MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Se pare că v-aţi înregistrat deja

Avem deja confirmarea înscrierii dumneavoastră la newsletter-ul BusinessAcademy.

Verificaţi dacă v-aţi introdus corect datele sau contactaţi-ne.

Doriţi să obţineţi cunoştinţe şi titluri oficiale în afaceri pe care să le puteţi valorifica rapid?

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveți 7 departamente la dispoziție:

Cambridge Business Program 2014
Pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operative în companii. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi învăţa cum să măriţi profitul companiei, indiferent de domeniul ei de activitate. De asemenea, veţi învăţa să conduceţi fiecare dintre cele şapte sectoare importante ale companiei. Noi credem că aceasta este o modalitate sigură pentru ca dumneavoastră să câştigaţi atât cât este necesar pentru a vă bucura de carieră.

Departamentul Cambridge Business Program: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa » 

 

Human Resource Management 2014

Aici veţi învăţa să gestionaţi cea mai importantă componentă a unei firme: resursele umane. Scopul cursurilor de management al resurselor umane este de a vă învăţa să gestionaţi formarea celor mai buni angajaţi şi să aplicaţi cele mai noi tehnologii de management. În acest fel, veţi ajunge uşor la o poziţie de conducere care să vă ofere autoritate şi un salariu excelent, în concordanță cu abilităţile dumneavoastră.

Departamentul Human Resource Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Management 2014
Pentru decizii sigure şi profitabile în afaceri şi pentru organizarea oamenilor în aşa fel încât să vă îndepliniţi ambiţiile profesionale şi să obţineţi succesul în afaceri. Cu ajutorul noii metodologii de management, veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice și cantitative de lucru cu abilităţile de comunicare şi relaționare interpersonală. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, vă veţi forma în scopul menţinerii constante a unui nivel ridicat de eficacitate în companii.

Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »


Marketing and Marketing Management 2014
Pentru atragerea celui mai mare număr de consumatori de pe piaţă. Veţi învăţa cum să utilizaţi practicile contemporane de marketing, astfel încât compania să obţină un impact cât mai puternic pe piaţă, venituri semnificative în urma investiţiilor făcute pentru atragerea clienţilor şi un venit substanţial pentru dumneavoastră. 

Departamentul Marketing and Marketing Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »


Sales and Sales Management 2014
Pentru a genera venituri financiare directe pentru compania unde care lucraţi. Veţi obţine instrumentele practice, cu ajutorul cărora veţi putea să acţionaţi independent sau în echipă, astfel încât să realizaţi un salt semnificativ în vânzări, într-un mod cât mai sistematic. Şcolarizarea în cadrul acestui departament cuprinde toate grupurile de cunoştinţe şi aptitudini care vă vor asigura o poziţie foarte bine plătită de manager de vânzări.

Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Business Administration 2014
Pentru un dublu impact asupra funcţionării companiei: eficientizarea activităţilor interne şi consolidarea relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii externi. Acest departament vă asigură însuşirea cunoştinţelor şi a abilităţilor prin care veţi deveni de neînlocuit pentru persoanele cu care lucraţi. În acelaşi timp, veţi deveni o sursă de profit adiţional pentru compania în care lucraţi. Aceasta va fi întotdeauna o poziţie bună, dacă doriţi un loc de muncă sigur şi un venit excelent.

Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Entrepreneurship 2014
Pentru conducerea cu succces a propriilor afaceri. Indiferent dacă porniţi o afacere de la zero, construiţi un nou sector al unei organizaţii existente sau căutaţi o modalitate de a investi în proiecte de afaceri, cunoştinţele şi competenţele de antreprenor sunt esenţiale pentru îndeplinirea ambiţiilor dumneavoastră. Şi, bineînţeles, pentru obţinerea câştigurilor dorite.

Departamentul Entrepreneurship: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

 

Obţinerea unor titluri oficiale de afaceri, pentru o carieră mult mai bine platită

Programul BusinessAcademy este autorizat oficial de către Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge. La sfârşitul şcolarizării, obţineţi Cambridge International Business Studies, una dintre cele mai apreciate diplome în afaceri, ce necesită doar un singur an de studiu
.

Cunoştinţele obţinute garantează competenţe pentru conducerea proiectelor de afaceri, controlul sectoarelor importante din cadrul companiilor, crearea noilor centre de profit şi venituri personale substanţiale. Singura condiţie este ca dumneavoastră să fiţi pregătit/ă să acceptaţi toate aceste provocări.


Succesele absolvenţilor noştri din întreaga lume au confirmat faptul că aceste titluri oficiale oferă o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea locului de muncă.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.