Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Recunoaşterea Cambridge

Link group a devenit Cambridge International School, ceea ce va oferi posibilitatea cursanţilor BusinessAcademy să obţină una dintre cele mai recunoscute calificări pe plan internaţional. Cambridge International Business reprezintă spectrul calificărilor profesionale concepute pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească cariera sau nivelul de educaţie. Posesia acestor certificate oferă angajatorului garanţia conform căreia candidatul dispune de cel mai înalt nivel de competenţe profesionale, oferindu-i astfel acestuia din urmă un avantaj considerabil la angajare.

Certificatele se axează pe numeroase domenii cheie, specifice pentru anumite locuri de muncă, inclusiv în IT, business şi management. Sunt accesibile la diferite niveluri şi sunt potrivite pentru cursanţii de toate vârstele, indiferent de experienţa anterioară.

Cambridge International Business asigură cel mai bun cadru posibil pentru dezvoltare personală şi profesională, oferind în acelaşi timp recunoaşterea şi cerificarea oficială a capabilităţilor dobândite.

Cambridge International Business sunt recunoscute de către profesionişti, anagajatori şi universităţi din întreaga lume. De asemenea, obţinerea cu succes a diplomei poate rezulta cu o avansare accelerată în mai multe niveluri ale calificării profesionale.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te