Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

BusinessAcademy în Galaţi

Profitaţi de ocazia de a realiza o carieră profitabilă prin dobândirea cunoştinţelor şi a abilităţilor din domeniul afacerilor moderne. Şcolarizarea la BusinessAcademy în Galaţi vă va oferi posibilitatea de a deschide uşile companiilor de succes din România, dar şi din lume, care apreciază experţii bine pregătiți.

După finalizarea şcolarizării, aveţi posibilitatea de a dobândi un avantaj şi mai semnificativ comparativ cu concurenţa dobândind certificate recunoscute pe plan internaţional. În spatele certificatelor se află companii recunoscute pe plan global, extrem de apreciate în întreaga lume.

Astfel vă veţi completa şcolarizarea cu certificatele care reprezintă dovada expertizei voastre. Este vorba despre certificate recunoscute pe plan internaţional emise de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge şi International Qualifications Network (IQN).

Dobândiţi cunoştinţe noi de afaceri la BusinessAcademy

Pentru dobândirea cunoştinţelor şi abilităţilor de afaceri aplicative, cea mai bună alegere sunt cursurile BusinessAcademy în Galaţi. Pe lângă programa modernă a cursurilor şi profesorii cu experienţă, un beneficiu suplimentar este studiul online.

Studiul la distanţă se desfăşoară conform standardelor aplicate de cele mai cunoscute universităţi pe plan global. BusinessAcademy funcţionează conform autorizaţiei oficiale a Departamentului de Examinare Internaţională. Studiul online modern este posibil cu ajutorul sistemului de e-Learning care permite un acces complet la cursuri şi materiale 24 de ore pe zi.

Datorită acestei platforme moderne pentru studiu prin internet, este suficient să aveţi un laptop şi conexiune la internet pentru a urmări cursurile stând la umbra bisericii fortificate Sfânta Precista sau bucurându-vă de panorama Teatrului Dramatic „Fani Tardini".

Cursurile online permit un studiu cu ajutorul înregistrărilor audio şi video, o predare interactivă şi materiale disponibile 24 de ore pe zi. Dacă întâmpinaţi probleme cu materia, vă stau la dispoziţie profesori care se vor strădui să depăşiţi cu succes toate piedicile.  

Dacă totuşi sunteţi adeptul studiului tradiţional, aveţi la dispoziţie cele mai moderne săli de clasă BusinessAcademy. Şcolarizarea tradiţională la BusinessAcademy este organizată în săli de clasă echipate conform celor mai înalte standarde. Vedeţi aici unde ne puteţi găsi.

Alegeţi unul din programele BusinessAcademy în Galaţi

Ca să realizaţi o carieră de succes trebuie să aveţi cunoştinţe care vă vor distinge de concurenţă. Ca să faceţi aceasta, cursurile de business în Galaţi sunt o alegere excelentă. Trebuie doar să alegeţi programul la BusinessAcademy care vă va ajuta să vă realizaţi toate obiectivele profesionale.

Vă prezentăm programele care sunt create astfel încât în termen de un an de zile să dobândiţi cunoştinţe necesare pentru a avea succes în lumea afacerilor: Executive Business Program, International Business, Management, Public Relations, Investment Management and Stock Exchange, Sales and Sales Management, Marketing and Marketing Management, Project Management,Entrepreneurship, Financial Management, Business Administration și Human Resource Management.

Pentru a colabora cu succes cu parteneri străini, la fiecare program din cadrul BusinessAcademy primiţi şi un curs gratuit de limba engleză. Alegeţi cel mai bun program pentru voi şi construiți-vă o carieră de succes.

Asimilaţi cunoştinţe de afaceri apreciate în lumea întreagă

Indiferent de programul ales, puteţi fi siguri că veţi putea aplica cunoştinţele dobândite imediat după terminarea şcolarizării. Fiecare program la BusinessAcademy în Galaţi este creat în aşa fel încât să garanteze abilităţile pentru o carieră profitabilă.

Executive Business Program

Dacă doriţi să dobândiţi cunoştinţe de prestigiu aplicabile în toate domeniile de afaceri, atunci  Executive Business Program este cea mai bună alegere. Prin intermediul cursurilor la acest program veţi învăţa cum să conduceţi o companie, indiferent de activitatea ei. Şcoala Cambridge în Galaţi este autorizată oficial de către Departamentul de Examinare Internaţională, care este garanţia cunoştinţelor dobândite.

Cursul Entrepreneurship vă va familiariza cu munca antreprenorului, de la crearea ideii de afaceri până la aplicarea acesteia şi conducerea companiei. Cursul Business Law vă va prezenta caracteristicile dreptului de afaceri precum proprietatea industrială şi intelectuală, tipurile titlurilor de valoare, modalităţi de reglementare a subiectelor de afaceri etc.

Project Management

Deveniţi expert în conducerea unui proces complet de proiect de la ideea iniţială, la realizare și estimarea efectului. Partea bună a programului Project Management este versatilitatea sa, care permite aplicarea în toate ramurile de afaceri.

Cursul Accounting este foarte important în ce privește managementul proiectelor. Cu ajutorul acestui curs veţi învăţa cum să ţineţi contabilitatea, ce este funcţia şi structura contului de profit şi pierdere, care sunt costurile de capital etc. Cursul Project Management Portfolio vă va învăţa cum să investiţi mijloace limitate astfel încât să obţineţi valoarea maximă.

Marketing and Marketing Management

Veţi învăţa cum să câştigaţi clienţi şi să îi păstraţi folosind tehnici avansate şi instrumente moderne. Cu ajutorul abilităţilor dobândite veţi şti cum să poziţionaţi brandul astfel încât să atingă efectul dorit şi să crească vânzarea.

Cursul Internet marketing vă va prezenta strategiile şi instrumentele necesare pentru promovarea online. Veţi învăţa cum să vă faceţi publicitate la maximum pe Google, precum şi pe reţelele sociale precum Facebook şi Instagram. Cursul Integrated Marketing Communication prezintă o combinaţie de elemente moderne pentru coordonarea comunicării de marketing.

Human Resource Management

Grija privind angajaţii şi găsirea noilor cadre talentate reprezintă obligaţiile speciale ale sectorului HR din fiecare companie de succes. De estimarea cu succes a managerului HR depinde şi eficienţa activităţii întregii companii. Din acest motiv această ocupaţie este extrem de căutată pe piaţa naţională şi internaţională de muncă.

Cursul Human Resource Monitoring and Development se concentrează pe cele mai bune metode de monitorizare a muncii şi dezvoltării angajaţilor din companie. Cursul Workplace Integration, Training and Education vă va prezenta cele mai eficiente modalităţi de integrare, training şi educaţie a angajaţilor pentru a se folosi la maximum capacităţile lor.

Sales and Sales Management

Vânzarea este una dintre cele mai importante ramuri în afaceri de care depinde dacă produsul va fi plasat cu succes pe piaţă. Competența şi pregătirea managerilor de vânzări sunt foarte importante pentru dezvoltarea companiei şi a brandului. Programul Sales and Sales Management vă va prezenta importanţa cercetării eficiente a pieţei, luarea deciziilor financiare şi investirea mijloacelor pe primele locuri.

Cursul Customer Relationship Management vă va prezenta cele mai bune strategii pentru dezvoltarea relaţiei pozitive cu clienţii. La curs veţi învăţa cum să alegeţi instrumentul potrivit pentru afacerea voastră ca să-i asiguraţi progresul şi creşterea, dar şi să menţineți totodată un grad înalt de satisfacere a nevoilor clienţilor.

Prin intermediul cursului Marketing Techniques for Sales Improvement veţi învăţa cele mai eficiente metode de marketing pentru îmbunătăţirea vânzării.

Cum să vă înscrieţi la cursurile de afaceri în Galaţi?

În primul rând, completaţi şi trimiteţi cererea de înscriere la acest link sau ne puteţi contacta la numărul de telefon: +40 (314) 326 162. După înscriere, veţi avea o discuţie cu consilierul nostru de înscrieri. În cadrul acestei discuţii, în afară de a ne cunoaște, ne veţi ajuta să înţelegem şi poziţia şi ambiţia voastră profesională.

Dacă consilierul vă acceptă cererea, vă va trimite întreaga documentaţie pentru înscrierea oficială şi pentru a vă ura bun-venit. Mulţi cursanţi din Galaţi şi-au finalizat deja şcolarizarea online la BusinessAcademy. Fiţi şi voi unul dintre ei!

Înscrieţi-vă la timp, numărul de locuri este limitat

Având în vedere că perioada de înscriere este în curs și numărul de locuri limitat, înscrieţi-vă cât mai repede şi beneficiaţi de preţuri reduse de şcolarizare. Verificaţi dacă mai sunt locuri libere la secţia aleasă, profitați de această șansă şi înscrieţi-vă imediat. Mai jos vedeți lista cu locurile libere pe secții de specializare:

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs


Perioada de înscrieri de vară este în curs, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
15
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 2089 183 155 2500 60% din locuri sunt ocupate!
Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1804 158 134 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1329 117 99 1750 Înscrierea este în curs
Financial Management 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1804 158 134 2200 55% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1804 158 134 2200 Înscrierea este în curs
International Business 2089 183 155 2500 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»