Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Creativitate şi inovaţie

Descrierea cursului

În anul declarat de Parlamentul european ca fiind Anul creativităţii şi al inovaţiei, Business Academy introduce în programa sa cursul „Creativitate şi inovaţie”. Ne aflăm într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide şi frecvente. Dacă o companie, ca de altfel şi toţi angajaţii ei, nu sunt conştienţi de acest lucru, nu numai că organizația nu se va dezvolta, ci va fi „destinată” eșecului și își va pierde şi poziţia deținută în mod curent pe piaţă. 

Motivele rezistenţei la inovație sunt multiple, de la personale, sociologice, culturale și până la economice. În curs veţi învăţa despre noi moduri de a depăşi aceste probleme, precum şi despre metode şi tehnici de stimulare a potenţialului creativ al dvs. şi al echipei dvs. Cursul încurajează gândirea creativă şi munca în echipă şi vă învață să identificaţi ocaziile de avansare şi transformare a problemelor existente în posibilităţi de dezvoltare continuă.

Scopul cursului

Gândirea creativă reprezintă baza oricărei afaceri. Principalul scop al cursului este familiarizarea cu instrumente practice şi cu tehnici care pot încuraja gândirea creativă şi inovaţiile. Scopul cursului este să vă învețe cum să soluţionți probleme şi să evaluați situaţia curentă venind cu idei de îmbunătățire.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, International Business și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te