MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Chartered Management Institute - CMI

Pentru om, modul esenţial de control asupra propriei sale existenţe este să se bazeze pe propria dezvoltare, pe cunoaşterea naturii, a societăţii şi pe cunoaşterea propriei fiinţe
(Socrate)


Aceste cuvinte, rostite de faimosul filozof către atenieni, în timpul unuia dintre discursurile sale, pe lângă viaţa de zi cu zi, astăzi îşi află aplicarea şi în contextul mediului de afaceri şi al managementului corporativ.
Fiecare manager trebuie să depună un anumit efort în ceea ce priveşte educaţia sa, iar motivele pentru care trebuie să facă acest lucru sunt numeroase. În primul rând, nimeni nu are cunoştinţe şi competenţe depline şi atotcuprinzătoare, în al doilea rând, noile cunoştinţe apar foarte repede în societatea contemporană şi nu în ultimul rând, viteza cu care au loc schimbările în mediul nostru este semnificativ mai mare decât în trecut.
Pe toate acestea le-au avut în vedere şi creatorii programului Chartered Management Institute din Marea Britanie, motiv pentru care o mare parte a conţinutului educaţional este dedicat tocmai conturării iniţiativei de perfecţionare şi avansare personală şi profesională a fiecărui individ. Pe acelaşi principiu se bazează şi condiţia de lider pe piaţă, fiindcă dacă îşi doresc acest lucru, managerii celor mai mari companii multinaţionale trebuie să dedice dezvoltării personale cel puţin 20% din timpul de care dispun.

Chartered Management Institute este o instituţie internaţională de prestigiu pentru certificarea profesională a managerilor, care pe parcursul existenţei sale şi cu ajutorul a câtorva mii de profesionişti certificaţi, a participat activ la promovarea şi dezvoltarea teoriei şi practicii de management şi leadership, stabilind standarde înalte în privinţa educaţiei în aceste domenii de specialitate.
Dobândirea cunoştiţelor teoretice şi practice, cu accent pe dezvoltarea trăsăturilor personale şi profesionale care definesc managerul modern şi de succes de astăzi, precum şi posibilitatea flexibilă a certificării, fac ca programul Chartered Management Institute să fie unic pe piaţă.

Mai multe despre programul de certificare CMI puteţi afla accesând adresa: http://www.managers.org.uk/

 

 

LINK group a obţinut din partea Chartered Management Institute (Institutul de certificare a managerilor din Marea Britanie) statutul de CMI Approved Provider, prin care este autorizat să desfăşoare pregătirea, testarea şi emiterea următoarelor certificări:

 

 


•  Award in First Line Management
•  Certificate in First Line Management
•  Diploma in First Line Management
•  Award in Management and Leadership
•  Certificate in Management and Leadership
•  Diploma in Management and Leadership
Certificatele CMI sunt în conformitate cu planul şi programa BusinessAcademy pe anul de studiu 2012/2013. Şcolarizarea conform programei CMI se realizează la BusinessAcademy în cadrul departamentului de Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.