Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Effective Business Communication

Descrierea cursului 

Acest curs se va baza pe noţiunea de relaţii cu publicul, pe diversele tipuri de comunicare şi pe influenţa lor asupra relaţiilor interpersonale, cu accent deosebit pe relaţiile în mediul de afaceri. Domeniile cuprinse în acest curs sunt: comunicarea în afaceri, metodele de comunicare, comunicarea scrisă, modul de apariţie în mass-media, comunicarea electronică, comunicarea în grup, comunicarea verbală şi non-verbală, grupurile şi echipele din organizaţie, grupurile formale şi informale, relaţiile în cadrul grupurilor (echipelor) şi fazele dezvoltării grupurilor (echipelor), interviul, afişarea tabelară şi grafică a datelor, aplicarea diagramelor în practică şi studii de caz.

Scopul cursului

Scopul cursului este să obţineţi abilităţi de comunicare eficientă, mai ales în mediul de afaceri, să înţelegeţi toate formele de comunicare scrisă, lucrul în echipă şi aplicarea diverselor mojloace vizuale în timpul unei prezentări. Unul dintre scopurile importante este şi descoperirea importanţei comunicării non-verbale. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Business Administration și Investment Management and Stock Exchange.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.