Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Abilități interpersonale

Descrierea programului

Dezvoltarea abilităților interpersonale este foarte importantă pentru adaptarea noastră adecvată în mediul de afaceri. În timpul lucrului, de cele mai multe ori nu putem alege colaboratorii, ci îi găsim acolo și îi câștigăm în timpul lucrului. De aceea, este important să înțelegem alte persoane din jurul nostru și să recunoaștem dorințele, motivele și nevoile lor.

Prin simulări de afaceri reale veți avea șansa de a învăța tehnici și modele și de a recunoaște și accepta oamenii din jurul vostru, „luând” de la ei doar ceea ce puteau să vă ofere în mod real.

Scopul programului

Asimilarea diferitor tehnici și modalități pentru înțelegerea și acceptarea altora, și invers – despre cum să vă înțeleagă și să vă accepte.

Training 

Prezentarea și aplicarea diferitor metode pentru atingerea unui nivel ridicat de abilități interpersonale.

Atelier

Simularea împrejurimilor reale în cadrul cărora se obține un nivel înalt de abilități interpersonale, înțelegerea și acceptarea lumii din jur, dar și autopoziționarea în societatea care ne înconjoară.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Project Management și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te