Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Information Management

"Un om care nu are nicio informaţie, nu-şi poate asuma nicio responsabilitate. Un om care are o informaţie, nu are altă opţiune decât să-şi asume responsabilitatea."  
                                                                                                      Jan Carizon, preşedintele "SAS" 

Descrierea cursului

În acest curs, se procesează noţiunea de informaţie şi semnificaţia acesteia în lumea contemporană, dar şi noţiunea de flux de informaţii în lumea contemporană. Se procesează gestionarea informaţiilor şi se dau răspunsuri la întrebări precum: De ce trebuie gestionate informaţiile? Cine şi în ce fel gestionează informaţiile? Va fi vorba despre problemele care apar în gestionarea informaţiilor, despre felul în care acestea se pot rezolva şi despre securitatea informaţiilor. 

Scopul cursului

Informaţia înseamnă putere. Cât ştim, atât valorăm. De tipul de informaţii pe care le posedăm, de modul în care sunt stocate acestea şi de capacitatea de a scoate din ele datele corecte şi, prin urmare, capacitatea de a lua deciziile corecte - depinde dacă vom câştiga sau pierde competiţia pe piaţă. În acest curs, se obţin răspunsuri la întrebările: Ce este de fapt o informaţie utilă şi cum putem gestiona fluxul ei? Cum se asigură securitatea informaţiilor? Cum se gestionează informaţiile în cadrul firmei?  

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management, Public Relations și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te