Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

Sales

De ce este importantă loialitatea cumpărătorului?

https://www.business-academy.ro/de-ce-este-importanta-loialitatea-cumparatorului Aflți cum puteți crea loialitatea cumpărătorilor. Învățați să oferiți cumpărătorilor o valoare superioară față de concurență.

8 modalități pentru câștigarea cumpărătorilor

https://www.business-academy.ro/8-modalitati-pentru-castigarea-cumparatorilor Cum să atrageți cumpărătorii? Aflați care sunt cele mai importante metode pentru câștigarea cumpărătorilor.

Cum se menține o bună relație de comunicare cu clienții

https://www.business-academy.ro/mentinerea-comunicarii-de-calitate-cu-cumparatorii Comunicarea regulată cu cumpărătorii păstrează încrederea reciprocă. Aflați cum puteți consolida relația și cum îi puteți spori loialitatea.

Cum să faceţi faţă clienţilor neplăcuţi?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-faceti-fata-clientilor-neplacuti Comunicarea cu clienții sau colegii care îngreunează serviciul prin metodele lor, pentru vânzători reprezintă cea mai grea parte a serviciului.

Cum să anticipați viitoarea cerere?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-anticipati-viitoarea-cerere Pentru estimarea nivelului de vânzări, trebuie anticipată cererea viitoare. Aflați care sunt modele de anticipare existente.

Cum să rezolvați reclamațiile clienților?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-rezolvati-reclamatiile-clientilor Fiecare cumpărător are dreptul la reclamație. Aflați cum sunt rezolvate reclamațiile cumpărătorilor.

7 cele mai mari greşeli în vânzare

https://www.business-academy.ro/7-cele-mai-mari-greseli-in-vanzare Aflați care sunte cele mai frecvente greșeli în vânzări. Evitați eșecul procesului vostru de vânzare.

Cum să aveţi grijă de clienţi?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-aveti-grija-de-clienti O atenție deosebită acordată acestora este adesea motivul pentru care clienții preferă o companie în defavoarea alteia.

Managementul relațiilor cu clienții – CRM

https://www.business-academy.ro/managementul-relatiilor-cu-clientii-crm Ce este CRM și cum se gestionează relațiile cu cumpărătorii? Aflați mai multe despre CRM operațional, analitic și de colaborare.

Cultura serviciului clienţi – customer service

https://www.business-academy.ro/cultura-serviciului-clienti-customer-service Customer service constă în a oferi permanent servicii clientului. Customer service este un concept legat mai mult de servicii decât de produse.

Cum să controlaţi clienţii cheie?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-controlati-clientii-cheie Gestionarea clienţilor cheie (Key account management) este arta de a dezvolta relaţii cu clienții pe termen lung.

7 strategii de formare a preţului unui produs

https://www.business-academy.ro/7-strategii-de-formare-a-pretului-unui-produs Prețul produsului este factorul decisiv privind vânzarea lui cu succes pe piață. Aflați ce strategii se folosesc pentru formarea prețului unui produs.

Negocierea cu cumpărătorii

https://www.business-academy.ro/negocierea-cu-cumparatorii Aflați care sunt principalele strategii de negociere pe care le puteți folosi în negocierea cu clienții pentru a obține rezultatul dorit.

5 paşi pentru o vânzare de succes

https://www.business-academy.ro/5-pasi-pentru-o-vanzare-de-succes Aflați pașii care vă pot ajută să faceți o vânzare de succes.

Grija faţă de cumpărători

https://www.business-academy.ro/grija-fata-de-cumparatori Pentru a avea un succes cât mai mare în afaceri, este necesar să aveţi grijă de cumpărătorul dvs.

Pot fi întrebările un răspuns?

https://www.business-academy.ro/pot-fi-intrebarile-un-raspuns Reversing este o tehnică care îi permite vânzătorului să vorbească mai puțin decât cumpărătorul și să-l facă pe acesta „să-și vândă singur” produsul.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2020/21 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.