Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Cum vă ajută tehnologia Cloud să efectuați în mod eficient (şi prin muncă de echipă) serviciile cheie

Se știe că tehnologia cloud vă permite să stați într-un birou, colegul în celălalt, al treilea coleg într-un alt oraș și să lucrați împreună la același document în același timp.

De exemplu, editaţi un tabel excel cu privire la situaţia actuală a depozitului și scrieți împreună un raport care trebuie trimis mâine partenerului dumneavoastră.

Nu trebuie să fiţi în același birou. Nu trebuie să trimiteți fișierele prin poșta electronică și să le deschideți reciproc, să le corectați, să le trimiteţi înapoi unul celuilalt. Pur și simplu, munciţi la același fișier, prin intermediul internetului, în același timp.

Care este avantajul?

Ați accelerat timpul necesar pentru organizarea echipei, ați redus birocrația, ați evitat schimbul inutil al fișierelor, aţi oferit un mediu productiv pentru echipă și aţi accelerat luarea deciziilor.

Cloud computing, respectiv „utilizarea calculatorului în cloud" este tendința de a reduce utilizarea calculatoarelor fizice și a software-ului în schimbul serviciilor pe calculatoarele care nu sunt în proprietatea companiei.

beneficiile tehnologiei Cloud 

Ce reprezintă tehnologia Cloud?

Tehnologia Cloud, respectiv Cloud computing, vă permite ca, în loc să cumpărați un software pentru 10 calculatoare și să aveți grijă de instalare, utilizare, administrare, întreținere, instalarea plug-in-urilor și a versiunilor noi, să puteți închiria sau utiliza gratuit serviciul pe care îl accesați prin intermediul internetului, cu ajutorul căruia, accesați toate funcțiile pe care le-aţi avut pe software-ul desktop. În plus, nu aveți costuri de stocare, instalare, administrare, întreținere, reparații etc.

Puteți închiria calculatoare, spaţiu pentru stocarea de date, servicii web, conexiuni la internet sau la alte rețele. Practic, puteți închiria tot ce ţine de calculatoare, să economisiți în ceea ce priveşte costurile, să accelerați procesele, neutralizați stagnarea în ceea ce privește administrarea și întreținerea.

Posibilităţile care vă stau la dispoziție sunt uriașe. Chiar și o companie mică poate atinge o calitate și accelerarea proceselor interne care în trecut erau disponibile doar marilor corporații, datorită implementării noilor tehnologii digitale.

Rezultatul? Energia angajaților poate fi orientată într-o direcție mai importantă: munca cu clienții și crearea ofertelor, produselor, serviciilor rentabile, iar „mașinăria" asigură ca fiecare proces să funcționeze într-un mod corespunzător automatizat, accelerat sau chiar delegat în afara companiei.

Vezi toate textele din Baza de cunoştinţe » Vezi textele în această categorie »
Poate v-ar interesa aceste articole
8 funcții de bază ale site-ului web Ce nu trebuie să faceţi la locul de muncă?
Letter of Introduction Sfaturi pentru o negociere de succes

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.