Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

BusinessAcademy în Iaşi

Dobândiţi în doar un an de zile cele mai de calitate cunoştinţe de afaceri care caracterizează oamenii de afaceri de succes, învăţând din Iaşi

Şcolarizându-vă la Cursuri de afaceri in Iaşi, în doar un an de zile veţi asimila cele mai căutate competenţe de afaceri şi veţi avea ocazia de a susţine examene pentru certificate recunoscute pe plan internaţional.

BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a vă asigura certificate emise de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universității Cambridge, International Qualifications Network (IQN) şi alte instituţii şi organizaţii internaţionale importante. Acestea sunt recunoscute în întreaga lume şi vă vor distinge de concurenţă atunci când sunteţi în căutarea unui job. 

Alegeţi singuri de unde vreţi să învăţaţi 

Pregătirea pe care o au cei mai de succes oameni de afaceri este disponibilă acum în oraşul vostru. Trebuie doar să alegeţi de unde vreţi să urmăriţi lecțiile, de acasă, când vă plimbaţi prin Copou sau când vă relaxați în Grădina Botanică. Aveţi nevoie doar de conexiune la internet.

Toate cursurile sunt disponibile online, iar de voi depinde dacă le veţi urmări în timp real sau le veţi lăsa pe mai târziu, căci voi vă organizaţi singuri timpul. Platforma Distance Learning la BusinessAcademy este organizată după standardele a cinci universităţi de top pe plan mondial şi vă oferă posibilitatea să asimilaţi prin studiu online tot ce învaţă şi cursanţii tradiţionali în săli de clasă.

Pe lângă înregistrarea lecțiilor, pe platformă puteţi găsi întregul material care este legat de materia predată, vă puteţi testa cunoştinţele, dar şi să întrebaţi profesorii tot ce vă este neclar.

Totuşi, dacă alegeţi să parcurgeţi în mod tradiţional cursurile, sunteţi bine-veniţi în sălile dotate cu echipament modern la sediul BusinessAcademy.

Alegeţi unul din cele 12 programe la BusinessAcademy în Iaşi

Luaţi cea mai bună decizie pentru propria carieră, îmbunătăţiţi-vă cunoştinţele şi competenţele de afaceri astfel încât să puteţi concura pentru una dintre poziţiile de conducere în companie. BusinessAcademy în Iaşi este cea mai bună alegere pentru voi dacă doriţi să avansaţi în carieră.

Alegeţi unul din programele la care veţi dobândi cunoştinţe de afaceri contemporane care garantează succesul şi câștiguri mari în lumea businessului. Aveţi la dispoziţie: Executive Business Program, Human Resource Management, Management, Marketing and Marketing Management, Sales and Sales Management, Financial Management, Project Management, Business Administration, Enterpreneurship, Public Relations, International Business și Investment Management and Stock Exchange.

Şcolarizaţi-vă pentru cele mai căutate joburi din zilele noastre

Alegeţi secția care vă atrage cel mai mult şi dobândiţi cunoştinţe şi abilităţi pentru o carieră de afaceri profitabilă şi de succes. Pregătirea durează
12 luni, apoi aveţi ocazia să susţineţi examene pentru cele mai importante certificate din domeniul afacerilor.

Executive Business Program

Doriţi să vă şcolarizaţi pentru poziţii de conducere în companii de succes şi ca tocmai voi să fiţi prima alegere a fiecărui angajator? Executive Business Program vă oferă şcolarizare conform standardelor uneia dintre cele mai mari universităţi din lume. Veţi deveni expert în mai multe domenii: în marketing şi vânzări, management, finanţe, organizarea şi coordonarea proiectelor. Accentul este pus pe aplicarea practică a cunoştinţelor, nu pe teorie.

Project managment

Managerii de proiecte sunt verigi importante în fiecare domeniu de afaceri. Pregătirea în cadrul programului Project Management vă va oferi posibilitatea de a conduce cu succes toate tipurile de proiecte de afaceri, de la cele mici, la cele mai complexe, care conţin mai multe proiecte individuale.

Cursul Project Manager vă va învăţa să dirijaţi procesele în care munca depusă a întregii echipe se transformă în produsul sau serviciul final. Dacă sunteţi o persoană de acţiune, studiul administrării corecte a proiectelor este ideal pentru voi.

Human Resource Managment

În cadrul programului Human resource veţi învăţa cum să administrați resursele umane. Resursele umane sunt cel mai important segment al fiecărei companii şi al acelor experţi care reuşesc să organizeze compania în mod adecvat, să-şi facă angajaţii mai competenți, mai mulţumiţi şi mai productivi, să fie extrem de apreciaţi şi de căutaţi pe piaţa muncii.

Cursul de resurse umane vă va oferi cunoştinţe şi competenţe privind dezvoltarea metodelor profitabile de recrutare şi angajare, motivare şi recompensare a angajaţilor, trainingul şi dezvoltarea acestora, creşterea productivităţii şi construirea carierei.

Sales and Sales Managment

Vreţi să deţineţi controlul, dar nu şi să conduceţi propria afacere? Sectorul de vânzări este locul potrivit ca să daţi dovadă de calităţile şi de talentele unui om de afaceri. La BusinessAcademy veţi asimila tactici de vânzare avansate şi veţi dobândi abilităţile şi cunoştinţele pentru realizarea profitului pentru compania unde lucraţi.

Marketing and Marketing Managment

Domeniul marketingului este unul dintre cele mai dinamice din lumea afacerilor. Companiile ale căror manageri de marketing urmăresc tendinţele şi sunt pregătiţi să aplice cele mai noi strategii de marketing ajung foarte uşor şi cu succes la potenţialii cumpărători. La această secție veţi învăţa totul despre strategiile de marketing, branding, analiza pieţei, campanii de marketing şi veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi care vă vor deosebi de concurenţă.

Cum să vă înscrieţi la BusinessAcademy în Iaşi

Vreţi să avansaţi la locul de muncă şi să înaintaţi cu paşi mari spre joburi bine plătite? Pregătirea la BusinessAcademy în Iaşi este cea mai bună alegere pentru voi. Trebuie doar să completaţi online formularul de înscriere sau să sunaţi la numărul de telefon +40 (356) 408 877. Veţi fi contactat de consultantul nostru pentru înscrieri, care vă va ajuta să parcurgeţi fără probleme procedura de înscriere în aşa fel încât să deveniţi cursant BusinessAcademy şi şcolarizarea voastră să poate începe.

Luaţi cea mai bună decizie la timp, numărul de locuri este limitat

Perioada de înscriere este în curs, iar numărul de locuri este limitat. Vedeţi locurile libere pe secții şi alegeţi şcolarizarea pentru unul dintre cele mai importante joburi din zilele noastre.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de primăvară se închide, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
17
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 1994 175 136 2500 50% din locuri sunt ocupate!
Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1709 150 116 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1234 108 84 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1709 150 116 2200 45% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
International Business 1994 175 136 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»