Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune
Cele mai bune cursuri şi programe de afaceri

Doar pentru cei din Ploiești

Înscrieţi-vă la cea mai practică şcoală pentru a vă angaja în sectorul de afaceri. Studiaţi online şi obţineţi cunoştinţe practice pentru profesii bine remunerate.

Dobândiţi abilităţi profitabile şi diplome renumite la nivel mondial, studiind online la BusinessAcademy, din oraşul dumneavoastră. 
 
Învăţând prin intermediul singurului sistem real de e-Learning din ţara noastră, folosit la BusinessAcademy, obţineţi titluri profesionale şi certificate de renume mondial, precum Cambridge International A&AS level, HR Certification Institute (HRCI) sau International Qualifications Network (IQN).

BusinessAcademy îşi desfăşoară activitatea prin autorizaţia Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge. Predarea se desfăşoară conform standardelor, în materie de învăţământ la distanţă, impuse de cinci universităţi de top la nivel mondial. Studiind de la distanţă, obţineţi aceeaşi calitate, în ceea ce priveşte competenţele şi diplomele, ca şi când aţi învăţa în mod tradiţional, prin prezenţa fizică în clasă. Cunoştinţele dobândite sunt profesionale, iar titlurile sunt recunoscute în întreaga lume.

Cursurile se pot asculta, vizualiza şi citi. Aveţi materiale video, audio, aplicaţii interactive cu anumite operaţii înregistrate pe ecranul calculatorului în timpul utilizării anumitor programe, aveţi contact cu profesorii în timp real, prin intermediul Internetului, aveţi consultaţii şi materiale pe care vi le trimitem prin poştă, în fiecare lună. Totul vă este accesibil din confortul casei dumneavoastră, conform programului dumneavoastră. Noi vă garantăm un nivel înalt al calităţii cursurilor.

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult şi, în mai puţin de 1 an, deveniţi un specialist în cele mai profitabile profesii. Aveți 7 departamente la dispoziție:


Avem foarte mulţi cursanţi din Ploiești care au finalizat deja studiile online la BusinessAcademy. Şi dumneavoastră puteţi fi unul dintre aceştia!

 

Înscrieţi-vă la timp - sesiunea de înscrieri este în curs, iar numărul de locuri cu preţuri reduse este limitat

 

Pe cine căutăm

Încurajăm candidaţii care îşi doresc să beneficieze de o formare profesională care, în primul rând, este orientată către aspectul practic şi pregătirea candidaţilor pentru locuri de muncă bine plătite. Pentru a crea o atmosferă cât mai dinamică a transferului de noi cunoştinţe între profesor şi cursant, ceea ce căutăm printre cursanţii noştri este diversitatea. Înscrieţi-vă aici.


Primul pas

Dacă doriţi să vă înscrieţi la BusinessAcademy, primul pas este să alegeţi departamentul care vă interesează şi competenţele pe care doriţi să vi le însuşiţi din cadrul acestuia. Detaliile despre cele șapte departamente de studiu, precum şi planul şi programa pentru fiecare dintre acestea, le puteţi găsi pe pagina Programe.


Pentru persoana potrivită, momentul potrivit pentru înscriere este chiar acum

Nu este prea târziu pentru alegerea unui drum stabil în viaţă. Cursanţii noştri se află în diverse situaţii. De la cei tineri şi ambiţioşi, până la cei iscusiţi şi experimentaţi. Alături de noi se află oameni tineri care au decis să obţină cât mai rapid competenţe aplicabile, ce pot fi valorificate într-un terment cât mai scurt, oameni de afaceri sătui de teorie, care îşi doresc şi cunoştinţe practice, oameni cu rezultate vizibile, profesionişti care îşi doresc o carieră mai sigură, o poziţie mai bună, un salariu mai mare.


În acest sens, persoana capabilă să determine dacă sunteţi pregătit/-ă să vă înscrieţi pe lista noastră de cursanţi sunteţi chiar dvs. 

 

Cine poate să se înscrie
Dacă deja aţi început studiile la o altă şcoală, atunci nu vă puteţi califica pentru înscrierea la BusinessAcademy. Acceptăm înscrieri ale candidaţilor doar pentru anul şcolar care începe din toamnă. BusinessAcademy nu acceptă înscrieri pentru semestrul din primavară sau posibilitatea de transfer a cererii de înscriere.


Garanţia absolută a cunoştinţelor şi a aptitudinilor dobândite
Vă vom pregăti pentru o carieră profesională bine plătită. Dacă la sfârşitul şcolarizării veţi considera, indiferent de motiv, că nu aţi acumulat toate cunoştinţele şi aptitudinile promovate de BusinessAcademy, veţi putea să vă şcolarizaţi şi anul următor, gratuit.

 

Suntem siguri de calitatea superioară a şcolarizării în cadrul BusinessAcademy şi de ceea ce puteţi realiza după absolvirea cursurilor. De aceea, vă putem oferi cu uşurinţă o astfel de garanţie.


Nu este necesar să ştiţi limba engleză. Toate cursurile de la BusinessAcademy sunt în limba română. În plus, fiecare cursant beneficiază de cursuri de limba engleză, pe tot parcursul anului de studiu. 


Înscrierea în doi paşi

Mai întâi, completaţi şi trimiteţi cererea dvs. de înscriere pe acest link sau contactaţi-ne telefonic, la numărul
 +40 (0)314 326 163, în toate zilele lucrătoare, între orele 08 şi 20 (pentru cei care aplică din altă ţară - fusul orar pentru Bucureşti, România este GMT + 01:00).

După ce trimiteţi cererea dvs. de înscriere, veţi fi contactat de unul dintre consultanţii noştri. În decursul discuţiei respective, pe lângă datele dvs., va trebui să ne ajutaţi să înţelegem mai bine care sunt aptitudinile, poziţia şi ambiţiile dvs. profesionale. Spuneţi-ne povestea dvs. Spuneţi-ne ce anume vă deosebeşte de ceilalţi. În cazul în care consultantul nostru vă va aproba cererea de înscriere, vă vom trimite toate documentele oficiale de înregistrare şi vă vom ura bun venit. 


Numărul de locuri este limitat

Fiindcă sesiunea de înscrieri a început deja, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile pentru departamentul ales. Profitaţi de această ocazie şi înscrieţi-vă imediat. Aici puteţi să vedeţi unde mai există locuri disponibile:

 

Denumirea programului                                             
Locuri disponibile

  tradiţional

     online   

Cambridge Business Program

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Human Resource Management

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Management

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Marketing and Marketing Management

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Sales and Sales Management

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Business Administration

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

Entrepreneurship

Nu mai sunt locuri disponibile

Înscrierea este în curs

 


Sesiunea de înscrieri este deschisă, iar preţurile vor creşte în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Economisiţi peste 600 EUR, dacă vă înscrieţi astăzi

 

  Pentru înscrieri până la 31.08.2014.  
Departamentul de studii Preţ* 12 rate 14 rate Preţ Întreg
Cambridge Business Program 1914 177  158 2500
Management 1474 137  122 1950
Human Resource Management 1594 148  132 2100
Entrepreneurship 1674 155 138 2200
Marketing and Marketing Management 1434 133 118 1900
Sales and Sales Management 1474 137 122 1950
Business Administration 1074 99 89 1450

*Preţul şcolarizării pentru cei care aplică până în data de 31.08.2014. este valabil pentru plata integrală. În acest caz, preţul este redus cu încă 10%. Toate preţurile sunt în euro.

Pentru şomeri: plătiţi după ce vă angajaţi
Dacă momentan nu sunteţi angajat/-ă, vă acordăm o finanţare de 20% din preţul de şcolarizare. Aflaţi mai multe aici.


Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

În preţul de şcolarizare BusinessAcademy sunt incluse:

  • fondul total de ore, confrom programului de un an de zile ales;
  • disponibilitatea profesorilor pentru consultaţii, conform termenelor prestabilite;
  • pregătirea pentru susţinerea examenului de certificare internaţională, în funcţie de departamentul ales: Cambridge International Business Studies;
  • utilizarea nelimitată a bibliotecii BusinessAcademy,
  • certificatul BusinessAcademy care atestă frecventarea sau promovarea şcolarizării;
  • certificatul LINK pentru limba engleză;
  • acces la serviciile de Internet, scannerele, imprimantele şi computerele de la sediul BusinessAcademy


Înscrierea pentru generaţia 2014/15 începe aici

   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»