Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Conduita în afaceri

Descrierea cursului

În lumea afacerilor, cel mai important aspect este prima impresie pe care o lăsaţi şi pentru a nu lăsa o impresie proastă, trebuie să ţineţi cont de conduita în afaceri. Ultimele cercetări arată că la locul de muncă chiar și cei cu multă experienţă de muncă fac greșeli, iar printre cele mai frecvente sunt întârzierile, prezentarea greşită a numelor angajaţilor, lipsa de cunoaştere a culturii şi a obiceiurilor altor ţări şi trimiterea de mail-uri greşite. 

În cadrul cursului vor fi abordate principalele reguli de conduită în afaceri, conduita în afaceri la locul de muncă şi ţinuta. Vom acorda atenţie specială protocoalelor de afaceri şi celor mai frecvente greşeli precum şi modului de a le evita.  

Scopul cursului

Principalul scop al cursului este acela de a vă familiariza cu principalele reguli ale conduitei în afaceri pentru ca, în orice situaţie, să lăsați impresia unui înalt profesionalism şi a unei vaste culturi de afaceri. Veţi învăţa regulile principale şi curente de comunicare în afaceri şi de protocol în mediul nostru de afaceri şi în cel internaţional.  

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: International Business, Executive Business Program și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.