Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

BusinessAcademy în Oradea

Este momentul potrivit să vă faceți un upgrade la carieră. Cele mai de calitate cunoştinţe şi abilităţi de afaceri sunt acum disponibile şi în oraşul vostru. Cursurile de afaceri de la BusinessAcademy vă asigură educaţia care vă va aduce un job bine plătit.

Certificatele recunoscute pe plan internaţional pentru care puteţi susţine examene după finalizarea şcolarizării, vă vor distinge de concurenţă şi vă vor oferi posibilitatea să vă angajați pe poziţiile dorite.

Certificatul de afaceri Cambridge este unul dintre cele mai apreciate din lume. Pe lângă acesta, puteţi susţine şi examenul pentru International Qualifications Network (IQN) şi multe altele, complet gratuit, după absolvirea programului de un an zile la BusinessAcademy în Oradea.

Dobândiți cele mai de calitate cunoştinţe online de afaceri 

V-am adus aproape de voi o educaţie de afaceri de calitate. Nu mai trebuie să călătoriţi ca să mergeţi la cursuri, acum puteţi face toate acestea în Oradea studiind online. Indiferent dacă vreţi să învăţaţi de acasă sau în timp ce vă plimbaţi pe malul Crişului Repede sau în Cetatea Oradea, cursurile vă stau la dispoziție în orice moment, și asta datorită celei mai moderne platforme DL pentru studiu online.

Cel mai important lucru este că vă puteți alege singuri perioada când veți învăța, iar calitatea studiului rămâne neschimbată, ca şi cum aţi frecventa cursurile la zi. Înregistrările prelegerilor, scripturile, testele vă sunt toate disponibile online, la fel şi profesorii care vă ajută cu orice eventuală nelămurire în cel mai scurt timp.

Dacă totuşi doriţi să frecventaţi cursurile tradiţionale, sunteţi bineveniţi în sălile de clasă dotate cu echipament modern.

BusinessAcademy din Oradea oferă 12 programe de afaceri

Doriţi să vă îndreptați cariera într-o direcţie complet nouă? Să dobândiţi cunoştinţe şi abilităţi necesare poziţiilor de conducere în companii? Cursurile de afaceri din Oradea vă vor ajuta să vă schimbaţi atitudinea față de lumea afacerilor, să începeţi să gândiţi ca nişte oameni de afaceri care vor obține câştiguri mari.

Există 12 programe concentrate pe cunoştinţe și abilități practice şi datorită profesorilor care sunt oameni de afaceri de succes, veţi învăța cum să aplicaţi în practică cele învăţate. Alegeţi dintre: Executive Business Program, Public Relations, International Business, Management, Marketing and Marketing Management, Investment Management and Stock Exchange, Sales and Sales Management, Project Management, Business Administration, Enterpreneurship, Financial Management și Human Resource Management.

Cursuri de afaceri în Oradea - biletul vostru spre lumea oamenilor de afaceri de succes

Marketing and marketing management

Şcolarizarea la Marketing şi marketing management vă oferă cunoştinţe de psihologie a cumpărătorilor și vă învață cum să folosiți aceste cunoştinţe când creați produsele, serviciile şi ofertele aferente.

Managerii de marketing foarte buni sunt printre cei mai importanţi și mai bine plătiți oameni în orice companie de succes.

Human Resource

Angajaţii mulţumiţi constituie jumătate din succesul unei organizaţii. Un HR manager bun are capacitatea şi cunoştinţele de a maximiza performanța angajaţilor. De aceea, scopul şcolarizării managerilor de resurse umane la BusinessAcademy nu este de a-i învăţa să conducă oamenii, ci să creeze cei mai buni angajaţi.

La cursul de Resurse umane veţi dobândi toate abilităţile necesare pentru o bună organizare a concursurilor de angajare în firma voastră şi pentru asigurarea unui mediu de muncă sănătos.

Sale and Sales management

Vânzările reprezintă unul din sectoarele cheie ale oricărei companii, iar angajatorii au mare grijă când fac angajări în acest sector. Un vânzător de succes este capabil să crească încontinuu profitul organizaţiei pentru care lucrează.

La BusinessAcademy veţi învăţa tactici avansate de vânzare. La acest departament veţi studia domeniile necesare pentru a deveni un manager de vânzări complet.

Executive Business Program

Învăţaţi după programul uneia dintre cele mai apreciate universităţi din lume. Şcolarizarea conformă cu Executive Business Programm vă oferă cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru poziţiile de top din lumea afacerilor. Veţi deveni expert în marketing şi vânzări, management, finanţe, organizarea şi coordonarea proiectelor.

La cursul Finance Management veţi învăţa să înţelegeţi mai bine principiile de finanţare şi de gestionare a operațiilor financiare şi materiale. Vă veți crea o imagine asupra schimbărilor permanente, asupra provocărilor şi oportunităților care caracterizează afacerile moderne.

Project Management

Acest departament este alegerea perfectă pentru cei cărora le place să ţină frâiele companiei, să conducă un număr mare de persoane şi nu se teme de această provocare. Un manager de proiect este responsabil pentru întreg proiectul, de la început până la final.

Veţi învăţa tot ce este necesar pentru a realiza proiecte de afaceri de la cele mai simple până la cele mai complexe care sunt alcătuite dintr-o serie de proiecte mai mici.

Înscrieţi-vă la BusinessAcademy şi începeţi şcolarizarea în oraşul natal

Luaţi decizia care vă va schimba viaţa în bine. Trebuie doar să completaţi înscrierea online sau să sunaţi la numărul de telefon +40 (356) 408 877. Consilierul nostru vă va clarifica toate nelămurile pe care le veţi întâlni în procesul de înscriere.

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de vară este în curs, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
15
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 2089 183 155 2500 60% din locuri sunt ocupate!
Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1804 158 134 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1329 117 99 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1804 158 134 2200 55% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
International Business 2089 183 155 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»