de Rețeaua Internațională de Calificări (IQN) la finalizarea cu succes a programelor de un an de zile, inclusiv a cursurilor noastre de management din București. Aceste certificări sunt un plus valoros la profilul vostru profesional și deschid ușa către o gamă largă de oportunități pentru dezvoltarea carierei și succes.

În calitate de partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, BusinessAcademy desfășoară instruirea care este aliniată cu cele mai înalte standarde de învățare, aplicate la cinci universități de top din lume. O caracteristică evidențiată a cursurilor noastre de management este abordarea personalizată a învățării. Cursurile noastre sunt atent concepute pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui cursant, permițându-le să-și urmeze ritmul propriu și să primească feedback personalizat de la coordonatori experimentați.

Cursuri de management în București în mod tradițional sau online?

Pentru dobândirea eficientă a cunoștințelor complete, prezența fizică la cursuri nu este obligatorie. BusinessAcademy folosește platforma Distance Learning care vă permite să obțineți aptitudini profesionale și certificate recunoscute internațional prin educație online. Vă puteți dedica studiului când vă convine cel mai bine, fie din confortul propriei case, în atmosfera unei cafenele de lângă Piața Romană sau după cumpărături în centrul comercial Băneasa.

Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Platforma noastră de învățare la distanță vă permite să obțineți aceeași calitate a abilităților și calificărilor ca într-o sală de clasă - cunoștințele noastre foarte specializate și calificările sunt recunoscute la nivel mondial.

La BusinessAcademy, în timpul educației voastre, aveți acces la înregistrări audio și video, prelegeri interactive și materiale educaționale disponibile 24 de ore pe zi prin platforma noastră avansată de e-Learning pentru învățământ la distanță. Dacă vă confruntați cu provocări în timpul procesului de învățare, echipa noastră de coordonatori este aici pentru a vă sprijini și pentru a rezolva orice nedumeriri. Progresul și succesul vostru sunt de cea mai mare importanță pentru noi!

BusinessAcademy vă oferă flexibilitate în alegerea abordării de învățare. Dacă preferați abordarea tradițională, la dispoziție vă stă sediul nostru modern dotat din București (Strada Academiei Nr. 28-30, Excelsior 010016) pentru desfășurarea cursurilor. Spațiile noastre sunt proiectate cu atenție și îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru a vă oferi un mediu de învățare inspirator.

Cursurile de management sunt împărțite în 6 programe diferite

Dacă aspirați să obțineți rezultate remarcabile în afaceri, alegerea cursurilor de management poate fi un pas esențial către succesul vostru profesional. La BusinessAcademy din București vi se oferă o oportunitate de excepție pentru un program educațional important și dezvoltare personală care vă va pregăti pentru toate provocările lumii afacerilor și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele pe drumul către rezultate excepționale!

Management

Prin programul de management, vă dezvoltați competențe care vă permit să luați decizii de afaceri profitabile, indiferent de dimensiunea, orientarea spre piață și nivelul de conducere în organizație. Veți putea gestiona eficient în condiții de incertitudine constantă în afaceri.

În plus, dobândind aceste competențe, veți fi pregătiți pentru a conduce și a gestiona cu succes o echipă, realizând astfel ambițiile personale și succesele în afaceri cu mai multă eficiență.

Sunteți interesați de management? Vezi programul nostru Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Sales and Sales Management

În cadrul acestui program, veți dezvolta competențe avansate care sunt esențiale pentru obținerea succesului în vânzarea de produse și servicii. Veți adopta metode eficiente de recrutare și conducere a echipelor de vânzări, dezvoltând procese de vânzări profitabile, adaptate specificului organizației voastre, precum și crearea de planuri de compensare și programe de formare continuă a vânzătorilor.

Participarea la acest program vă va permite să obțineți rezultate remarcabile în vânzări și să avansați cu succes în carieră în domeniul vânzărilor și al managementului vânzărilor.

Sunteți interesat de managementul vânzărilor? Vezi Sales and Sales Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Project Management

Prin prestigiosul program Project Management de la BusinessAcademy, participanții vor avea ocazia de a dobândi cunoștințe complete în domeniul managementului de proiect. Programul vă va permite să adoptați conceptele cheie și terminologia abordării proiectului, cât și să stăpâniți metodele și tehnicile de bază pentru un management eficient al proiectului.

De asemenea, vă veți familiariza cu metodologia avansată de execuție a proiectelor, bazată pe modele de rețea și aplicarea instrumentelor software relevante.

Prin acest program, veți dobândi cunoștințele și competențe de bază necesare pentru a gestiona cu succes proiecte într-o gamă largă de organizații și industrii. Această pregătire profesională vă deschide ușa către oportunități noi de creștere și avansare profesională în domeniul managementului de proiect.

Sunteți interesați de managementul proiectelor? Vezi programul nostru Project Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Financial Management

Educația la departamentul Financial Management este organizată în două segmente. Primul segment include dobândirea de cunoștințe despre metodele de finanțare a resurselor în companie, cât și învățarea competențelor de management financiar. În al doilea segment al programului, veți obține instrumentele și competențele necesare pentru a lua decizii financiare adecvate, inclusiv gestionarea eficientă a riscurilor.

Prin dobândirea acestor competențe, veți putea gestiona cu succes finanțele afacerii în medii diferite de afaceri. Aceasta include gestionarea finanțelor în companii tinere, mici și ambițioase, companii cu creștere dinamică, companii de înaltă tehnologie, companii mature, cât și companii care se confruntă cu provocări financiare și care necesită revitalizare.

Vă entuziasmează managementul financiar? Vezi programul nostru Financial Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Investment Management and Stock Exchange

La acest departament, programul de educație vă oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe și competențe complete, atât teoretice, cât și practice, care sunt cruciale pentru includerea cu succes în lumea piețelor financiare, fie ca persoană fizică, fie ca investitor instituțional.

Participanții la acest departament vor dezvolta profesionalism în înțelegerea și aplicarea instrumentelor și tehnicilor moderne de investiții. Acest program își propune să instruiască participanții pentru a atinge obiectivele financiare ale clienților, atât pe piețele financiare regionale, cât și internaționale. Prin această instruire, veți dobândi competențele necesare pentru un management de succes al investițiilor și atingerea obiectivelor clienților voștri.

Sunteți interesați de managementul investițiilor și de bursa de valori? Vezi programul Investment Management and Stock Exchange.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Business Administration

În departamentul de Business Administration, vă dezvoltați competențe care vă permit să contribuiți la stabilitatea operațiunilor companiei în două moduri: asigurați funcționarea eficientă a proceselor interne de afaceri din birou, cât și întărirea relațiilor cu clienții și partenerii externi.

Dacă aspirați la un rol de business care presupune mai puțină responsabilitate, dar în același timp doriți să aduceți o contribuție semnificativă organizației, acest departament este alegerea ideală pentru voi. Prin acest program, dobândiți abilități care vă permit să fiți un membru al echipei eficient și productiv, contribuind în același timp la succesul companiei.

Sunteți interesați de administrarea afacerilor? Vezi programul nostru Business Administration.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la cursurile de Management în București?

Pentru a aplica la academia noastră, vă rugăm să completați și să trimiteți cererea de la acest link sau să ne contactați telefonic la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) 5040 199. Echipa noastră este disponibilă de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00, pentru a vă sprijini pe tot parcursul procesului de aplicare.

După finalizarea cu succes a înregistrării, urmează o conversație cu consilierul nostru expert în ceea ce privește înregistrarea. În timpul acestei conversații, veți avea ocazia să ne furnizați informații relevante despre voi și să vă exprimați interesele, ambițiile și obiectivele în legătură cu formarea ulterioară. Acest lucru ne permite să vă oferim suport personalizat care să se potrivească nevoilor și dorințelor voastre unice. Satisfacția și succesul vostru au cea mai mare importanță pentru noi.

  

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este în curs, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscrieri este deschisă, dar avem un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate extraordinară și să vă înscrieți cât mai curând posibil, astfel încât să vă puteți asigura cele mai accesibile prețuri de școlarizare care vă sunt disponibile. În felul acesta, recompensăm participanții care sunt gata să-și arate determinarea și angajamentul. Nu așteptați, înregistrați-vă astăzi și asigurați-vă locul!

  Pentru înscrieri până la
31.7.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
15
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2089 183 155 2500
Management 1804 158 134 1950
Human Resource Management 1804 158 134 2150
Entrepreneurship 1804 158 134 2200
Marketing and Marketing Management 1804 158 134 2000
Sales and Sales Management 1804 158 134 1950
Business Administration 1329 117 99 1450
Financial Management 1804 158 134 2150
Project Management 1804 158 134 2000
Public Relations 1804 158 134 2150
Investment Management and Stock Exchange 1804 158 134 2200
International Business 2089 183 155 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»