Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Bazele utilizării internetului

Descrierea programului

Cursul Bazele utilizării internetului cuprinde cunoștințe și abilități referitoare la căutarea online, găsirea eficientă a informațiilor, comunicarea online și mesajele de e-mail.

<pÎn acest curs veți învăța cum funcționează internetul și cum îl puteți folosi. Se va discuta despre probleme de securitate și potențiale pericole în folosirea internetului. Având în vedere că browserul web este programul cu ajutorul căruia puteți vedea site-urile web, vă vom explica cum să folosiți două browsere web populare – Mozila și Google Chrome. Veți învăța ce sunt browserele de internet, de ce sunt atât de importante și cum să le folosiți.

De asemenea, vă vom explica ce este poșta electronică, cum funcționează și cum să o folosiți. Prin exemple de Gmail și Microsoft Outlook, vom explica folosirea poștei electronice.

Scopul programului

Scopul cursului este familiarizarea cursanților cu noțiunile și aspectele de bază ale internetului și ale comunicării electronice. Cursantul va învăța cum funcționează internetul și cum să folosească browsere web pentru a accesa conținutul de pe internet, precum și cum să folosească poșta electronică (de la crearea unei adrese de e-mail până la trimiterea și primirea e-mailurilor).

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te