Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de antreprenoriat în Cluj

BusinessAcademy are programe speciale de antreprenoriat care sunt destinate participanților din Cluj care doresc să obțină independență financiară și să se realizeze ca antreprenori! Cursurile noastre oferă o educație cuprinzătoare care dezvoltă abilitățile cheie necesare pentru a gestiona cu succes o afacere și pentru a atinge atât obiectivele de afaceri, cât și cele personale!

Prin BusinessAcademy, vă oferim posibilitatea exclusivă de a obține certificate recunoscute internațional la finalizarea programului nostru de formare. Aceste certificate valoroase sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor voastre de carieră și vă oferă acces la o varietate de oportunități profesionale.

După finalizarea cu succes a programelor noastre, inclusiv a cursurilor noastre de antreprenoriat, aveți ocazia unică de a obține certificate prestigioase de la instituții recunoscute, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității din Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Aceste recunoașteri reprezintă o actualizare valoroasă a profilului vostru profesional, deschizând oportunități extinse de avansare în carieră și realizare a succesului.

Ca partener recunoscut al Departamentului Cambridge pentru Examene Internaționale, BusinessAcademy se remarcă prin abordarea personalizată, adaptând programele educaționale la nevoile individuale ale fiecărui participant. Echipa noastră de coordonatori cu experiență vă va sprijini și vă va oferi feedback pentru a obține rezultate remarcabile. Învățați flexibil conform ritmului vostru și profitați de această oportunitate excepțională de a câștiga profesionalism în domeniul antreprenoriatului.

Sala de clasă sau locul preferat din Cluj?

La BusinessAcademy, vă oferim o oportunitate extraordinară de a profita de atmosfera inspirată a orașului Cluj și de a vă transforma învățarea într-o experiență unică! Platforma noastră Distance Learning de învățare la distanță vă permite să învățați fără limitările prezenței fizice la cursuri. Prin această platformă, puteți atinge un nivel superior de profesionalism și puteți obține certificate recunoscute internațional prin educație online. Puteți accesa materialele de curs oriunde doriți, fie că vă aflați acasă, vă relaxați la o cafenea din Piața Uniriii sau după cumpărături în Polus Center. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune stabilă la internet! Prin platforma noastră Distance Learning, vă oferim aceeași calitate superioară a cunoștințelor ca într-o clasă tradițională!

O gamă largă de resurse educaționale vă sunt disponibile, oferindu-vă acces la o varietate de conținut. Platforma noastră avansată de e-Learning pentru învățarea la distanță vă oferă posibilitatea de a utiliza materiale audio și video, cursuri interactive și alte resurse educaționale care sunt disponibile 24 de ore pe zi. Dacă vă confruntați cu provocări în timpul studiilor, echipa noastră de coordonatori experți este aici pentru a vă oferi sprijin și a vă răspunde la toate întrebările, astfel încât să puteți obține rezultate remarcabile în educația voastră.

În mediul inspirator al clasei noastre moderne și bine echipate, BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a urma cursurile de antreprenoriat în mod tradițional. Sălile noastre de clasă sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie și infrastructură pentru a vă oferi o experiență de învățare remarcabilă. Un avantaj esențial al educației noastre este încurajarea interacțiunii și permiterea unor noi contacte cu colegii și experții din industrie.

Puteți dobândi cunoștințe fundamentale în domeniul antreprenoriatului la unul dintre cele 3 programe ale noastre

În atingerea obiectivelor de afaceri și a rezultatelor financiare dorite, cunoașterea abilităților antreprenoriale este esențială. Indiferent dacă doriți să începeți propria afacere, să extindeți organizația existentă sau să explorați noi oportunități de investiții, învățați cum să recunoașteți oportunitățile, să gestionați riscurile și să luați decizii importante.

Entrepreneurship

Programul nostru de educație antreprenorială oferă o analiză atotcuprinzătoare și o experiență practică în conducerea și dezvoltarea unei afaceri prin toate fazele. Ne concentrăm pe aspecte cheie precum generarea de idei inovatoare, aplicarea tehnologiilor relevante, cercetarea de piață, dezvoltarea de strategii eficiente, crearea de materiale de marketing persuasive, managementul echipei și managementul eficient al finanțelor și operațiunilor.

Prin programul nostru de educație în domeniul antreprenorial, obțineți cunoștințe atotcuprinzătoare și abilități cheie care vă vor permite să conduceți și să vă dezvoltați cu succes propria afacere.

Tindeți spre independența financiară pe care v-ar aduce-o antreprenoriatul? Vezi programul nostru Entrepreneurship.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

International Business

În acest program, aveți posibilitatea de a dobândi abilități atotcuprinzătoare pentru gestionarea eficientă a investițiilor străine în conformitate cu reglementările internaționale. Prin acest program, dezvoltați o înțelegere profundă a principiilor și regulilor de bază ale afacerilor internaționale, precum și a strategiilor și abilităților care vă vor îmbunătăți afacerea atunci când sunt implicate elemente străine.

Pentru persoanele ambițioase care doresc să treacă granițele internaționale cu afacerile lor, programul nostru reprezintă alegerea ideală.

Ați dori ca organizația voastră să opereze la nivel internațional? Vezi programul nostru International Business.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Executive Business Program

Prin acest program veți avea ocazia de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare și abilități cheie, necesare pentru a gestiona cu succes toate aspectele afacerii. Veți învăța cum să planificați și să implementați strategii de afaceri, să creați campanii de marketing eficiente, să organizați echipe, să dezvoltați parteneriate și să atrageți investitori, precum și să gestionați eficient toate segmentele afacerii voastre.

Prin intermediul programului, se deschide posibilitatea să dezvoltați profesionalism în domenii precum producția, finanțele și managementul proiectelor. Acest profesionalism vă va permite să gestionați eficient toate elementele cheie ale afacerii voastre.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Executive Business Program.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la cursurile de antreprenoriat în Cluj?

Pentru înscrierea la programele noastre de un an de zile, puteți completa cererea de la acest link sau ne puteți suna la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) 5040 199. Echipa noastră de experți este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, pentru a vă oferi sprijin pe parcursul întregului proces de înscriere.

După ce ați transmis cererea, consilierul nostru vă va contacta pentru a ghida în continuare procesul de înregistrare. În timpul acelei conversații, veți avea ocazia să vă împărtășiți informațiile personale și să vă exprimați dorințele, interesele și ambițiile legate de dezvoltarea profesională ulterioară. Angajamentul nostru este de a vă oferi suport personalizat și de a vă ghida în pașii potriviți pentru a vă atinge obiectivele.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Profitați de perioada actuală de înscriere, ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile. Vă recomandăm să vă înscrieți cât mai curând posibil pentru a vă asigura cele mai accesibile taxe de școlarizare disponibile. În acest fel, răsplătim participanții implicați care sunt pregătiți să dea dovadă de determinare și dăruire.

  Pentru înscrieri până la
31.5.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
17
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 1994 175 136 2500
Management 1709 150 116 1950
Human Resource Management 1709 150 116 2150
Entrepreneurship 1709 150 116 2200
Marketing and Marketing Management 1709 150 116 2000
Sales and Sales Management 1709 150 116 1950
Business Administration 1234 108 84 1450
Financial Management 1709 150 116 2150
Project Management 1709 150 116 2000
Public Relations 1709 150 116 2150
Investment Management and Stock Exchange 1709 150 116 2200
International Business 1994 175 136 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»