Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de marketing în Cluj

Dacă doriți să obțineți rezultate excepționale în lumea dinamică a afacerilor moderne, BusinessAcademy oferă cursuri de top în domeniul marketingului pentru participanții din Cluj. Dobândirea educației relevante în acest domeniu este un pas cheie către atingerea obiectivelor personale și de afaceri.

După finalizarea cu succes a programului educațional de un an de zile la BusinessAcademy, aveți posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional. Angajamentul și efortul vostru în timpul programului vor fi răsplătite în mod adecvat cu certificate valoroase care se bucură de recunoaștere atât în ​​țară, cât și în străinătate.

După finalizarea cu succes a programelor educaționale de un an de zile la BusinessAcademy, vi se oferă oportunitatea unică de a obține certificate prestigioase de la instituții recunoscute, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Aceste certificări valoroase reprezintă o completare semnificativă la profilul vostru profesional, deschizând ușa către o varietate de oportunități pentru dezvoltarea în continuarea carierei și dobândirea succesului. Devotamentul și finalizarea cu succes a programului vor fi recunoscute în mod adecvat prin aceste certificate prestigioase.

BusinessAcademy este recunoscut ca partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, ceea ce confirmă angajamentul nostru de a oferi o educație superioară care să se potrivească cu cele mai recente standarde de învățare, aliniată cu universitățile de top din lume. Ceea ce ne diferențiază este abordarea noastră personalizată a învățării, care este deosebit de importantă în cursurile noastre de marketing. Programele noastre de marketing de un an de zile sunt concepute cu atenție pentru a se potrivi nevoilor individuale ale participanților, permițându-le să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la coordonatori cu experiență.

Urmăriți cursurile de unde doriți!

Profitați de farmecul inspirator al orașului Cluj și destindeți-vă în timp ce ascultați cursurile! La BusinessAcademy, vă oferim posibilitatea de a vă educa prin intermediul platformei noastre Distance Learning de învățare la distanță, ceea ce înseamnă că nu sunteți limitați de participarea fizică la cursuri. Prin intermediul platformei noastre, puteți obține titluri profesionale și certificate recunoscute internațional prin educație online. Flexibilitatea este cheia, deoarece puteți accesa materialul educațional după preferințe, fie că sunteți acasă, într-o cafenea de pe strada Memorandumului sau după o plimbare relaxantă prin Parcul Central. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Prin intermediul platformei noastre Distance Learning de învățare la distanță, vă garantăm aceeași calitate a cunoștințelor ca în sala de clasă tradițională!

La BusinessAcademy, pe tot parcursul școlarizării voastre, vă oferim resurse bogate de învățare prin intermediul platformei noastre avansate de e-Learning pentru învățarea la distanță. Platforma noastră este disponibilă neîntrerupt, oferindu-vă flexibilitatea de a accesa o varietate de materiale audio și video, cursuri interactive și conținut extins. În cazul provocărilor de învățare, echipa noastră de coordonatori cu experiență este aici pentru a vă oferi sprijin, a vă răspunde la întrebări și a vă ajuta să depășiți orice îndoieli aveți.

Oferim, de asemenea, opțiunea de instruire tradițională la clasă pentru participanții care preferă această abordare a educației. Sala noastră de clasă modernă și bine echipată, dotată cu tehnologie și infrastructură avansată, vă oferă o experiență de învățare superioară. În acest mediu stimulant, veți avea ocazia să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile, în timp ce interacționați cu colegii și experții din industrie. Această atmosferă interactivă nu oferă doar oportunitatea de a vă extinde rețeaua profesională, ci deschide și ușa către un potențial succes în carieră.

Cursurile de marketing sunt grupate într-un program de un an de zile

Programul nostru de educație în marketing oferă o oportunitate excepțională tuturor persoanelor ambițioase care se străduiesc să aibă un impact direct asupra profitabilității companiei. Prin programul nostru, descoperim o gamă largă de oportunități de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare și de a dezvolta abilități cheie, necesare pentru gestionarea cu succes a strategiilor de marketing și consolidarea poziției pe piață a unei companii.

Marketing and Marketing Management

În cadrul acestui program, vă oferim o oportunitate extraordinară de a dezvolta cunoștințe atotcuprinzătoare și de a dobândi abilități cheie care vă vor permite să înțelegeți în profunzime nevoile și dorințele cumpărătorilor. Programul nostru vă va permite să conectați abil aceste cunoștințe cu crearea de produse, servicii și oferte care sunt aliniate cu acele nevoi. De asemenea, veți învăța cum să alegeți strategic cele mai eficiente modalități de a comunica, de a capta atenția și de a oferi clienților valoare autentică.

După finalizarea cu succes a instruirii, veți dezvolta capacitatea de a gestiona eficient activitățile de marketing, indiferent de provocările bugetare. Indiferent dacă vă confruntați cu resurse limitate sau gestionați campanii cu un buget mare cu investiții de milioane, veți putea genera venituri semnificative și veți atrage noi clienți în compania voastră.

Marketingul este pasiunea voastră? Vezi programul nostru Marketing and Marketing Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la un curs de marketing de un an de zile în Cluj?

Pentru înscrierea în programul nostru de un an de zile de educație în marketing, puteți completa cererea de la acest link. De asemenea, ne puteți contacta telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) 5040 199. Echipa noastră de experți este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, pentru a vă oferi sprijin pe parcursul întregului proces de înscriere.

După înregistrarea cu succes, veți fi invitați la un interviu individual cu specialistul nostru pentru înscriere. Acest interviu vă va permite să oferiți toate informațiile relevante despre voi și să vă exprimați ambițiile, dorințele și obiectivele privind formarea ulterioară. Scopul nostru este să vă oferim asistență personalizată, adaptată nevoilor și obiectivelor voastre specifice.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscriere este activă în prezent, dar vă rugăm să aveți în vedere că avem un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm cu căldură să profitați de această oportunitate și să vă înscrieți din timp pentru a profita de taxele de școlarizare mai mici care sunt disponibile. În acest fel, recompensăm participanții care dau dovadă de determinare și dăruire. Nu ezitați, înscrieți-vă astăzi pentru a vă rezerva locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»