Ce înseamnă o bază de cunoștințe și de ce aveți nevoie de ea?

Entrepreneurship

Cum să vă îmbogăţiţi pornind de la zero?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-va-imbogatiti Se poate ajunge de la zero la milionar? Aflați mai multe dacă vă interesează cum să vă îmbogățiți începând de la zero.

Caracteristicile anteprenorului

https://www.business-academy.ro/caracteristicile-anteprenorului Aflați care sunt cele mai importante caracteristici ale unui antreprenor pe care trebuie să le dețineți ca să aveți succes în acest domeniu.

9 etape de pregătire pentru antreprenoriat şi pentru deschiderea unei firme

https://www.business-academy.ro/deschiderea-unei-firme Dacă doriți să vă ocupați de antreprenoriat, aflați ce trebuie să faceți atunci când vine vorba de deschiderea unei firme.

Cum să sistematizaţi procesul de afaceri?

https://www.business-academy.ro/cum-sa-sistematizati-procesul-de-afaceri Sunteți interesați de sistematizarea procesului de afaceri? Aflați etapele principale.

Lansarea unui nou proiect şi munca la un proiect

https://www.business-academy.ro/lansarea-unui-nou-proiect-si-munca-la-un-proiect Aveți o idee bună și vreți să începeți un proiect nou? Aflați mai multe dacă vă interesează ce presupune munca la un proiect.

Ciclul de viață al produsului

https://www.business-academy.ro/ciclul-de-viata-al-produsului Aflați mai multe dacă vă interesează care sunt fazele ciclului de viață ale produsului și caracteristicile condițiilor de afaceri pentru fiecare fază.

De ce franciza este alegerea potrivită pentru dvs.?

https://www.business-academy.ro/de-ce-franciza-este-alegerea-potrivita-pentru-dvs Dacă vă gândiți la propria afacere, aflați ce este o franciză și de ce este cea mai bună alegere pentru dvs.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.