Sărbătorim Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor

Cărțile propagă mesaje, idei și gânduri în timp și spațiu, iar cele mai valoroase comunică cu oamenii din întreaga lume. De aceea, în 23 aprilie sărbătorim autorii, ilustratorii, cărțile și cel mai important, lectura.

Anul acesta am decis să le facem cadou cititorilor fideli un curs de limbă engleză sau un curs de editare a textului (MS Word).

Înscrieți-vă

De ce este bine să citești?

Un cititor pasionat, care a cunoscut magia cărților încă din copilărie, are un creier mai dezvoltat și simte o mare plăcere când citește.
(s-a dovedit în urma cercetărilor de la Universitatea din Liverpool)

Oamenilor care citesc li se reduce la jumătate riscul de a dezvolta Alzheimer la bătrânețe.
(în urma studiilor efectuate la Universitatea Rush din Chicago)

Oamenii care citesc cărți mai mult de 3 ore pe săptămână, trăiesc în medie cu doi ani mai mult decât cei care nu au acest obicei.
(în urma unui studiu efectuat la Universitatea Yale)

Dacă există puține titluri în limba română pe care nu le-ați citit, cum ar fi să încercați să le citiți într-o limbă străină? Vă facem un cadou...

Curs de limbă engleză pentru cititorii pasionați

Dacă vă place să citiți în limba maternă, atunci vă garantăm că o să vă placă să citiți și în limba engleză. Plăcerea de a citi textele originale, proză și poezie, ale unora dintre cei mai mari scriitori ai lumii va atinge o nouă dimensiune.

Dacă vă place și să scrieți, vă mai facem un cadou:

Curs de editare a textului (MS Word) pentru scriitorii independenți și creativi

Dacă vreți să vă încercați talentul de scriitor, alegeți un curs gratuit care vă va ajuta să scrieți. Să ne amintim că primul roman a fost bătut la mașina de scris la sfârșitul secolului al XIX-lea (Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain) şi că azi acest mod de scriere este aproape uitat. Dacă nu ați făcut-o până acum, a sosit momentul să vă familiarizați cu instrumentul scriitorilor moderni.

Cu ocazia Zilei internaționale a cărții am decis să oferim cititorilor pasionați un curs de limbă engleză sau un curs de editare a textului (MS Word), care sunt:

Instrumente gratuite pentru dobândirea și perfecționarea cunoștințelor.

Disponibile pe calculator, tabletă sau telefon mobil oriunde există conexiune la internet.

Flexibile, deoarece vă permit să vă organizați în funcție de timp, dinamică și spațiu de învățare.

Concepute conform anumitor niveluri de cunoștințe.

Distractive datorită materialului audio-video interesant, sarcinilor, temelor și textelor interesante.

Verificabile prin testele de după fiecare modul.

99+

De companii și organizații din întreaga țară au participat la acțiunile noastre.

200+

De utilizatori au primit șansa de a-și perfecționa gratuit cunoștințele de limba engleză.

30+

De lecții gratuite și utile în modulele fiecărui curs de limbă engleză.

Liderii ne cunosc, iar noi știm cum se formează

LINK group este o companie multinațională cu o experiență de 20 de ani în domeniul educației, perfecționării și certificării profesionale. În cadrul companiei LINK există 9 instituții educaționale - de la facultate și colegii, gimnaziu și școală primară, până la academii pentru dezvoltare profesională. Activitatea grupului a fost recunoscută de parteneri pe termen lung în domeniul educației, precum instituții și companii de prestigiu cum ar fi Cambridge, Google, Adobe, Zend etc. În plus, menționăm și colaborarea cu Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitӑți (CDPD), activitate cu care LINK group se mândrește în mod deosebit. Studiul la distanță este o formă nouă de dobândire a cunoștințelor și de perfecționare profesională motiv pentru care, printre altele, sunt și recunoscute programele LINK group.

Înscriere pentru cititori

Parteneri