Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Project Management Portfolio

Descrierea cursului

Portofoliul managementului de proiect este un proces prin care firma se asigură că îşi va folosi resursele sale limitate pentru acele activităţi care îi aduc cea mai mare valoare şi care sunt în conformitate cu obiectivele şi strategiile de afaceri. Cursanţilor le vor fi explicate diferite aspecte ale managementului de portofoliu, care trebuie înţelese foarte bine înainte de aplicarea acestui concept. Va fi demonstrat un model de implementare a managementului de portofoliu, compus din 6 etape: definirea, baza, selecţia, prioritizarea, autorizarea şi activarea.

Obiectivul cursului

Obiectivul de bază al acestui curs este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea de portofoliu, cu definiţia şi bazele acestuia. Cursanţii vor învăţa de asemenea să gestioneze un portofoliu al proiectelor.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te