Cursuri business în Bucureşti

Doriți să aveți o carieră de succes în lumea afacerilor moderne? Cursurile de business la București sunt cea mai bună alegere în ce privește școlarizarea care vă va ajuta să obțineți un job foarte bine plătit.

După școlarizarea la BusinessAcademy aveți posibilitatea de a obține certificate recunoscute pe plan internațional care vă vor ajuta să aveți o carieră așa cum v-ați dorit dintotdeauna.

Beneficiați de șansa ca în urma școlarizării la cursuri business în Bucureşti să obțineți certificate de prestigiu oferite de către Departamentul de Examinare al Universității Cambridge, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy funcționează conform autorizației oficiale a Departamentului de Examinare al Universității Cambridge pentru examene internaționale. Pregătirea se face conform standardelor de studiu la distanță a cinci universități de top pe plan global.

Alegeți cel mai bun program la BusinessAcademy din București

Pentru a asimila cu succes toate cunoștințele, nu trebuie să vă deplasați la cursuri. În urma școlarizării prin intermediul sistemului online pentru e-Learning din țara noastră, folosit la BusinessAcademy, veți obține titluri de specialitate și certificate recunoscute la nivel global.

Puteți studia atunci când vă convine cel mai mult, de acasă, de la serviciu sau în natură, din parcul Herăstrău. Aveți nevoie de laptop și de conexiune la internet.

Pe perioada școlarizării aveți la dispoziție și înregistrări audio și video, cursuri interactive și materiale de studiu disponibile 24 de ore prin intermediul platformei e-Learning pentru studiu la distanță. Dacă în timpul școlarizării întâmpinați anumite greutăți, vă vor ajuta profesorii, care vă stau la dispoziție.

Dacă sunteți adeptul cursului tradițional, vă stau la dispoziție sălile de clasă de la BusinessAcademy din București (Str. Academiei, Nr. 39-41,  Et. 2, Sector 1). Școlarizarea tradițională la BusinessAcademy este organizată în săli de clasă echipate după cele mai înalte standarde.

Alegeți cel mai bun program la BusinessAcademy din București

Dacă doriți să aveți un mare succes în afaceri, frecventarea cursurilor de business reprezintă cea mai bună soluție pentru cariera voastră. În fața voastră se află un proiect important de educație și de dezvoltare personală la BusinessAcademy din București pentru a fi pregătiți pentru toate provocările de afaceri.

În funcție de ce vă interesează, puteți alege programele avansate: Cambridge Business Program, Human Resource Management, Management, Marketing and Marketing Management, Sales and Sales Management, Financial Management, Project Management, Business Administration, Enterpreneurship, Public Relations, International Business și Investment Management and Stock Exchange.

Cunoștințe adecvate pentru avansare în carieră

În fața voastră se află unele dintre cele mai bune programe de la BusinessAcademy care vă vor ajuta să vă realizați obiectivele. Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult și deveniți într-un an de zile un profesionist în cele mai profitabile profesii.

Cambridge Business Program

Frecventând Cambridge Business Program veți dobândi abilități practice și profitabile care vă vor ajuta la îmbunătățirea carierei.

BusinessAcademy este autorizată oficial de către Departamentul de Examinare al Universității Cambridge pentru examene internaționale, care este garanția că veți deveni expert în domeniul marketingului și al vânzării, al managementului, finanțelor și coordonării proiectelor.

La cursul Business Start-up veți depăși toate provocările legate de înființarea unei companii și de implementare a unei idei de afaceri cu asimilarea tuturor particularităților legate de proces.

Human Resource Management

Baza misiunii managerului de HR este grija privind angajații, dezvoltarea lor profesională, precum și angajarea forței de muncă de calitate în conformitate cu nevoile companiei. În cadrul programului Human Resource Management veți învăța cum să dezvoltați metode de recrutare și de angajare, de motivare și recompensare a angajaților, de training și dezvoltare, consolidarea productivității și construirea carierei.

La acest program, prin intermediul cursului Market Planning and Segmentation veți învăța cum să aplicați eficient acțiunile planificate, iar prin intermediul cursului Talent Management veți învăța cum să recunoașteți candidații talentați, dar și angajații care își pot dezvolta suplimentar abilitățile și să aducă o contribuție și mai mare firmei.

Project Management

La acest program veți învăța să conduceți proiecte conform standardelor de proiect corespunzătoare în funcție de industria unde le veți aplica. La Project Management veți dobândi cunoștințe legate de aplicarea modelelor cantitative pentru estimarea valorii rezultatelor proiectului, strategii pentru coordonarea proiectului, precum și privind analiza caracteristicilor pentru consolidarea eficienței întregului proces.

La cursul Resource Planning and Management veți cunoaște modalitățile de planificare și de gestionare a resurselor financiare și nonfinanciare. Cursul Leadership vă va învăța cum să coordonați angajații și membrii organizației pentru realizarea obiectivelor.

Marketing and Marketing Management

În urma școlarizării în cadrul programului Marketing and Marketing Management veți obține instrumentele pentru înțelegerea cumpărătorilor, modalitățile despre cum să corelați aceste cunoștințe cu crearea produselor corespunzătoare, cu serviciile și ofertele. În timpul școlarizării veți învăța, printre altele, mai multe despre management și coordonarea cercetării, analiza pieței și comunicarea cu clienții.

Cursul Branding vă va ajuta să învățați mai multe despre crearea unui brand și promovarea acestuia. Cursul Management Functions vă va prezenta modalitățile de organizare și de coordonare, precum și rolul managerului în acest proces.

Sales and Sales Management

La acest program veți învăța aplicarea metodelor cantitative pentru analiza investițiilor, a costurilor și profitului la investiție în cadrul sectorului de vânzare. Veți învăța cum să înțelegeți cât mai bine cumpărătorii pentru a plasa cu succes produsul la care lucrați.

Cursul Customer Relationship Management vă va explica legăturile dintre furnizori, tehnologie și clienți, iar cursul Sales Process vă va explica în detaliu procesul de vânzare a produselor și serviciilor.

Cum să vă înscrieți la cursurile din București?

În primul rând, completați și trimiteți cererea de înscriere la acest link sau sunați la numărul de telefon +40 (314) 326 162. După înregistrare, veți fi contact de consultantul nostru pentru înscriere. Această discuție ne va ajuta să înțelegem poziția voastră profesională și ambiția de avansare.

Dacă consultantul acceptă înregistrarea voastră, vă vom trimite întreaga documentație pentru înscrierea oficială. Mulți cursanți din București și-au terminat deja școlarizarea la BusinessAcademy online. Fiți și voi unul dintre ei!

Înscrieți-vă la timp - numărul de locuri este limitat

Având în vedere că perioada de înscriere este deja în curs, numărul de locuri este limitat. Înscrieți-vă cât mai repede și beneficiați de prețuri mai mici de școlarizare. Verificați dacă mai sunt locuri libere pentru departamentul selectat, profitați de ocazie și înscrieți-vă imediat. Iată prezentarea locurilor libere pe secții de specializare:

                                                                                                              Pentru înscrieri până la 
                                                                                                                       30.4.2018.**
 
Departamentul de studii Preţ* 12 rate 18 rate Preţ Întreg
Cambridge Business Program 1599 140 105 2500
Management 1229 108 81 1950
Human Resource Management 1359 119 89 2150
Entrepreneurship 1399 123 92 2200
Marketing and Marketing Management 1289 113 84 2000
Sales and Sales Management 1229 108 81 1950
Business Administration 899 79 56 1450
Financial Management 1359 119 89 2150
Project Management 1259 110 82 2000
Public Relations 1359 119 89 2150
Investment Management and Stock Exchange 1399 123 92 2200
International Business 1529 134 100 2400

*Preţul şcolarizării pentru cei care aplică până în data de 30.4.2018. este valabil pentru plata integrală. În acest caz, preţul este redus cu 10%. Toate preţurile sunt în euro.
**Preţurile promoţionale din tabel sunt valabile pentru cursanţii online, în timp ce taxele de şcolarizare pentru cursanţii tradiţionali cresc cu 50 EUR. 

Pentru şomeri: plătiţi după ce vă angajaţi

Dacă momentan nu sunteţi angajat/ă, vă acordăm o finanţare de 20% din preţul de şcolarizare. Aflaţi mai multe aici

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

În preţul de şcolarizare BusinessAcademy sunt incluse: 

  • fondul total de ore, confrom programului de un an de zile ales;
  • disponibilitatea profesorilor pentru consultaţii, conform termenelor prestabilite;
  • pregătirea pentru susţinerea examenului de certificare internaţională, în funcţie de departamentul ales:Cambridge International Business Studies;
  • utilizarea nelimitată a bibliotecii BusinessAcademy,
  • certificatul BusinessAcademy care atestă frecventarea sau promovarea şcolarizării;
  • certificatul LINK pentru limba engleză;
  • acces la serviciile de Internet, scannerele, imprimantele şi computerele de la sediul BusinessAcademy

Înregistrarea pentru promoția 2018/19. se face aici!

Cursuri business în Bucureşti   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»