Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Information and communication

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs, vă veți familiariza cu noţiunile şi protocoalele de Intranet şi Internet, cu securitatea pe Internet, folosind browser-ul şi căutările pe Internet, precum şi prin utilizarea poștei electronice şi a software-urilor corespunzătoare. Veți învăța principalele tehnici de căutare pe Internet, cu referire la cele mai mari motoare de căutare internaţionale şi la motoarele de căutare specializate. Aflaţi cum puteți economisi la maxim timpul utilizat pentru găsirea informaţiilor corecte și de calitate, care vă vor facilita procesul de luare a deciziilor. De asemenea, veți învăţa cum să arhivați şi să manageriați informaţiile pe care le-aţi găsit pe Internet. 

Scopul cursului

Scopul cursului este să înţelegeţi mai bine conceptele şi termenii legaţi de utilizarea Internetului în scopurile de afaceri. Să vă puteţi demonstra capacitatea de utilizare a căutării Web şi a poştei electronice. Să vă utilizați în mod eficient timpul petrecut pe Internet în căutarea informaţiilor de afaceri dorite.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Entrepreneurship, Sales and Sales Management și Executive Business Program.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te