Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de marketing în București

Dacă aspirați să vă construiți o carieră de succes într-un mediu de afaceri modern exigent, cursurile de marketing de la BusinessAcademy din București sunt alegerea perfectă pentru voi. 

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional după finalizarea cu succes a unui program de educație de un an de zile.  Sârguința și dăruirea voastră în timpul programului vor fi răsplătite cu premii valoroase care sunt recunoscute atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Profitați de oportunitatea unică de a obține certificate prestigioase acordate de Departamentul de Examene al Universității Cambridge și de Rețeaua Internațională de Calificări (IQN) la finalizarea cu succes a programelor de un an de zile, inclusiv a cursurilor noastre de marketing din București. Aceste certificări sunt un plus valoros la profilul vostru profesional și deschid ușa către o gamă largă de oportunități pentru dezvoltarea carierei și succes.

În calitate de partener autorizat al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, BusinessAcademy vă oferă cursuri de înaltă calitate, în conformitate cu cele mai recente standarde de învățământ la distanță, care sunt aplicate la universități de renume mondial. O abordare de învățare personalizată reprezintă o caracteristică cheie a cursurilor noastre de marketing. Printr-un program atent conceput, adaptat nevoilor individuale, le permitem cursanților noștri să învețe în ritmul propriu, primind în același timp feedback personalizat de la coordonatori experimentați.

Cursuri de marketing într-o sală de clasă sau în locul tău preferat?

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a dobândi eficient cunoștințe complete prin intermediul platformei noastre Distance Learning, ceea ce înseamnă că participarea fizică la cursuri nu este obligatorie. Prin intermediul platformei noastre, puteți obține titluri profesionale și certificate recunoscute internațional prin educație online. Flexibilitatea este esențială, deoarece puteți accesa materialele de învățare atunci când vă convine cel mai bine, fie că vă aflați în confortul propriei case, savurați o cafea după o plimbare prin orașul vechi sau vă relaxați după cumpărături la centrul comercial Promenada. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Prin platforma noastră Distance Learning, vă garantăm aceeași calitate a competențelor și a diplomei ca într-o clasă tradițională!

În timpul studiului la BusinessAcademy, veți avea acces la o varietate de materiale audio și video, prelegeri interactive și conținut bogat de învățare prin platforma noastră avansată de e-Learning pentru învățământ la distanță. Platforma noastră este disponibilă 24 de ore pe zi, oferindu-vă flexibilitatea de a accesa materiale în funcție de programul vostru. Dacă întâmpinați dificultăți în timpul studiului, echipa noastră de coordonatori cu experiență va fi acolo pentru a vă sprijini, a vă răspunde la întrebări și a vă ajuta să depășiți orice nedumeriri.

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a alege o abordare de învățare care este în concordanță cu preferințele și nevoile voastre. Dacă preferați o abordare tradițională, sediul nostru modern dotat din București (Strada Academiei Nr. 28-30, Excelsior 010016) vă stă la dispoziție, unde se țin cursuri. Spațiile noastre au fost proiectate cu atenție, la un standard înalt, pentru a vă oferi un mediu de învățare inspirator.

Cursurile de marketing sunt grupate într-un program de un an de zile

Programul nostru de educație în marketing este o alegere ideală pentru oricine dorește să aibă un impact direct asupra profitabilității companiei și să dobândească profesionalism într-una dintre cele mai dinamice domenii de afaceri. Cu programul nostru, veți avea ocazia de a dobândi cunoștințe complete și competențe necesare pentru a gestiona cu succes strategiile de marketing și pentru a obține rezultate deosebite.

Marketing and Marketing Management

La departamentul de Marketing and Marketing Management, veți avea ocazia de a dobândi cunoștințe și instrumente care vă vor permite să înțelegeți într-un mod mai profund nevoile și dorințele clienților. Prin programul nostru, vă vom îndruma să conectați eficient aceste cunoștințe cu crearea de produse, servicii și oferte care corespund acelor nevoi. De asemenea, veți învăța cum să alegeți cele mai eficiente modalități de a comunica, de a capta atenția și de a oferi o valoare reală clienților.

După finalizarea cu succes a cursului, veți dobândi capacitatea de a gestiona eficient activitățile de marketing, indiferent de bugetul disponibil. Indiferent dacă vă confruntați cu fonduri limitate sau gestionați campanii cu buget mare în valoare de milioane de euro, veți putea genera venituri semnificative și veți mări numărul de clienți pentru compania voastră.

Marketingul este pasiunea voastră? Vezi programul nostru Marketing și Marketing Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing în București?

Pentru a aplica la cursul de marketing, puteți completa cererea de pe acest link sau ne puteți contacta la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) ) 5040 199. Echipa noastră este disponibilă de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00, pentru a vă sprijini pe tot parcursul procesului de înscriere.

După finalizarea cu succes a înregistrării, urmează o conversație cu consilierul nostru expert în ceea ce privește înregistrarea. În timpul acestei conversații, veți avea ocazia să ne furnizați informații relevante despre voi și să vă exprimați interesele, ambițiile și obiectivele în legătură cu formarea ulterioară. Scopul nostru este să oferim suport personalizat care să se potrivească nevoilor și dorințelor voastre unice. Satisfacția și succesul vostru sunt de cea mai mare importanță pentru noi.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscrieri este acum deschisă, dar avem un număr limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate extraordinară și să vă înscrieți cât mai curând posibil, astfel încât să vă puteți asigura cele mai accesibile prețuri de școlarizare care vă sunt disponibile. În felul acesta, recompensăm participanții care sunt gata să-și arate determinarea și angajamentul. Nu așteptați, înregistrați-vă astăzi și asigurați-vă locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»