Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de marketing în Iași

Pentru participanții din Iași care tind spre realizarea unei cariere de succes în lumea dinamică a afacerilor, cursurile noastre în domeniul marketingului de la BusinessAcademy oferă o soluție excelentă.

După finalizarea cu succes a programului de educație de un an de zile la BusinessAcademy, angajamentul și efortul vostru în timpul programului vor fi răsplătite în mod adecvat cu oportunitatea de a obține certificate recunoscute internațional.

După finalizarea cu succes a programelor de educație de un an de zile la BusinessAcademy, vi se oferă o oportunitate extraordinară de a obține certificate prestigioase de la instituții recunoscute, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Aceste certificate reprezintă un plus extrem de valoros la profilul vostru profesional, deschizând ușa către o gamă largă de oportunități pentru dezvoltarea în continuare a carierei și succesului.

În calitate de partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, BusinessAcademy este cunoscută pentru formarea de înaltă calitate, care corespunde celor mai noi standarde de învățare, aliniate cu cele mai importante universități din lume. Avantajul nostru cheie constă în oferirea unei abordări personalizate de învățare, care este caracteristică cursurilor noastre de marketing. Programul este adaptat nevoilor individuale ale participanților, permițându-le să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la coordonatori cu experiență.

Cursuri de marketing tradițional sau în locul vostru preferat din Iași?

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a urma cursurile prin intermediul platformei noastre Distance Learning de învățare la distanță, ceea ce înseamnă că nu trebuie să participați fizic la cursuri. Flexibilitatea este cheia, deoarece puteți accesa materialul educațional atunci când vă corespunde cel mai mult, fie că vă aflați în confortul propriei case, fie savurând o cafea undeva în zona Tiki sau relaxându-vă după o plimbare în Parcul Copou. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Prin platforma noastră Distance Learning, vă garantăm aceeași calitate a cunoștințelor și a diplomei ca într-o clasă tradițională!

La BusinessAcademy, vă oferim o mulțime de resurse de învățare pe tot parcursul educației voastre prin platforma noastră avansată de învățare la distanță e-Learning. Platforma noastră este disponibilă 24 de ore pe zi, oferindu-vă flexibilitatea de a accesa o varietate de materiale audio și video, cursuri interactive și conținut bogat. Dacă vă confruntați cu provocări în timpul procesului de învățare, echipa noastră de profesori cu experiență va fi aici pentru a vă oferi sprijin, a vă răspunde la toate întrebările și a vă ajuta să depășiți orice îndoieli pe care le aveți.

Oferim participanților opțiunea de instruire tradițională la clasă pentru cei cărora această abordare educațională le corespunde mai mult. Cursurile noastre se țin în săli de clasă și săli de curs moderne și bine echipate, dotate cu tehnologie și infrastructură avansată. În acest fel, creăm un mediu stimulativ care oferă o experiență superioară de învățare și vă permite să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile. De asemenea, această atmosferă interactivă vă oferă oportunitatea de a stabili noi contacte cu colegii și experții din industrie, deschizând oportunități de extindere a rețelei voastre profesionale și, eventual, de a obține succes în carieră.

Cursurile de marketing sunt grupate într-un program de un an de zile

Programul nostru de educație în marketing oferă o oportunitate extraordinară pentru cei care doresc să aibă un impact direct asupra profitabilității companiei și să obțină experiență într-un domeniu dinamic de afaceri. Prin programul nostru, descoperiți o gamă largă de oportunități de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare și de a dezvolta abilitățile importante necesare pentru a gestiona cu succes strategiile de marketing și pentru a îmbunătăți poziția companiei voastre pe piață.

Marketing și Marketing Management

La departamentul de Marketing și Marketing Management, oferim o oportunitate unică de a dezvolta cunoștințe atotcuprinzătoare și de a dobândi instrumente cheie care vă vor permite să înțelegeți profund nevoile și dorințele cumpărătorilor. Prin programul nostru, veți conecta eficient aceste cunoștințe cu crearea de produse, servicii și oferte care sunt aliniate cu acele nevoi. De asemenea, veți învăța să alegeți strategic cele mai eficiente modalități de comunicare, de a atrage atenția și de a oferi clienților valoare autentică.

După finalizarea cu succes a instruirii, veți dezvolta capacitatea de a gestiona eficient activitățile de marketing, indiferent de constrângerile bugetare. Indiferent dacă aveți de-a face cu resurse limitate sau gestionați campanii cu buget mare în valoare de milioane, veți realiza venituri puternice și veți atrage noi clienți în afacerea voastră.

Marketingul este pasiunea voastră? Vezi programul nostru Marketing și Marketing Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de cursuri al acestui program.

Cum să vă înscrieți la o școlarizare de un an de zile în marketing în Iași?

Pentru a vă înscrie la programul nostru de un an de zile în marketing, puteți completa cererea care este disponibilă la acest link sau ne puteți contacta telefonic la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau + 40 (74) 5040 199. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi sprijin de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00, și pentru a vă ajuta în procesul de înscriere.

După înregistrarea cu succes, veți primi o invitație pentru un interviu individual cu consilierul nostru expert în înregistrare. Acest interviu este o oportunitate de a împărtăși toate informațiile relevante despre voi și de a vă exprima ambițiile, obiectivele și dorințele cu privire la formarea ulterioară. Angajamentul nostru este de a vă oferi suport personalizat, care este conform cu obiectivele voastre specifice.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscriere este în prezent deschisă, dar avem un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate și să vă înscrieți din timp pentru a vă asigura taxele de școlarizare mai accesibile care sunt disponibile. În acest fel, recompensăm participanții care dau dovadă de determinare și dăruire. Nu ezitați, înscrieți-vă imediat pentru a vă rezerva locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»