Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

BusinessAcademy în Timişoara

Doriţi să avansaţi şi să schimbaţi ceva în carieră? Dobândiţi cunoştinţele şi competenţele unui om de afaceri modern şcolarizându-vă la BusinessAcademy în Timişoara evidenţiindu-vă astfel faţă de concurenţă.

Certificatele recunoscute pe plan internaţional vă vor plasa la angajare în faţa altor candidaţi. Luaţi cea mai bună decizie, şcolarizaţi-vă la BusinessAcademy şi învăţaţi cum să conduceţi cu succes o afacere în cele mai mari companii.

Şcolarizarea la BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a susţine examene pentru certificate recunoscute pe plan internaţional emise de către Departamentul de Examinări Internaționale al Universităţii Cambridge, International Qualifications Network (IQN) şi alte instituţii şi organizaţii internaţionale importante.

Studiu tradiţional sau online - alegeţi singuri

Cea mai de calitate educaţie de afaceri este acum disponibilă şi în Timişoara. Alegeţi singuri cum doriţi să învăţaţi. Totul vă este la dispoziție online, aşadar, doar de voi depinde dacă veţi urmări cursurile de acasă sau dintr-o cafenea din Piaţa Unirii. Aveţi nevoie doar de conexiune la internet.

Cursurile online sunt organizate după standardele celor mai mari universităţi din lume şi nu trebuie să vă neliniștească dacă veţi învăţa la fel ca şi cum aţi fi prezenți la cursuri. Prin intermediul celei mai moderne platforme de Distance Learning, studiul este simplificat semnificativ. Puteţi urmări cursurile în timp real sau puteţi vedea înregistrarea atunci când vă convine. De asemenea, aici puteţi găsi teste, materiale legate de disciplina de studiu și puteţi adresa întrebări profesorilor despre tot ce nu vă este clar.

Dacă alegeţi cursurile tradiţionale, sunteţi bine-veniţi la sediul BusinessAcademy din Bucureşti, care are săli de clasă echipate la cele mai înalte standarde.

Alegeţi unul din programele BusinessAcademy în Timişoara

Dacă aveţi ambiţia să vă îmbunătăţiţi abilităţile de afaceri şi să concuraţi pentru poziţii de top în compania voastră sau chiar doriţi să începeţi propria afacere, programele BusinessAcademy în Timişoara ar trebui să fie alegerea voastră. 

În funcție de ce vă interesează, puteți alege programele avansate: Executive Business Program, Human Resource Management, Management, Marketing and Marketing Management, Sales and Sales Management, Financial Management, Project Management, Business Administration, Enterpreneurship, Public Relations, International Business și Investment Management and Stock Exchange.

Deveniţi un expert de afaceri modern datorită pogramelor BusinessAcademy

Indiferent de programul ales, în doar 12 luni de şcolarizare veţi dobândi cunoştinţele şi competenţele unor oameni de afaceri cu înaltă calificare. De aceea, alegeţi secţia care vă inspiră cel mai mult şi începeţi să vă construiţi o carieră de afaceri.

Human Resource Management

Domeniul resurselor umane este o ramură de afaceri care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Fiecare companie doreşte să aibă propriii manageri HR în acest sector deoarece de priceperea lor de a alege oamenii potriviţi depinde succesul în afaceri.

La cursul Resurse umane veţi învăţa cum să organizați cel mai bine concursuri pentru angajare în firma voastră şi cum puteţi asigura un mediu de lucru sănătos. Veţi învăța diferite metode de lucru cu angajaţii şi cum funcţionează relaţiile interumane în companiile de succes.

Marketing and Marketing Managment

Domeniul de marketing este foarte important pentru poziţionarea afacerii pe piaţă. Un manager de marketing de succes care ştie să plaseze serviciile şi produsele propriei companii este bine plătit şi apreciat la serviciu.

În cadrul acestui program veţi învăţa totul despre strategiile de marketing, despre analize şi cum să direcţionaţi şi să folosiţi cel mai bine bugetul alocat.

Sales and Sales Managment

Dacă alegeţi să vă ocupaţi de vânzări, acest program vă va oferi posibilitatea de a asimila în cel mai bun mod toate tendinţele moderne din acest domeniu și vă va ajuta să vă vindeţi produsul sau serviciul la cât mai mulţi cumpărători.

Veţi asimila toate tehnicile de editare şi de analiză a pieței şi veţi dobândi cunoştinţe cu care veţi depăşi concurenţa.

Project Managment

Pentru fiecare companie de succes este foarte important să aibă oameni care să poată administra cu succes proiectele, de la cele mai mici la cele mai complexe. La acest program veţi afla cum să creaţi, să împărţiţi sarcinile, să coordonaţi şi, la final, să realizaţi proiecte foarte importante pentru munca pe care o faceţi. 

La cursurile de management veţi învăţa care sunt caracteristicile celor mai de succes manageri din zilele noastre, veţi asimila tehnici de coordonare a diferitor domenii de afaceri şi procese şi veţi dobândi competenţele necesare tuturor celor care se află în topul poziţiilor dintr-o companie.

Executive Business Program

BusinessAcademy este autorizată oficial de către Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge, iar datorită metodologiei acesteia, pregătindu-vă la această secţie veţi deveni expert în mai multe domenii: în marketing şi în vânzări, management, finanţe, organizarea şi coordonarea proiectelor. Se pune accentul pe aplicarea practică a cunoştinţelor şi pe şcolarizarea pentru poziţii înalte de conducere, cu mari realizări.

Cum să deveniţi cursant la BusinessAcademy în Timişoara?

Dacă aţi decis să faceţi pasul următor în cariera voastră trebuie să completaţi online formularul de înscriere sau să sunaţi la numărul de telefon: +40 (356) 408 877. Veţi fi contactaţi de consultantul nostru în vânzări, care are sarcina de a facilita cursantului procedura de înscriere. Apoi, vă vom trimite întreaga documentaţie necesară devenind astfel cursant BusinessAcademy şi şcolarizarea voastră poate să înceapă.

Luaţi imediat cea mai bună decizie - numărul de locuri este limitat

Perioada de înscriere este în curs, iar numărul de locuri este limitat. De aceea, nu staţi mult pe gânduri. Vedeţi tabelul cu locuri disponibile pe secții de specializare şi alegeţi şcolarizarea care vă va aduce joburi bine plătite şi o carieră de afaceri de succes.

  

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de vară este în curs, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
15
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 2089 183 155 2500 60% din locuri sunt ocupate!
Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1804 158 134 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1329 117 99 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1804 158 134 2200 55% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
International Business 2089 183 155 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»