Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Hotărârea și abilități analitice și de cercetare

Descrierea programului

De modul în care hotărâm dacă ceva este sau nu corect, dar și de cât de atent și de analitic ne facem treaba, depinde foarte mult dacă rezultatul va fi corect, utilizabil și acceptabil. În mulțimea de date disponibile, deseori nu putem face diferența dintre ce este important și ce nu, iar aceasta, de regulă, oferă un rezultat nefavorabil al muncii noastre.

În această parte a programului veți avea șansa de a asimila tehnicile judecății bune și obiective, la care veți ajunge prin muncă corectă de cercetare analitică.

Scopul programului

Asimilarea noilor cunoștințe și utilizarea abilităților legate de judecată, modul analitic de analizare a datelor și a evenimentelor din jurul nostru și crearea unei baze adecvate de cercetare, care va selecta toate aceste date în informații folosite în continuare pentru muncă.

Training 

Ca parte a acestui program, se desfășoară trainingul în care se aplică în mod practic tehnicile care vor duce la asimilarea abilităților necesare pentru abordarea cercetării analitice în muncă și o judecată corectă.

Atelier

Atelierul va conține simulări de afaceri, care, în circumstanțe reale, vor pune cursanții în situații care vor necesita aplicarea tehnicilor pentru o judecată corectă și aplicarea abilităților de cercetare analitică.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Financial Management, Executive Business Program și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te