Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Stilul şi marketingul personal

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs vă veţi familiariza cu stilul personal şi cu cel corporativ. Veți învăţa cum să vă adaptaţi imaginea personalităţii dvs., prin sublinierea uneia sau mai multor trăsături apreciate. Vă familiarizaţi şi cu principiile universale şi mesajele non-verbale pe care le emiteţi în viaţa de zi cu zi şi la locul de muncă.

Scopul cursului

Scopul cursului este acela de a vă ajuta să vă exprimați mai conştient propriul stil, să ştiţi cât este de importantă adaptarea stilului personal şi cum influenţează acest lucru mesajele pe care vreţi să le trimiteţi. Marketingul personal depinde în cea mai mare măsură de dvs.

Scopul cursului este acela de a obţine succesul care vă va ajuta să vă desfășurați activitatea în cele mai bune condiții.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations, Business Administration și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.