Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Planning and Organisation of Business Events and Actions

Descrierea cursului

Acest curs va duce cursanţii prin întregul proces de planificare şi organizare a evenimentelor (Event Management). În cadrul acestui curs se va aborda procesul de planificare şi de management al evenimentelor şi tipurile de evenimente. Se abordează şi noţiunea de sponsorizare şi control financiar al organizării evenimentelor.

Obiectivul cursului

Gestionarea evenimentelor se deosebeşte de managementul afacerilor. Majorității managerilor de afaceri le este permis să greşească şi să înveţe din propriile greşeli, dar managerii de evenimente au doar o şansă pentru organizarea unui eveniment excepţional. Obiectivul cursului este să familiarizeze cursanţii cu procesul de organizare a evenimentelor speciale şi aceștia să dobândească abilităţile necesare ca să devină manageri de evenimente de succes.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, Executive Business Program și Business Administration.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te