Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

BusinessAcademy în Constanţa

Faceţi cea mai bună mişcare pentru cariera voastră şi asiguraţi-vă cunoştinţe de top care vă vor departaja de concurenţă. Dobândiţi cunoştinţe noi şcolarizându-vă la BusinessAcademy în Constanţa şi obțineți un succes de invidiat.

După finalizarea şcolarizării aveţi posibilitatea de a obţine certificate recunoscute pe plan internaţional. Aceste certificate de afaceri sunt emise de către companii globale renumite extrem de apreciate în România, UE, dar şi în întreaga lume.

Nu rataţi şansa de a vă completa cunoştinţele cu certificate recunoscute pe plan internaţional emise de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge şi International Qualifications Network (IQN).

Pregătirea online are loc conform standardelor studiului la distanţă aplicate de cele mai cunoscute universităţi din lume. BusinessAcademy este autorizată oficial de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge.

Îmbunătăţiţi-vă abilităţile de afaceri la BusinessAcademy

Dacă vreţi să dobândiţi cunoştinţe care să vă departajeze de concurenţă, cursurile de business la BusinessAcademy în Constanţa sunt o alegere excelentă. Un beneficiu suplimentar este că puteţi învăţa fără să plecaţi din Constanţa, din orice loc, oricând, accesând cursurile online.

Acest lucru este posibil cu ajutorul sistemului modern de studiu online, e-Learning, unde pentru dobândirea cunoştinţelor aveţi nevoie doar de un laptop şi de conexiune la internet. Astfel veţi putea urmări prelegerile profesorile din Piaţa lui Ovidiu, lângă Edificiul roman cu mozaic sau de acasă.

Cursurile online vă oferă posibilitatea de a studia cu ajutorul înregistrărilor audio şi video, al cursurilor interactive şi al materialelor disponibile 24 de ore din 24. Dacă întâmpinaţi dificultăți cu materia, vă stau la dispoziţie profesorii care se vor strădui să depăşiţi toate obstacolele.

Dacă sunteţi totuşi adeptul cursurilor tradiţionale, vă stau la dispoziţie cele mai moderne săli de clasă BusinessAcademy. Şcolarizarea tradiţională la BusinessAcademy este organizată în săli de clasă dotate cu cel mai modern echipament. Vedeţi aici unde ne puteţi găsi.

Alegeţi unul din programele BusinessAcademy în Constanţa

Profitaţi de toate avantajele cursurilor avansate şi de asistența profesorilor de succes care vă vor pregăti pentru toate provocările de afaceri ce vor apărea. Pentru început, trebuie să decideţi în ce direcţie vă veţi îndrepta cariera şi să alegeţi domeniul în care vă veţi specializa la BusinessAcademy.

Realizaţi o carieră de succes cu ajutorul unuia dintre excelentele cursuri de afaceri în Constanţa:  Executive Business Program, Public Relations, International Business, Management, Marketing and Marketing Management, Investment Management and Stock Exchange, Sales and Sales Management, Project Management, Business Administration, Entrepreneurship, Financial Management și Human Resource Management.

Ca să vă îmbogăţiţi cunoştinţele şi să aveţi o carieră de succes şi în afara graniţelor ţării, la fiecare program BusinessAcademy primiţi şi un curs gratuit de limba engleză. Profitaţi de ocazia de a avea succes internaţional alegând unul dintre cele mai bune programe pentru dvs.

Alegeţi abilităţi de afaceri aplicabile

Indiferent de programul ales, veţi învăţa cum să realizaţi o carieră de afaceri de succes în Constanţa, dar şi în întreaga UE şi în lume. Cunoştinţele dobândite într-un an de şcolarizare vă vor ajuta să ajungeţi cu uşurinţă la un job foarte bine plătit.

Executive Business Program

Dacă alegeţi Executive Business Program veţi învăţa cum să conduceţi cu succes o companie şi să obțineți profit, indiferent de activitatea ei. Dacă doriţi să deveniţi un manager de succes, atunci acest program este cea mai bună alegere pentru dvs.

Şcoala noastră este autorizată oficial de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge, ceea ce reprezintă o garanţie că într-adevăr veţi putea aplica cunoştinţele dobândite. Veţi fi de acord că din acest motiv această şcoală Cambridge din Constanţa este o alegere excelentă dacă doriţi să dobândiţi cunoştinţe aplicabile în toate ramurile de afaceri.

Cursul Leadership vă va ajuta să vă perfecţionaţi abilităţile de lider pentru a gestiona cât mai eficient o echipă de lucru. Cursul Organization Structure and Design vă va ajuta să înţelegeţi mai bine mediul de afaceri al companiei şi modalităţile în care trebuie să organizaţi activitatea în cadrul organizaţiei.  

Human Resource Management

În fiecare companie, departamentul HR este foarte important deoarece calitatea persoanelor angajate depinde tocmai de estimarea acestuia. De aceea, managerii HR sunt extrem de căutaţi pentru succesul şi progresul companiei. Dacă ştiţi să evaluaţi bine persoana cu care comunicaţi, ştiţi să luaţi decizii corecte şi să fiți omul din spatele angajaților mulțumiți - atunci jobul de manager HR este cea mai bună alegere pentru dvs.

Cursul Reward System vă va prezenta cele mai bune practici în ce privește sistemul de recompensare a angajaţilor pentru a se obţine cel mai bun efect şi pentru a se maximiza munca. Cu ajutorul cursului Workplace Integration, Training and Education veţi învăţa cum să îmbunătăţiți abilitățile angajaţilor prin educaţie şi training continuu.

Cursul Human Resources vă va prezenta cele mai eficiente metode în lucrul cu angajaţii, precum şi cele mai bune strategii pentru aplicarea unui concurs pentru un job şi angajarea celor mai buni candidaţi.

Project Management

Veţi învăţa cum să gestionați cu succes un proiect de la ideea iniţială până la punerea în practică și la analizele finale şi estimarea succesului. Acest program de afaceri se aplică în toate ramurile de afaceri datorită abilităţilor cu largă aplicabilitate.

Cursul Contract and Documentation Management vă va ajuta să înţelegeţi pe deplin întregul proces de semnare a contractelor şi de strângere a documentaţiei necesare pentru finalizarea cu succes a concursului. Cursul Entrepreneurship vă va ajuta să dobândiţi cunoştinţe pe care trebuie să le deţină orice antreprenor.

Marketing and Marketing Management

Programul Marketing and Marketing Management vă arată modalităţile de a comunica cu clienţii folosind numeroase instrumente avansate. Asimilaţi cele mai eficiente tehnici pentru poziţionarea brandului pe piaţă pentru a obţine efectul maxim.

Cursul Business Plan Development vă va învăţa cum să faceţi un plan de afaceri bun analizând exemple de succes din lumea de afaceri şi metodologia de elaborare. Cursul Business Ethics of Individuals and Organization abordează etica în afacerea modernă, noţiunea de moralitate profesională şi etică de afaceri. La acest curs veţi învăţa mai multe despre importanţa unei afaceri responsabile şi aplicarea normelor şi a codului etic.

Sales and Sales Management

Optimizarea vânzărilor şi aplicarea strategiilor potrivite sunt foarte importante pentru plasarea cu succes a produsului pe piaţă. În cadrul programului Sales and Sales Management veţi afla mai multe despre importanţa cercetării eficiente a pieţei, despre luarea deciziilor financiare şi a investirii în locurile potrivite.

Cursul Complaint Management se ocupă cu soluţionarea problemelor cu care se întâlnesc consumatorii. La acest curs veţi învăţa cum să rezolvaţi cu succes situaţiile stresante şi să fiţi întotdeauna pregătiţi pentru toate întrebările. Cursul Project Management Quality vă va ajuta să ţineţi cont de proiect în aşa fel încât să fie finalizat într-un mod cât mai eficient controlând toate resursele.

Cum să vă înscrieţi la cursuri de afaceri în Constanţa?

Mai întâi, completaţi şi trimiteţi cererea accesând acest link sau ne puteţi contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162. După înscriere, veţi fi contactat de un consilier în înscrieri. În timpul discuţiei, în afară de aspecte personale, ne veţi ajuta să înţelegem poziţia dvs. profesională şi ambiţiile pe care le aveți în carieră.

Dacă consilierul nostru îşi dă acordul pentru înscrierea voastră, vă vom trimite întreaga documentaţie pentru înscrierea oficială şi vă vom ura bun venit. Mulţi cursanţi din Constanţa şi-au terminat deja şcolarizarea la BusinessAcademy prin internet. Fiţi şi dvs. unul dintre ei!

Înscrieţi-vă la timp - numărul de locuri este limitat

Având în vedere că perioada de înscriere este în curs și numărul de locuri limitat, înscrieţi-vă cât mai repede şi beneficiaţi de preţuri reduse de şcolarizare. Verificaţi dacă mai sunt locuri libere la secţia aleasă, profitați de această șansă şi înscrieţi-vă imediat. Mai jos vedeți lista cu locurile libere pe secții de specializare:

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de primăvară se închide, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
17
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 1994 175 136 2500 50% din locuri sunt ocupate!
Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1709 150 116 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1234 108 84 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1709 150 116 2200 45% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1709 150 116 2200 Înscrierea este în curs
International Business 1994 175 136 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»