Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

LINK group BusinessAcademy este centru Cambridge acreditat

Link group oferă posibilitatea de a obţine noi calificări

Datorită statutului de centru internaţional acreditat de către Cambridge International Examinations (CIE), Link group are posibilitatea de a oferi servicii de pregătire, examinare şi obţinere a unei game variate de calificări recunoscute pe plan internaţional, precum şi emiterea diplomelor internaţionale Cambridge.

Tom Eason, directorul dezvoltării regionale CIE, afirmă: “Ne bucură faptul că Link group a devenit centru internaţional acreditat şi sperăm să avem o colaborare cât mai fructuoasă, de care să beneficieze toţi cursanţii din regiune”.

 

În calitate de centru Cambridge acreditat, Link group oferă cursanţilor din România posibilitatea de a dobândi calificări şi diplome recunoscute de către instituţii educaţionale şi angajatori din întreaga lume. Link group se mândreşte de colaborarea cu CIE, deoarece prin aceasta îşi lărgeşte paleta de servicii, iar comunităţii locale îi poate oferi o educaţie de calitate.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te