Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Bazele utilizarii calculatorului

Descrierea programului

Cursul Bazele utilizării calculatorului cuprinde cunoștințe și abilități referitoare la folosirea dispozitivului, crearea și gestionarea fișierelor, rețele și aspecte de securitate.

De aceea, acest curs explică noțiunile de bază legate de calculatoare, precum hardware, software și rețele de informații. Cuprinde utilizarea IT-ului în viața de zi cu zi, apoi legătura și influența acestuia asupra sănătății omului, securitate și mediu, precum și temele legate de securitate, drepturi de autor și legi.

Mai mult, cursul cuprinde și pregătirea avansată pentru utilizarea calculatorului și lucrul cu fișiere. Se abordează principalele funcții și lucrul cu sistemul de operare, setarea mediului desktop, precum și cunoașterea virușilor și utilizarea unui software antivirus.

Scopul programului

După finalizarea acestui curs, cursantul va știi în totalitate componentele calculatorului în sensul de hardware și software și va înțelege conceptele de bază despre IT, precum stocarea datelor și memoria. De asemenea, va învăța să folosească calculatorul, lucrul cu fișierele și utilizarea funcțiilor generale ale calculatorului și a sistemului său de operare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange, Public Relations și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te