Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri business în Cluj-Napoca

Ca să aveți o carieră de succes într-un mediu cu o concurenţă puternică trebuie să dețineți cunoştinţe de top. Să fiţi întotdeauna cu un pas înaintea tuturor datorită competenţelor pe care le veţi dobândi la BusinessAcademy în Cluj-Napoca.

După şcolarizarea la BusinessAcademy aveţi posibilitatea să dobândiți certificate recunoscute pe plan internaţional extrem de apreciate în România, dar şi pe plan mondial.dial.

Cursurile de afaceri de la BusinessAcademy vă oferă posibilitatea să dobândiți un nivel ridicat de cunoştinţe din domeniul afacerilor moderne, precum şi certificate extrem de apreciate la finalul şcolarizării. Este vorba despre certificate recunoscute pe plan internaţional emise de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge, International Qualifications Network (IQN).

Pregătirea online se desfăşoară conform celor mai înalte standarde de studiu la distanţă stabilite de cinci universităţi internaționale de top. BusinessAcademy este autorizată de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge.

BusinessAcademy vă oferă cele mai bune cursuri de afaceri

Ca să asimilaţi cunoştinţele necesare care vă pot schimba cariera nu trebuie să călătoriţi departe. Datorită sistemului modern de studiu online, e-Learning, aveţi nevoie doar de un laptop şi de conexiune la internet. Astfel, puteţi urmări prelegerile profesorilor cu experienţă din piața Matei Corvin cu vedere la catedrala Sf. Mihail sau de acasă.

Datorită platformei e-Learning pentru studiu la distanţă în orice moment din zi vă stau la dispoziţie înregistrările audio şi video, cursuri interactive şi materiale. În cazul în care întâmpinaţi greutăţi în timpul şcolarizării, adresaţi-vă profesorilor care se vor strădui să vă ajute.

Dacă sunteţi adeptul studiului tradiţional, BusinessAcademy vă pune la dispoziţie cele mai moderne săli de clasă. Şcolarizarea tradiţională la BusinessAcademy este organizată în săli de clasă cu echipament modern. Ne puteţi găsi aici.

Alegeţi un program la BusinessAcademy în Cluj-Napoca

Dacă doriţi să aveţi o carieră de succes, cursurile de afaceri în Cluj-Napoca sunt cel mai bun mod de a realiza acest lucru. Cu ajutorul profesorilor cu multă experienţă, veţi dobândi cunoştinţe care vă vor ajuta să soluţionați cu succes toate provocările din domeniul afacerilor.

Luaţi cea mai bună decizie de afaceri şi alegeţi unul dintre programele avansate la BusinessAcademy în Cluj-Napoca: Executive Business Program, Public Relations, International Business, Management, Marketing and Marketing Management, Investment Management and Stock ExchangeSales and Sales ManagementProject Management, Business Administration, Enterpreneurship, Financial Management și Human Resource Management.

Dobândiţi competenţele de afaceri valoroase

Orientaţi-vă cariera pe drumul cel bun selectând unul dintre programele inovatoare de la BusinessAcademy din Cluj-Napoca. Indiferent de programul ales, în urma şcolarizării de un an de zile veţi dobândi competenţe care vă vor ajuta să obțineți un job foarte bine plătit.

Marketing and Marketing Management

Programul Marketing and Marketing Management vă prezintă instrumentele necesare ca să vă îmbunătăți relaţiile cu clienții, să vă familiarizați cu modalităţile de promovare a produsului pentru a-l poziţiona cât mai bine pe piaţă. Dacă doriţi să deveniţi expert în marketing de specialitate şi să influenţaţi direct dezvoltarea companiei, atunci acesta este programul potrivit pentru voi.

La cursul SWOT Analysis, veţi învăţa cum să aplicaţi cât mai eficient analiza SWOT astfel încât să observaţi în cel mai obiectiv mod toate avantajele şi dezavantajele unui anumit proiect. Având în vedere că într-o afacere modernă succesul este de neimaginat fără promovare pe internet, cursul Social Marketing vă prezintă cele mai noi tendinţe în activităţile promoţionale pe reţelele sociale.

Executive Business Program

În urma şcolarizării la această secţie veţi învăţa cum să creşteţi profitul companiei voastre indiferent de domeniul de activitate. Acest program este recomandat tuturor celor care vor să aibă şi mai mult succes în poziţiile executive şi operaţionale.

BusinessAcademy este autorizată oficială de către Departamentul de examinare Internaţională al Universităţii Cambridge. Acest lucru reprezintă garanţia că într-adevăr cunoştinţele dobândite vor putea fi și aplicate în practică. În cadrul cursului Business Law, veţi învăţa bazele dreptului în afaceri, iar la cursul Business Ethics, veţi cunoaşte importanţa moralei şi eticii în afaceri.

Project Management

În cadrul programului Project Management, veţi dobândi cunoştinţe necesare pentru coordonarea proiectelor de afaceri, de la crearea proiectului până la încheierea lui. Acest program de afaceri se poate aplica în toate ramurile de afaceri datorită competenţelor universale pe care le veţi dobândi.

Cursul Project Management prezintă cele mai bune modalităţi de coordonare a proiectelor de la planificarea iniţială şi finanţare la implementarea planului. Dacă sunteţi o persoană dinamică, descurcăreaţă şi foarte bine organizată, atunci acest program este ideal pentru dvs.

Același interes dinamic apare şi în cursul Investment Management care o să vă ajute să înţelegeţi mai bine procesele de investiție şi implementare cu un accent special pe modalităţile de finanţare a proiectelor.

Human Resource Management

De abilitatea sectorului HR depinde direct succesul în afaceri al fiecărei companii moderne. Luarea deciziilor corecte atunci când este vorba de capacitățile angajaţilor, dar şi evaluarea corectă a noilor cadre, sunt foarte importante pentru acest job.

Cursul Human Resources vă va familiariza mai bine cu cele mai eficiente metode de lucru cu angajaţii, precum şi cu cele mai bune strategii pentru activarea concursului pentru job şi angajarea celor mai buni candidaţi.

Ca să deveniţi un bun manager HR, vă va ajuta şi cursul Employee Motivation la care veţi învăţa mai multe despre modalităţile prin care vă puteți motiva angajaţii, dar şi cursul Human Resource Finding care vă va ajuta să vă familiarizaţi mai bine cu procesul de recrutare a noilor angajaţi potenţiali.

Sales and Sales Management

Pentru ca un produs să fie vândut cu succes trebuie să analizaţi în detaliu piaţa, să luaţi cele mai bune decizii financiare şi să faceţi investiţii în locurile potrivite. Cu ajutorul acestui program veţi înţelege mai bine cumpărătorii, dar și cum să faceți vânzări. Veţi învăţa cum să recunoaşteţi la timp trendurile ca să vă plasaţi cu succes produsul şi să depăşiţi concurenţa.

Cursul Sales Process vă prezintă procesul complet prin care apropiați produsul de cumpărător pentru a-l prezenta cât mai bine și vinde în cele din urmă. Cu ajutorul noilor competenţe şi cunoştinţe veţi deveni un vânzător excelent la care cumpărătorii vor reveni mereu. Cursul Telephone Sales vă va prezenta conceptul de vânzări prin telefon. Folosind tehnici avansate de comunicare, veţi şti întotdeauna care este cel mai bun mod de a aborda fiecare client individual.

Cum să vă înscrieţi la cursurile de afaceri în Cluj-Napoca?

Mai întâi, completaţi şi trimiteţi cererea accesând acest link sau ne puteţi contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162. După înscriere, veţi fi contactat de un consiler în vânzări. În timpul discuţiei, în afară de informații personale, ne veţi ajuta să înţelegem poziţia voastră profesională şi ce ambiţii aveți pentru cariera voastră.

Dacă consilierul acceptă înscrierea voastră, vă vom trimite întreaga documentaţie pentru înscrierea oficială şi vă vom ura bun venit. Mulţi cursanţi din Cluj-Napoca au încheiat deja şcolarizarea online la BusinessAcademy. Fiţi şi voi unul dintre ei!

BusinessAcademy din Cluj-Napoca este cea mai bună alegere dacă doriţi să obţineţi cunoştinţe necesare pentru joburi foarte bine plătite în sectorul de afaceri. Grăbiţi-vă, perioada de înscriere este în curs.

Înscrieţi-vă la timp, numărul de locuri este limitat

Având în vedere că perioada de înscriere este în curs și numărul de locuri limitat, înscrieţi-vă cât mai repede şi beneficiaţi de preţuri reduse de şcolarizare. Verificaţi dacă mai sunt locuri libere la secţia aleasă, profitați de această șansă şi înscrieţi-vă imediat. Mai jos vedeți lista cu locurile libere pe departamente:

 

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 2049 179 145 2500 55% din locuri sunt ocupate!
Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1249 112 91 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1749 154 125 2200 50% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
International Business 2049 179 145 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»