Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de antreprenoriat în Iași

BusinessAcademy oferă cursuri unice de antreprenoriat pentru participanții din Iași care tind spre independența financiară și doresc să devină antreprenori!

Cu BusinessAcademy, aveți o oportunitate unică de a obține certificate recunoscute internațional după finalizarea cu succes a programului nostru de formare. 

După finalizarea cu succes a programelor noastre, inclusiv a cursurilor noastre de antreprenoriat, vă oferim o oportunitate extraordinară de a obține certificate prestigioase de la instituții recunoscute, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității din Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Aceste distincții reprezintă un plus valoros la profilul vostru profesional, deschizând uși către diverse oportunități de avansare în carieră și de atingere a succesului.

BusinessAcademy este un partener valoros al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge. Accentul nostru este pus pe o abordare personalizată, adaptând programele la nevoile individuale ale fiecărui participant. Echipa noastră de coordonatori experți vă vor oferi sprijin și vă vor oferi feedback valoros pentru a vă ajuta să obțineți rezultate remarcabile, având flexibilitatea de a învăța în propriul ritm. Profitați de această oportunitate extraordinară pentru a dobândi experiență și pentru a obține succes în domeniul antreprenoriatului.

Ce vă corespunde mai mult - sala de clasă sau flexibilitatea alegerii locației?

Prin platforma noastră avansată Distance Learning de învățare la distanță, vă permitem să urmați cursurile fără a fi nevoie de prezență fizică. În acest fel, prin educația online, aveți posibilitatea de a obține titluri profesionale și certificate recunoscute internațional. Flexibilitatea este unul dintre cele mai importante avantaje – vă puteți adapta studiile la propriul program, fie că sunteți acasă, fie într-o excursie la Lacul Bucium sau într-o cafenea în apropiere din Podu Roș. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Platforma noastră Distance Learning oferă aceeași calitate a cunoștințelor și a diplomelor ca într-o sală de clasă tradițională, cu experți de top și calificări recunoscute care sunt apreciate în întreaga lume.

Vă oferim o selecție extinsă de resurse educaționale care vă oferă acces la o varietate de conținut. Platforma noastră avansată de e-Learning pentru învățământ la distanță vă oferă posibilitatea de a utiliza materiale audio și video, cursuri interactive și alte resurse educaționale, care vă sunt disponibile 24 de ore pe zi. Dacă vă confruntați cu provocări în timpul procesului de învățare, echipa noastră de coordonatori experți este aici pentru a vă oferi sprijin și a vă răspunde la toate întrebările, astfel încât să puteți obține succes în educația voastră.

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a participa la cursurile de antreprenoriat în forma tradițională de predare, în mediul inspirator al sălilor noastre de clasă moderne și bine echipate. Aceste spații sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie și infrastructură pentru a vă oferi o experiență de învățare remarcabilă. Avantajul nostru cheie este furnizarea de educație de calitate care încurajează interacțiunea și vă permite să stabiliți noi contacte cu colegii și experții din industrie.

Puteți dobândi cunoștințe fundamentale în domeniul antreprenoriatului la unul dintre cele 3 programe ale noastre

Indiferent dacă doriți să începeți propria afacere, să extindeți o organizație existentă sau să explorați noi oportunități de investiții, cunoașterea abilităților antreprenoriale este cheia. Aflați cum să recunoașteți oportunitățile, să gestionați riscurile și să luați decizii care vă vor permite să vă îndepliniți ambițiile de afaceri și să obțineți rezultatele financiare dorite.

Entrepreneurship

Programul de antreprenoriat al programului nostru de educație include o analiză și o practică atotcuprinzătoare în managementul și dezvoltarea întreprinderilor în toate etapele. Ne concentrăm pe aspecte cheie, cum ar fi generarea de idei inovatoare, aplicarea tehnologiilor relevante, cercetarea de piață, dezvoltarea de strategii eficiente, crearea de materiale de marketing persuasive, formarea și gestionarea unei echipe, precum și gestionarea eficientă a finanțelor și operațiunilor.

Prin programul nostru de antreprenoriat, obțineți cunoștințe cuprinzătoare și instrumente cheie care vă vor permite să gestionați și să vă dezvoltați cu succes propria afacere.

Tindeți spre independență financiară? Vezi programul nostru Entrepreneurship.

Aici pteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

International Business

Acest program vă oferă oportunitatea de a dobândi abilități atotcuprinzătoare pentru gestionarea eficientă a capitalului străin în conformitate cu reglementările internaționale. Prin instruire structurată, dezvoltați o înțelegere profundă a principiilor și regulilor de bază ale afacerilor internaționale, precum și a strategiilor și abilităților care vă vor îmbunătăți afacerea atunci când sunt implicați factori străini.

Programul nostru este o alegere ideală pentru persoanele ambițioase care doresc ca afacerile lor să nu fie limitate de granițele internaționale.

Ați dori ca întreprinderea voastră să opereze la nivel internațional? Vezi programul nostru International Business.

Aici pteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Executive Business Program

Prin acest program, veți dobândi cunoștințele și abilitățile fundamentale necesare pentru a gestiona cu succes toate aspectele afacerii. Aveți o oportunitate excepțională de a învăța cum să planificați și să implementați tehnologii de afaceri, să creați materiale de marketing și vânzări eficiente, să organizați echipe, să construiți relații puternice cu partenerii și investitorii, precum și să gestionați eficient toate părțile afacerilor voastre.

În timpul programului, veți avea ocazia de a câștiga profesionalism în domenii precum producția, finanțele și managementul proiectelor. Această expertiză vă va permite să gestionați eficient toate aspectele cheie ale afacerii voastre.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Executive Business Program.

Aici pteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la cursurile de antreprenoriat în Iași?

Pentru a vă înscrie la unul dintre programele noastre de un an de zile, puteți completa cererea de la acest link sau ne puteți contacta telefonic la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) ) 5040 199. Echipa noastră de experți este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, pentru a vă sprijini pe parcursul întregului proces de înscriere.

După ce ați trimis cererea, consilierul nostru vă va contacta pentru a ghida în continuare procesul de înregistrare. În acea conversație, veți avea ocazia să vă împărtășiți informațiile personale și să vă exprimați dorințele, interesele și aspirațiile cu privire la dezvoltarea profesională ulterioară. Scopul nostru este să vă oferim suport personalizat și să vă ghidăm pentru a vă atinge obiectivele.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Profitați de perioada actuală de înscriere, având în vedere numărul limitat de locuri libere. Vă recomandăm să vă înscrieți cât mai curând posibil pentru a vă asigura că sunt disponibile cele mai accesibile taxe de școlarizare. În acest fel, recompensăm participanții dedicați, care sunt pregătiți să dea dovadă de determinare și dăruire.

  Pentru înscrieri până la
31.5.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
17
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 1994 175 136 2500
Management 1709 150 116 1950
Human Resource Management 1709 150 116 2150
Entrepreneurship 1709 150 116 2200
Marketing and Marketing Management 1709 150 116 2000
Sales and Sales Management 1709 150 116 1950
Business Administration 1234 108 84 1450
Financial Management 1709 150 116 2150
Project Management 1709 150 116 2000
Public Relations 1709 150 116 2150
Investment Management and Stock Exchange 1709 150 116 2200
International Business 1994 175 136 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»