Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

HR Management

Procesul de aprovizionare cu cadre – baza unei afaceri de succes

https://www.business-academy.ro/procesul-de-aprovizionare-cu-cadre-baza-unei-afaceri-de-succes Deoarece performanța personalului este crucială în performanța generală a unei organizații, aflați mai multe despre recrutarea personalului.

Compania care învaţă

https://www.business-academy.ro/compania-care-invata Învățarea permanentă este o condiție a supraviețuirii fiecărei companii.

Are sens să investim în cunoştinţe?

https://www.business-academy.ro/are-sens-sa-investim-in-cunostinte Investiția în oameni și cunoștințe este premisa dezvoltării societății. Fără persoane instruite și educate nu există dezvoltare economică a țării.

Analiza personalului

https://www.business-academy.ro/analiza-personalului Aflați detalii dacă vă interesează ce este și cum se face analiza cadrelor, precum și care sunt componentele de bază ale analizei colectivului de muncă.

Selecţia şi dezvoltarea candidaţilor pentru poziţiile manageriale

https://www.business-academy.ro/selectia-si-dezvoltarea-candidatilor-pentru-pozitiile-manageriale Cum se recrutează persoana potrivită pentru jobul de manager? Aflați cum se selectează candidații când este vorba de poziții manageriale de conducere

Cum să oferiți feedback-ul bun la serviciu

https://www.business-academy.ro/feedback-ul Cum să oferiți feedback-ul bun? Citiți sfaturile care vă pot ajuta să vă dezvoltați abilitățile de feedback.

Stresul la locul de muncă - 6 surse de stres

https://www.business-academy.ro/stresul-la-locul-de-munca Va chinuie stresul la locul de muncă? Aflați cele mai frecvente surse de stres cu care se întâlnesc oamenii.

Cum se construieşte reputaţia şi relaţiile bune cu colegii la locul de muncă?

https://www.business-academy.ro/relatiile-cu-colegii-la-serviciu Aflați mai multe dacă vă interesează cum să construiți o reputație și cum să stabiliți relații bune cu colegii la serviciu.

Motivarea, performanţele şi premierea angajaţilor

https://www.business-academy.ro/motivarea-performantele-si-premierea-angajatilor Aflați cum vă puteți recompensa angajații pentru a le crește motivația.

Evaluarea performanţelor - o condiţie a calităţii

https://www.business-academy.ro/evaluarea-performantelor-o-conditie-a-calitatii Aflați mai multe despre evaluarea angajaților pentru a determina contribuția fiecărui angajat la atingerea scopului companiei.

Cele mai frecvente întrebări la un interviu de angajare

https://www.business-academy.ro/cele-mai-frecvente-intrebari-la-un-interviu-de-angajare O prezentare cu succes la un interviu de angajare are o valoare esenţială pentru ca angajatorul să vă aleagă ca noul colaborator al său.

Întrebările pe care trebuie să le puneţi candidatului la un interviu de angajare

https://www.business-academy.ro/intrebarile-pentru-interviul-de-angajare Întrebările pentru un interviu de angajare pe care le veți adresa candidaților se vor referi la experiență de muncă, caracteristicile personalității, plan

Motivația angajaților – 6 strategii de motivare a angajaţilor

https://www.business-academy.ro/motivarea-angajatilor-6-strategii-de-motivare-a-angajatilor Motivația angajaților are mare impact asupra succesului și veniturilor dvs. Vedeți ce strategii puteți utiliza pentru a motiva angajații

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.