Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

Internet marketing

8 cele mai frecvente greșeli în proiectarea site-ului

https://www.business-academy.ro/greseli-in-proiectarea-site-ului Aflați care sunt cele mai frecvente greșeli făcute de designeri web în elaborarea unui site web.

Tehnici de internet marketing

https://www.business-academy.ro/tehnici-de-internet-marketing Aflați care sunt cele mai bune tehnici de internet marketing pe care le puteți folosi pentru promovarea afacerii dvs.

Strategii de marketing online

https://www.business-academy.ro/strategii-de-marketing-online Aflați mai multe dacă vă interesează care strategii de maketing puteți folosi în afacerea dvs.

6 principii de construire a unei imagini corporative pe internet

https://www.business-academy.ro/imagine-corporativa-pe-internet Aflați mai multe dacă vă interesează principiile de construire a imaginii corporative pe internet.

8 funcții de bază ale site-ului web

https://www.business-academy.ro/8-functii-de-baza-ale-site-ului-web Aflați mai multe dacă vă interesează funcțiile de bază ale unui site web.

De ce este site-ul web important pentru afacerea dumneavoastră?

https://www.business-academy.ro/de-ce-este-site-ul-web-important-pentru-afacerea-dumneavoastra Compania voastră este prezentă pe internet? Aflați de ce este important site-ul web pentru afacerea voastră și de ce este necesar mai mult ca oricând.

Ce conține un site web bun?

https://www.business-academy.ro/ce-contine-un-site-web-bun Aflați mai multe dacă vă interesează cele mai importante criterii pe care trebuie să le îndeplinească un site web ca să aibă succes.

Marketing prin e-mail ca marketing al viitorului

https://www.business-academy.ro/marketingul-prin-e-mail-ca-marketing-al-viitorului Aflați de ce marketingul prin e-mail este marketingul viitorului. Aflați cum să folosiți marketingul prin e-mail ca mijloc de marketing direct.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.