Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Se pare că v-aţi înregistrat deja

Avem deja confirmarea înscrierii dumneavoastră la newsletter-ul BusinessAcademy.

Verificaţi dacă v-aţi introdus corect datele sau contactaţi-ne.

 

Doriţi să obţineţi cunoştinţe şi titluri oficiale în afaceri pe care să le puteţi valorifica rapid?

Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult. Vă prezentăm 12 departamente de afaceri. 

Executive Business Program

Pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operative în companii. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi învăţa cum să măriţi profitul companiei, indiferent de domeniul ei de activitate. De asemenea, veţi învăţa să conduceţi fiecare dintre cele şapte sectoare importante ale companiei. Noi credem că aceasta este o modalitate sigură pentru ca dumneavoastră să câştigaţi atât cât este necesar pentru a vă bucura de carieră.
Departamentul Executive Business Program: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Human Resource Management

Aici veţi învăţa să gestionaţi cea mai importantă componentă a unei firme: resursele umane. Scopul cursurilor de management al resurselor umane este de a vă învăţa să gestionaţi formarea celor mai buni angajaţi şi să aplicaţi cele mai noi tehnologii de management. În acest fel, veţi ajunge uşor la o poziţie de conducere care să vă ofere autoritate şi un salariu excelent, în concordanță cu abilităţile dumneavoastră.
Departamentul Human Resource Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Management

Pentru decizii sigure şi profitabile în afaceri şi pentru organizarea oamenilor în aşa fel încât să vă îndepliniţi ambiţiile profesionale şi să obţineţi succesul în afaceri. Cu ajutorul noii metodologii de management, veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice și cantitative de lucru cu abilităţile de comunicare şi relaționare interpersonală. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, vă veţi forma în scopul menţinerii constante a unui nivel ridicat de eficacitate în companii.
Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Marketing and Marketing Management

Pentru atragerea celui mai mare număr de consumatori de pe piaţă. Veţi învăţa cum să utilizaţi practicile contemporane de marketing, astfel încât compania să obţină un impact cât mai puternic pe piaţă, venituri semnificative în urma investiţiilor făcute pentru atragerea clienţilor şi un venit substanţial pentru dumneavoastră. 
Departamentul Marketing and Marketing Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Sales and Sales Management

Pentru a genera venituri financiare directe pentru compania unde lucraţi. Veţi obţine instrumentele practice, cu ajutorul cărora veţi putea să acţionaţi independent sau în echipă, astfel încât să realizaţi un salt semnificativ în vânzări, într-un mod cât mai sistematic. Şcolarizarea în cadrul acestui departament cuprinde toate grupurile de cunoştinţe şi aptitudini care vă vor asigura o poziţie foarte bine plătită de manager de vânzări.
Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Financial Management

Pentru gestionarea fluxurilor de numerar ale companiei şi pentru luarea deciziilor financiare care aduc profit în mod direct. Veţi învăţa cum să influenţaţi profitabilitatea afacerilor dumneavoastră printr-un control adecvat al finanţelor. Dacă sunteţi o persoană analitică, atunci acest departament este ideal pentru dumneavoastră. Departamentul Financial Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa
Departamentul Financial Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Project Management

În cadrul acestui departament veţi învăţa să folosiţi toate instrumentele necesare pentru executarea tactică a fiecărui proiect. Veţi stăpâni cea mai nouă metodologie a proiectelor. Veţi învăţa cum să asiguraţi un profit mai mare companiei folosind tehnologiile digitale şi cele mai noi descoperiri în materie de gestionare a operaţiunilor, toate acestea într-un mod sistematic şi fără presiune.
Departamentul Project Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Business Administration

Pentru un dublu impact asupra funcţionării companiei: eficientizarea activităţilor interne şi consolidarea relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii externi. Acest departament vă asigură însuşirea cunoştinţelor şi a abilităţilor prin care veţi deveni de neînlocuit pentru persoanele cu care lucraţi. În acelaşi timp, veţi deveni o sursă de profit adiţional pentru compania în care lucraţi. Aceasta va fi întotdeauna o poziţie bună, dacă doriţi un loc de muncă sigur şi un venit excelent.
Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Entrepreneurship

Pentru conducerea cu succces a propriilor afaceri. Indiferent dacă porniţi o afacere de la zero, construiţi un nou sector al unei organizaţii existente sau căutaţi o modalitate de a investi în proiecte de afaceri, cunoştinţele şi competenţele de antreprenor sunt esenţiale pentru îndeplinirea ambiţiilor dumneavoastră. Şi, bineînţeles, pentru obţinerea câştigurilor dorite.
Departamentul Entrepreneurship: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »
 

Public Relations

Specializare în comunicarea eficientă cu publicul ţintă şi în formarea unei imagini pozitive şi de durată a companiei. Veţi învăţa cum să influenţaţi opinia publică, cum să vă prezentaţi ideile şi cum să-i faceţi pe ceilalţi oameni să vă asculte şi să acţioneze. Studiind în cadrul acestui departament, veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi pe care le posedă cei mai buni manageri de PR, care înţeleg provocările comunicării contemporane şi care recunosc oportunităţile pentru îmbunătăţirea afacerilor.
Departamentul Public Relations: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa » 
 

International Business

În vederea preluării conducerii pe piaţa internaţională. În urma şcolarizării în cadrul acestui departament veţi învăţa să aplicaţi tehnici ştiinţifice de luare a unor decizii de afaceri profitabile, să conduceţi şi să coordonaţi proiecte internaţionale, să creşteţi profitul companiei chiar și cu peste 250% şi să folosiţi capital străin, totul în acord cu reglementările internaţionale. Acest program este menit tuturor celor care vor să mute graniţele propriul succes la nivel mondial.
Departamentul International Business: Ce puteţi face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa » 

Investment Management and Stock Exchange

În vederea angajării depline în afacerile de pe pieţele financiare, în calitate de investitori individuali sau instituţionali. Veţi fi pregătiţi să înţelegeţi şi să implementați instrumentele și tehnicile moderne de investiţie cu scopul de a atinge obiectivele financiare ale clienţilor pe care aceștia le vor aplica atât pe pieţele financiare regionale cât şi pe cele internaţionale. 
Departamentul Investment Management and Stock Exchange: Ce puteţi face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa »

 

Libertatea în modul de frecventare a cursurilor

BusinessAcademy oferă două moduri de şcolarizare: cursuri tradiţionale, care se desfăşoară în sălile de curs, şi cursuri la distanţă, prin intermediul Internetului.

Datorită faptului că BusinessAcademy funcţionează conform autorizării oficiale a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele modalităţi de şcolarizare îndeplinesc standardele de studiu impuse de grupul celor cinci universităţi de top pe plan mondial.

Dacă alegeţi forma de învăţământ la distanţă, obţineţi accesul la tehnologia e-learning. Cursurile online se pot frecventa de acasă sau de la serviciu, având garanţia menţinerii constante a unui nivel ridicat în ceea ce priveşte calitatea cursurilor. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele de studiu, efectuează teste şi sarcini, lucrează cu profesorii şi cu consultanţii noştri, ca şi cum ar fi prezenţi fizic în clasă.

 

Obţinerea unor titluri oficiale de afaceri, pentru o carieră mult mai bine platită

Programul BusinessAcademy este autorizat oficial de către Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge. La sfârşitul şcolarizării, obţineţi Cambridge International Business, una dintre cele mai apreciate diplome în afaceri, ce necesită doar un singur an de studiu.

Cunoştinţele obţinute garantează competenţe pentru conducerea proiectelor de afaceri, controlul sectoarelor importante din cadrul companiilor, crearea noilor centre de profit şi venituri personale substanţiale. Singura condiţie este ca dumneavoastră să fiţi pregătit/ă să acceptaţi toate aceste provocări.

 

Aflaţi mai multe despre departamentele

Executive Business Program »
Human Resource Management »
Management »
Marketing »
Sales »
Financial Management »
Project Management »
Business Administration »
Entrepreneurship »
Public Relations » 
International Business »
Investment Management and Stock Exchange »

 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te