Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de antreprenoriat în București

Dacă aspirați la independență financiară și doriți să deveniți antreprenor, cursurile de antreprenoriat de la BusinessAcademy din București sunt alegerea optimă pentru educația voastră.

După finalizarea cu succes a programului de formare, BusinessAcademy vă oferă o oportunitate aparte de a obține certificate recunoscute internațional.

Profitați de oportunitatea unică oferită de BusinessAcademy din București. Programele noastre, inclusiv cursurile de antreprenoriat, conduc la certificate prestigioase de la instituții recunoscute, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității din Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Această acreditare este un plus valoros la profilul vostru profesional, deschizând ușa către o varietate de oportunități de creștere și succes în carieră.

În calitate de partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, BusinessAcademy vă oferă cursuri de antreprenoriat de înaltă calitate, care se desfășoară printr-o platformă de învățare la distanță de înaltă calitate. O atenție deosebită este acordată unei abordări personalizate, adaptând cursurile la nevoile individuale ale fiecărui participant. Coordonatorii noștri experimentați vă vor oferi sprijin și feedback pentru a obține cele mai bune rezultate, permițându-vă în același timp să învățați în propriul ritm.

Alegeți singuri între sala de clasă sau platforma de e-Learning!

La BusinessAcademy, facem posibilă participarea la cursuri fără prezență fizică obligatorie. Folosim platforma de învățare la distanță, Distance Learning, care vă permite să obțineți diplome profesionale și certificate recunoscute internațional prin educație online. Flexibilitatea este cheia - vă puteți dedica studiului atunci când vă convine cel mai bine, fie din confortul casei proprii, în liniștea cafenelei tale preferate din Piața Universității sau în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Platforma noastră Distance Learning vă oferă aceeași calitate a competențelor și a diplomelor ca în clasă, cu cunoștințe profesionale ridicate și calificări recunoscute, care sunt apreciate în toată lumea.

La BusinessAcademy, în timpul educației voastre, veți avea acces la un conținut divers, inclusiv materiale audio și video, prelegeri interactive și resurse educaționale care sunt disponibile 24 de ore pe zi prin platforma noastră avansată de e-Learning pentru învățământ la distanță. Dacă vă confruntați cu provocări în timpul studiului, echipa noastră de coordonatori experți este aici pentru a vă sprijini și pentru a vă rezolva toate nedumeririle.

Cu BusinessAcademy, aveți ocazia să alegeți abordarea de învățare care vi se potrivește cel mai bine. Dacă preferați o abordare tradițională, sălile noastre de clasă dotate modern din București (Strada Academiei, Nr. 28-30, Excelsior, 010016) vă stau la dispoziție. Toate spațiile noastre sunt proiectate cu grijă și îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru a vă oferi un mediu de învățare inspirator.

Puteți dobândi cunoștințe fundamentale în domeniul antreprenoriatului la unul din cele 3 programe ale noastre

Competențele și cunoștințele antreprenoriale sunt esențiale, indiferent de obiectivele voastre în lumea afacerilor. Fie că intenționați să vă începeți propria afacere, să dezvoltați un sector nou în cadrul unei organizații existente sau să explorați oportunități de investiții, competențele antreprenoriale vă vor permite să vă realizați ambițiile și să obțineți venitul dorit.

Entrepreneurship

În timpul educației, veți avea acces la resurse care vă vor permite să gestionați cu succes toate aspectele dezvoltării afacerii. Aceasta include toate fazele - de la ideea inițială, aplicarea tehnologiilor și cercetării relevante, până la crearea strategiei, materiale de marketing, team building, management financiar și operațiuni.

Prin programul nostru de antreprenoriat de un an de zile, dobândiți o experiență valoroasă care vă va permite să vă gestionați cu succes propriile afaceri. Scopul nostru este să vă oferim competențele și cunoștințele necesare care sunt cheia succesului în lumea antreprenoriatului.

Tindeți spre independența financiară pe care v-ar aduce-o antreprenoriatul? Vezi programul nostru Entrepreneurship.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

International Business

La departamentul de afaceri internaționale, programul nostru vă va permite să gestionați cu succes capitalul străin, respectând reglementările internaționale. Prin procesul educațional, veți dobândi cunoștințe despre principiile și regulile de bază ale afacerilor internaționale, precum și competențe și strategii care vă vor îmbunătăți afacerea după includerea factorilor străini.

Acest program este destinat persoanelor ambițioase, care doresc să treacă granițele internaționale și să obțină succes în afacerile lor.

Ați dori ca compania voastră să opereze la nivel internațional? Vezi programul nostru International Business.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Executive Business Program

Prin acest program, veți dobândi cunoștințe și competențe care vă vor permite să planificați, să implementați tehnologii de afaceri, să creați materiale eficiente de marketing și vânzări, să organizați echipe, să construiți relații puternice cu partenerii și investitorii și să gestionați cu succes toate aspectele afacerii.

Pe lângă asta, veți dezvolta expertiză în domeniile producției, finanțelor și managementului de proiect, ceea ce vă va permite să vă ocupați cu succes de toate aspectele afacerii.

Sunteți interesați de acest domeniu? Vezi programul nostru Executive Business Program.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Cum să vă înscrieți la cursurile de antreprenoriat în București?

Dacă doriți să aplicați pentru academia noastră, vă rugăm să completați cererea de la acest link sau ne puteți contacta telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) 5040 199. Echipa noastră vă va ajuta cu plăcere în timpul procesului de aplicare și este disponibilă de luni până vineri de la 08:00 la 20:00.

După finalizarea cu succes a înregistrării, urmează o conversație cu consilierul nostru expert în ceea ce privește înregistrarea. În timpul acestei interacțiuni, veți avea ocazia să ne furnizați informații relevante despre voi și să vă exprimați interesele, ambițiile și obiectivele în legătură cu formarea ulterioară. Această conversație individuală ne permite să vă oferim o asistență personalizată, care este adaptată în totalitate ambițiilor și nevoilor voastre unice.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

În prezent, se desfășoară perioada de înscriere cu un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate extraordinară și să vă înscrieți cât mai curând posibil, astfel încât să vă puteți asigura cele mai accesibile prețuri de școlarizare care vă sunt disponibile. În felul acesta, recompensăm participanții care sunt gata să-și arate determinarea și angajamentul. Nu așteptați, înregistrați-vă astăzi și asigurați-vă locul!

  Pentru înscrieri până la
31.5.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
17
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 1994 175 136 2500
Management 1709 150 116 1950
Human Resource Management 1709 150 116 2150
Entrepreneurship 1709 150 116 2200
Marketing and Marketing Management 1709 150 116 2000
Sales and Sales Management 1709 150 116 1950
Business Administration 1234 108 84 1450
Financial Management 1709 150 116 2150
Project Management 1709 150 116 2000
Public Relations 1709 150 116 2150
Investment Management and Stock Exchange 1709 150 116 2200
International Business 1994 175 136 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»