Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de management în Cluj

Tindeți spre realizarea unei carieră de succes în lumea afacerilor moderne? BusinessAcademy oferă participanților din Cluj o oportunitate extraordinară prin cursurile noastre de management, care vă pot deschide ușa către poziții de afaceri bine plătite!

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional după finalizarea programului, care vă vor permite să vă atingeți mai rapid obiectivele și ambițiile profesionale, realizând cariera la care ați visat dintotdeauna!

Profitați de oportunitatea unică de a obține, după finalizarea cu succes a programelor noastre de un an de zile, inclusiv a cursurilor noastre din domeniul managementului, certificate emise de instituții prestigioase, cum ar fi Departamentul de Examene al Universității Cambridge și Rețeaua Internațională de Calificări (IQN). Această acreditare reprezintă un plus valoros la profilul vostru profesional și deschide o gamă largă de oportunități pentru dezvoltarea și succesul în carieră, toate accesibile fără a părăsi Clujul.

În calitate de partener al renumitului Departament de Examene Internaționale Cambridge, BusinessAcademy oferă o educație care respectă cu strictețe standardele superioare de învățare, aliniate cu cele mai noi practici ale celor cinci universități de top la nivel mondial. Ceea ce diferențiază cursurile noastre de management este abordarea individualizată a învățării. Programul nostru este conceput cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui participant, permițându-le să-și stabilească propriul ritm de învățare și să primească feedback personalizat de la coordonatori cu experiență.

Cursuri de management tradiționale sau online?

Pentru dobândirea eficientă a cunoștințelor atotcuprinzătoare, prezența fizică la cursuri nu este obligatorie. BusinessAcademy folosește o platformă Distance Learning de învățământ la distanță care vă permite să obțineți titluri profesionale și certificate recunoscute internațional prin educație online. Vă puteți dedica studiului atunci când vă corespunde cel mai mult, fie din confortul propriei case, în atmosfera unei cafenele de pe strada Eroilor sau după cumpărături în centrul comercial Iulius. Tot ce aveți nevoie este un laptop și o conexiune la internet! Platforma noastră Distance Learning de învățare la distanță vă permite să obțineți aceeași calitate a competențelor și a diplomei ca într-o sală de clasă.

Vă oferim posibilitatea de a utiliza materiale audio și video, cursuri interactive și resurse educaționale prin intermediul platformei noastre avansate de e-Learning pe tot parcursul școlarizării voastre. Scopul nostru este să vă oferim sprijin și să rezolvăm orice eventuale provocări care pot apărea în timpul studiilor voastre cu ajutorul echipei noastre de coordonatori cu experiență.

BusinessAcademy oferă, de asemenea, o abordare tradițională a învățării în clasă, care este disponibilă participanților care preferă această metodă. Cursurile noastre se țin în săli de clasă și săli de curs moderne și bine echipate, dotate cu tehnologie și infrastructură avansată. În acest fel, dorim să vă oferim o experiență superioară de învățare și oportunitatea de a stabili noi contacte profesionale care pot fi de mare beneficiu pentru cariera voastră.

Cursurile de management sunt împărțite în 6 programe diferite

Dacă doriți să obțineți rezultate remarcabile în afaceri, alegerea cursurilor de management poate fi un pas cheie către succesul vostru profesional. La BusinessAcademy, vă oferim o oportunitate extraordinară de a vă angaja într-un program educațional semnificativ și de dezvoltare personală care vă va echipa pentru toate provocările lumii afacerilor și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele pe drumul către rezultate remarcabile!

Management

În acest program, dezvoltați competențe care vă vor permite să luați decizii de afaceri profitabile, indiferent de dimensiunea organizației, orientarea acesteia către piață sau nivelul de management. Veți dobândi capacitatea de a gestiona eficient în condiții de incertitudine continuă în afaceri.

Veți putea să vă atingeți ambițiile personale și succesele în afaceri cu o eficiență mai mare, dobândind abilități care vă vor pregăti să conduceți și să gestionați cu succes o echipă.

Vă interesează acest tip de management? Vezi programul nostru Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Sales and Sales Management

Programul nostru vă oferă oportunitatea de a obține cunoștințe avansate, care sunt esențiale pentru obținerea succesului în vânzarea de produse și servicii. Prin educația noastră, veți adopta metode eficiente de recrutare și conducere a echipelor de vânzări, dezvoltând procese de vânzări profitabile care se adaptează specificului organizației voastre, precum și crearea de planuri de compensare și programe de îmbunătățire continuă pentru vânzătorii voștri.

Prin acest program, veți putea obține rezultate excepționale de vânzări și veți avansa cu succes în domeniul vânzărilor și al managementului vânzărilor.

Vă interesează managementul vânzărilor? Vezi Sales and Sales Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Project Management

În cadrul programului de management de proiect, participanții vor avea oportunitatea unică de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare în domeniul managementului de proiect. Prin acest program, veți dobândi o înțelegere aprofundată a conceptelor cheie și a terminologiei abordării proiectului, precum și a metodelor și tehnicilor avansate pentru managementul eficient al proiectelor. În plus, vă veți familiariza cu metodologia avansată de execuție a acestora, care se bazează pe modele de rețea și pe aplicarea instrumentelor software relevante.

Prin acest program educațional, veți dezvolta înțelegerea și abilitățile fundamentale necesare pentru a gestiona cu succes proiecte într-o varietate de organizații și sectoare industriale.

Vă interesează managementul proiectelor? Vezi programul nostru Project Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Financial Management

La departamentul de management financiar, programul educațional este structurat în două părți. Prima parte este dedicată dobândirii de cunoștințe despre metodele de finanțare a resurselor în organizație, precum și dezvoltării abilităților de management financiar. În a doua parte a programului, veți fi echipați cu instrumentele și abilitățile necesare pentru a lua decizii financiare adecvate, inclusiv gestionarea eficientă a riscurilor.

Prin stăpânirea acestor abilități, veți dezvolta capacitatea de a gestiona eficient aspectele financiare ale unei afaceri într-o varietate de contexte de afaceri. Aceasta include conducerea operațiunilor financiare în start-upuri, întreprinderi mici și ambițioase, organizații cu creștere rapidă, firme high-tech, companii cu afaceri cu vechime, precum și cele care se confruntă cu provocări financiare și necesită retehnologizare.

Vă entuziasmează managementul financiar? Vezi programul nostru Financial Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Investment Management and Stock Exchange

Acest program oferă oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități teoretice și practice atotcuprinzătoare, care sunt esențiale pentru implicarea cu succes în lumea piețelor financiare, indiferent dacă doriți să acționați ca investitor individual sau instituțional.

În acest program, participanții vor dezvolta experiență în aplicarea instrumentelor și tehnicilor moderne de investiții. Acest program are ca scop să instruiască participanții pentru a atinge obiectivele financiare ale clienților de pe piețele financiare regionale și internaționale. Prin acest training, dobândiți competențele necesare pentru un management de succes al investițiilor și atingerea obiectivelor clienților voștri.

Vă interesează managementul investițiilor și bursa? Vezi programul nostru Investment Management and Stock Exchange.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Business Administration

În cadrul departamentului de administrare a afacerilor, dobândiți competențe cheie pentru menținerea stabilității operațiunilor companiei pe două fronturi: asigurarea funcționării eficiente a proceselor interne de afaceri în birou și consolidarea relațiilor cu clienții și partenerii externi.

Dacă doriți să vă angajați într-un rol de business cu mai puțină responsabilitate, dar în același timp doriți să oferiți o contribuție semnificativă organizației, departamentul pe care îl oferim este alegerea ideală pentru voi. Prin program, dobândiți abilități care vă permit să fiți un membru al echipei eficient și productiv, contribuind în același timp la succesul companiei.

Vă interesează administrarea afacerilor? Vezi programul nostru Business Administration.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Cum să vă înscrieți la cursurile de management în Cluj?

Pentru a vă înscrie în programele noastre de un an de zile, puteți completa cererea de la acest link sau ne puteți contacta telefonic la următoarele numere: +40 (314) 326 163, +40 (74) 9161 610 sau +40 (74) 5040 199. Echipa noastră este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, și este pregătită să vă ofere sprijin pe parcursul procesului de înscriere.

După înregistrarea cu succes, urmează un interviu individual cu consilierul nostru pentru înscrieri. În timpul acestei întâlniri, veți avea ocazia să ne furnizați informații relevante despre voi, precum și să vă prezentați interesele, ambițiile și obiectivele în legătură cu educația ulterioară. Această interacțiune personalizată ne permite să oferim asistență care este adaptată nevoilor și preferințelor voastre specifice.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Perioada de înscriere este în prezent în curs, dar avem un număr limitat de locuri. Vă recomandăm să profitați de această oportunitate unică și să vă înscrieți cât mai curând posibil, astfel încât să puteți profita de taxele de școlarizare mai accesibile care sunt disponibile. În acest fel, îi recompensăm pe cei care iau decizii rapide și dau dovadă de angajament. Nu pierdeți timpul, înscrieți-vă astăzi și asigurați-vă locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»