Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

Marketing

9 metode de planificare a marketingului

https://www.business-academy.ro/9-metode-de-planificare-a-marketingului Planificarea marketingului ajută la aplicarea cu succes a activităților necesare. Aflați cele mai importante metode de planificare a marketingului.

Ce este copywritingul?

https://www.business-academy.ro/ce-este-copywritingul Copywritingul este procesul de scriere a unor mesaje de comunicare. Este singura practică de comunicare cu piața care poate fi măsurată.

Analiza SWOT

https://www.business-academy.ro/analiza-swot Analiza SWOT este o tehnică de marketing aflată la dispoziţia companiilor, care le permite să evite „miopia” în afaceri.

3 strategii de relaţii publice

https://www.business-academy.ro/3-strategii-de-relatii-publice Aflați mai multe dacă vă interesează strategiile de relații publice cele mai frecvent utilizate.

Aveți un plan de marketing?

https://www.business-academy.ro/aveti-un-plan-de-marketing Aflați ce trebuie avut în vedere când vine vorba de elaborarea unui plan de marketing.

10 strategii de marketing cunoscute

https://www.business-academy.ro/10-strategii-de-marketing-cunoscute O strategie de marketing bine definită vă va ajuta să atrageți clienți noi. Citiți sfaturile care vă pot ajuta să vă faceți cunoscută compania.

5 activităţi promoţionale de bază

https://www.business-academy.ro/5-activitati-promotionale-de-baza Aflați care sunt cel mai des folosite activități promoționale pe care le poate folosi o companie în procesul de promovare a produsului sau a serviciului.

5 trucuri bune de marketing

https://www.business-academy.ro/5-trucuri-bune-de-marketing Trucurile bune de marketing vă ajută să întipăriți brandul în conștiința publică. Aflați câteva dintre cele mai bune modalități de a vă promova afacerea.

23 de sfaturi pentru atragerea mai multor clienţi prin mica publicitate

https://www.business-academy.ro/23-de-sfaturi-atragerea-mai-multor-clienti-prin-mica-publicitate Redactarea anunțului nu este întotdeauna simplă, dar există anumite reguli care vă pot ajuta. Aflați cum se redactează un anunț, care atrage atenția.

Mixul de marketing

https://www.business-academy.ro/mixul-de-marketing Mixul de marketing este una dintre cele mai populare tehnici de marketing.

Cum să plasați un produs pe piață

https://www.business-academy.ro/cum-sa-plasati-un-produs-pe-piata Aflați mai multe despre segmentele planului de marketing și plasarea produsului pe piață.

Tehnica direct response ca o modalitate de a obţine noi clienți

https://www.business-academy.ro/tehnica-direct-response-ca-o-modalitate-de-a-obtine-noi-clienti Ați auzit de direct response? Descoperiți tehnică care vizează vânzarea unui produs sau serviciu folosind un cuvânt scris.

Cum să utilizați modelul CPA pentru extinderea rețelei de parteneri?

https://www.business-academy.ro/model-cpa-pentru-extinderea-retelei-partenere Aflați cum vă ajută modelul CPA la prezentarea pe piața potențială și la extinderea propriei rețele partenere.

Cum vă ajută recomandarea să obţineţi clienţi noi?

https://www.business-academy.ro/cum-va-ajuta-recomandarea-sa-obtineti-clienti-noi Recomandarea este cel mai puternic instrument pentru câștigarea noilor clienți. Aflați cum să o folosiți pentru creșterea numărului de clienți.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.