Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Automotivația și motivația altora

Descrierea programului

Unele dintre cele mai importante caracteristici personale căutate la angajați pentru toate joburile sunt: inițierea independentă a inițiativelor de afaceri, activitatea de propunere a modalităților de a lucra, viziunea pozitivă asupra problemelor cu care se confruntă angajatul.

Prin simulări de afaceri ale diferitor abordări în soluționarea problemelor, veți învăța cum să vă dezvoltați inițiativa și să vă motivați pentru îndeplinirea fiecărei sarcini. 

Scopul programului

Asimilarea cunoștințelor noi, recunoașterea abilităților și cunoașterea modalităților de exersare a abilităților de inițiativă și motivație pentru a se ajunge la progresul dorit în aceste abilități personale.

Training

În cadrul părții educaționale a programului, se face un training unde se prezintă tehnici și metode de automotivație și tehnica „5%” de motivare a altor persoane.

Atelier

Simulări de afaceri ale abordării reactive, active și proactive de rezolvare a problemelor; lucrul la prejudecăți.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, HR Management și Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te